Dulles University

Представление

Прочетете официалното описание

Визия

Dulles университет е създадена през 2010 г. и черпи своето вдъхновение от пожизнени приноса на Джон Фостър Дълес, американски държавник и мечтател. Неговото влияние в проектирането и договаряне на международни споразумения с правителствата по целия свят е имал голямо влияние върху появата на демокрацията и свободата на народите на света. Неговите постижения са включени служи като съветник на делегацията на САЩ на Парижката мирна конференция през 1919. Той е получил известност като международен адвокат, а също и на различни конгреси между двете световни войни години. За отбелязване е, че е замесен с американския Комисията да преговаря за мир Берлин Дългови Conferences, и е бил специален съветник в Съвета на външните министри на срещи в Лондон, Москва и Париж. Той е служил като делегат в Общото събрание на Организацията на обединените нации (1945-49), а това бе последвано от неговото договаряне на мирен договор с Япония през 1951 година. През 1951 г. президентът Дуайт Айзенхауер назначава Дълес като държавен секретар, а през 1954 г. от името на Съединените щати, той помогна да се организира Организацията Southeast Asia договор (SEATO), които са включени подписи от Австралия, Нова Зеландия, Обединеното кралство, Франция , Пакистан, Тайланд и Филипините. Хуманитарните вноски Дълес "са включени бъдеш мандат председател на борда на Фондация Карнеги за международен мир като попечител на Фондацията на Рокфелер, а също и като член-основател на Съвета на външните отношения, наред с много други постижения. Dulles University намира вдъхновение в силна позиция на Джон Фостър Дълес "за международно сътрудничество и постижения в договарянето на справедливи и балансирани споразумения за свидетелство за значението на образованието и подготовка на лицата за пълноценен живот. Университетът насърчава своите студенти да се стреми към подобни постижения в своя подход към образованието и живота.

Мисия

Dulles University е посветена на предоставянето на колегиалната образование по начин, който зачита достойнството, на стойност и потенциала на всеки ученик. Като се създаде среда, при която знанието се придобива и развива и където творчески дейности имат за цел да обогати опита на студентите да бъдат подготвени за едно глобално общество, Университетът подготвя своите студенти за набор от възможности за заетост. Неразделна част от мисията на университета е да се разработят добри граждански лидери, които са оборудвани да се направи положителен принос към "общото благо на обществото". Нашите курсова работа и лично проектирани practicums дават възможност на студентите да направят мечтата на висшето образование в реалност чрез стратегическото си подготовка за трудова дейност и на пазара. Ние се придържаме към високите стандарти и качеството на образованието на утвърдени и признати критерии, политики и високи научни постижения, както се изисква от национално, регионално и държавно акредитация и сертифициращи органи. Нашите цели за студенти излизат "извън учебника", защото нашите бакалавърски, магистърски и публикувайте програми специализанти степен се определя индивидуално, за да се слеят учебни програми с бизнес умения, които предлагат нови предизвикателства, нови отговорности и нови награди за кариерата на всеки студент. В момента, Академични програми Dulles Висшите училища се фокусират върху бизнес, информационни технологии и компютърни науки, водещи до бакалавърска, магистърска и докторска степен. Тази обща цел се постига чрез следните две групи за обучение за умения и цели: • Ние вярваме, че използването експерт преподаватели от нашия студент избран индустрия ще предоставят важна реалния свят опит. По този начин, ние предлагаме на нашите студенти най-новите набор от умения и системи за управление в планирания от тях професия. Dulles University отива отвъд традиционния учебник и учебна програма. • Ние предлагаме повече от обучение по основи на управлението, като включва примери от действителността в казуси. Нашият факултет разглежда сложни въпроси и техните ефективни решения. • Учениците, завършили университет Dulles ще бъдат по-добре позиционирани да спечелят промоции и да бъдат оценени като сред първите редици в кандидат за работа басейна за позиции за влизане или управленско ниво. • Учениците научават какво да очакваме в положение за управление. Ние насърчаваме един-на-един и група изявена роля играе с преподаватели членовете, отнасящи се до специфичните изисквания за работа.

Институционални Цели

Университетът ще: • Уверете се, че защитата на най-добрия интерес на всички студенти е първостепенна грижа. • Оценка на кандидатите студентски въз основа на техните индивидуални квалификации и стремеж за включване на всички членове на обществото в процеса на образование, независимо от възраст, култура и социално-икономически фон. • Акт етично и почтително в консултиране, набиране на персонал и записване практики. • Осигуряване на равен достъп и точна информация внос с общ набор от определения за допускане, свързана и срокове за всички студенти. • Осигуряване на високи постижения в образованието чрез строги академични стандарти и прилагане на индивидуален подход към образованието чрез малки класове и близки отношения между преподаватели и студенти. • Поддръжка и прилагането на политики, университет. • Да спазва от местни, щатски и федерални закони, свързани с лечението на студенти и поверителна информация.

Non-Discrimination/Equal политика по заетостта

Расово недискриминационна политика на Рев. 75-50, раздел 4.01. Dulles университет признава учащите от всяка раса, цвят на кожата, национален или етнически произход, на всички права, привилегии, програмите и дейностите, принципно договаряни или направени достъпни за учениците в нашето училище и не представляват дискриминация на базата на раса, цвят на кожата, така и на национално или етнически произход в приложение на нашите образователни политики, политиките за прием, стипендии и заеми, програми и спортни и други училищни прилага програми. Университетът поддържа процедура за подаване на жалби, включващи справедлив процес на разположение на всеки човек, който вярва, че той или тя са били дискриминирани. Запитвания относно процедурата за подаване на жалби или спазването на федералните и на Британската общност закони и насоки трябва да бъдат адресирани до офиса на президента.

Места

Феърфакс

Dulles University

Address
Dulles University,
510-1934 Old Gallows Road,
Vienna , VA

22182 Феърфакс, Вирджиния, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 703-552-1236

Програми

Това училище също предлага: