Drury University

Представление

Прочетете официалното описание

"В Drury, правя безценни връзки всеки ден, че ми даде възможност да направят разлика в живота си и живота на другите."

За Drury университет

Drury е нов вид на университет, който почита и ефективно свързва либерални изкуства и науки към изучаването на професионални области. По този начин учениците са по-автентично свързана с:

Защо това, което учат въпроси и как те могат да го прилагат в реалния живот. Защо решения, както лично и професионално, трябва да произхождат от място на етиката и морала. Факултет: достъпност е точка на гордост за нас, защото ние сме преподаване университет. Общността: в класната стая, на територията на колежа и извън него. Мисъл лидери и ментори: от първи курс до завършване на търсене на работа, за да алумни връзки. В Drury, правят учениците за учене през целия връзки. Wellness и устойчивост, като начин на живот, а не задача. Ние вярваме, че здрави хора водят по-щастливи, по-дълъг, по-продуктивен живот. Аутрич Общността като част от добре изживян живот. A дух на предприемачество, която вдъхва доверие, творчество и отчетност. Среда на сътрудничество, където учениците участват активно в повишаване на тяхната Drury опит. А добре изживян живот: Drury учениците научават как да се свържете мечти и стремежи за успешни фючърси.

Мисия

Drury University е независим университет, църква, свързани с традицията на либералната изкуства, и се ангажираха да персонализирано обучение в една общност от учени, които ценят изкуството на преподаването и ученето. Образование в Drury стреми да култивира духовни чувства и въображение факултети, както и етично прозрение и критично мислене; да насърчават интеграцията на теоретични и практически знания; и да се освободят лица да участват отговорно и да допринасят в глобална общност.

Визия

С пребъдване ангажименти към нашето наследство и с подновени ангажименти към световната общност и иновативно преподаване и стипендията, Drury университет ще бъде премиер университет, където най-добрите учители / учени и професионални служители образоват учениците да се ангажират, етични и състрадателни граждани за лидерство служител в общности, характеризиращи се с климата, сложност и взаимозависимост. глобалното

За да стане премиер на университета в 21-ви век, че ние си представим, ние ще създадем и да докажат конкурентно предимство Drury университет, артикулират своите конкурентни различия, приведе всичките си академични програми със стратегическите цели, изграждане на дарение в подкрепа на стратегическите си цели, измерване на успеха и управлява от резултата. Стратегическите императиви и цели, подробно описани по-долу Карта на пътя ни за годините 2015-2018 и позицията Drury университет, за да отпразнуват своя sesquicentennial през 2023 г..

Места

Springfield

Address
Drury University
900 North Benton Avenue

65802 Springfield, Мисури, Съединени Американски Щати