Drew University

Представление

Прочетете официалното описание

Завършил и богословски изследвания в Drew University .

Разположен само на 50 минути път с влак от световната столица на щата Ню Йорк, красивата гориста местност Дрю в Мадисън, Ню Джърси е домът на Касперсенското училище за следдипломно обучение и Дрю богословската школа.

Дали те са учители, поети, лекари, министри, учени, общностни лидери, активисти или учещи през целия живот, завършилите професионалните и академични програми на Дрю имат хуманистичен, творчески и етичен начин на мислене и работа.

Намерете своя наставник сред завършения факултет. Проучване в гората. Проверете какво изучавате в един от най-живите и културно разнообразни региони на Източното крайбрежие. Бъдете част от всеотдайна глобална общност, която се стреми да ви подготви да направите разлика, която е от значение в собствения ви живот и в света.

116043_pexels-photo-864994.jpeg

Касперсен училище за следдипломно обучение

Училището по следдипломна квалификация на Дрю Касперсен предлага широка гама от отличителни и гъвкави програми за напреднали, предназначени да посрещнат нуждите на почти всеки натоварен график.

Всички програми се основават на известния ангажимент на Дрю към преподавателско-студентско наставничество, възможности за извънкласно обучение и улесняване на силна интелектуална общност.

Хуманитарните науки, които култивират дълбока ангажираност към критично размисъл и анализ, формират основата и обогатяват всички наши дипломирани програми. Овладяването на тези основни умения гарантира забележителната гъвкавост и находчивост, които отличават нашите завършили. Въпреки че много от утрешните кариери още не са били представени, със завършено от хуманитарни науки образование от Дрю, вие ще сте готови за всичко!

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Дрю богословска школа

Гордо основани на Уеслианската / Методистката традиция на смели идеи, които влияят на живота на хората за доброто, ние обучихме вкоренени, новаторски и смели лидери в продължение на 150 години. Без значение коя от нашите петстепенни програми следвате, Drew Theological School образование включва интердисциплинарни курсове, които изискват външно мислене, обучение за чиракуване, което се занимава с реални проблеми и начини на учене, които насърчават адаптивността и иновациите.

Мисията на Богословското училище и университета

"Вкоренен в методистката традиция на новаторски и смели интерпретации на християнската теология и духовни практики, Drew University богословска школа на Drew University укрепва творческата мисъл и смелите действия за постигане на справедливост, мир и любов към Бога, ближния и земята."

Мисията на Богословското училище се присъединява към работата на университета, за да предложи на своята разнообразна общност от учащи се предизвикателство и индивидуализирано образование, формирано от дълбоко вкоренена култура на наставничество, внимателен ангажимент към света извън неговия кампус и постоянен ангажимент за отглеждане през целия живот на цял човек. Чрез отличителния си акцент върху реципрочността на знанието, опита и обслужването, Дрю подготвя своите ученици да процъфтяват както лично, така и професионално, тъй като те добавят към световното добро, като отговарят на спешните предизвикателства на нашето време с строга, независима и въображаема мисъл.

124305_amokubeyinje.jpg

Амо-Август Кубейне

Заместник-вицепрезидент

Записване на висшисти

Телефон - 973-408-3646

Свържете се с мен на WhatsApp

111577_pexels-photo-1152500.jpeg

Места

Madison

Address
36 Madison Avenue
07940 Madison, Ню Джърси, Съединени Американски Щати