Drew University

Представление

Прочетете официалното описание

Завършил и богословски изследвания в Drew University .

Разположен само на 50 минути път с влак от световната столица на щата Ню Йорк, красивата гориста местност Дрю в Мадисън, Ню Джърси е домът на Касперсенското училище за следдипломно обучение и Дрю богословската школа.

Дали те са учители, поети, лекари, министри, учени, общностни лидери, активисти или учещи през целия живот, завършилите професионалните и академични програми на Дрю имат хуманистичен, творчески и етичен начин на мислене и работа.

Намерете своя наставник сред завършения факултет. Проучване в гората. Проверете какво изучавате в един от най-живите и културно разнообразни региони на Източното крайбрежие. Бъдете част от всеотдайна глобална общност, която се стреми да ви подготви да направите разлика, която е от значение в собствения ви живот и в света.

Касперсен училище за следдипломно обучение

116824_BC_043013_Stock_Exc_142.jpg

Училището по следдипломна квалификация на Дрю Касперсен предлага широка гама от отличителни и гъвкави програми за напреднали, предназначени да посрещнат нуждите на почти всеки натоварен график.

Всички програми се основават на известния ангажимент на Дрю към преподавателско-студентско наставничество, възможности за извънкласно обучение и улесняване на силна интелектуална общност.

Хуманитарните науки, които култивират дълбока ангажираност към критично размисъл и анализ, формират основата и обогатяват всички наши дипломирани програми. Овладяването на тези основни умения гарантира забележителната гъвкавост и находчивост, които отличават нашите завършили. Въпреки че много от утрешните кариери още не са били представени, със завършено от хуманитарни науки образование от Дрю, вие ще сте готови за всичко!

Дрю богословска школа

Гордо основани на Уеслианската / Методистката традиция на смели идеи, които влияят на живота на хората за доброто, ние обучихме вкоренени, новаторски и смели лидери в продължение на 150 години. Без значение коя от нашите петстепенни програми следвате, Drew Theological School образование включва интердисциплинарни курсове, които изискват външно мислене, обучение за чиракуване, което се занимава с реални проблеми и начини на учене, които насърчават адаптивността и иновациите.

116827_MAR.jpg

Мисията на Богословското училище и университета

"Вкоренен в методистката традиция на новаторски и смели интерпретации на християнската теология и духовни практики, Drew University богословска школа на Drew University укрепва творческата мисъл и смелите действия за постигане на справедливост, мир и любов към Бога, ближния и земята."

Мисията на Богословското училище се присъединява към работата на университета, за да предложи на своята разнообразна общност от учащи се предизвикателство и индивидуализирано образование, формирано от дълбоко вкоренена култура на наставничество, внимателен ангажимент към света извън неговия кампус и постоянен ангажимент за отглеждане през целия живот на цял човек. Чрез отличителния си акцент върху реципрочността на знанието, опита и обслужването, Дрю подготвя своите ученици да процъфтяват както лично, така и професионално, тъй като те добавят към световното добро, като отговарят на спешните предизвикателства на нашето време с строга, независима и въображаема мисъл.

116826_LD_121217_CASP_HistoryCulture_Shetler_0493.jpg

Места

Madison

Address
36 Madison Avenue
07940 Madison, Ню Джърси, Съединени Американски Щати