Dallas Baptist University

Представление

Прочетете официалното описание

За DBU

Основана през 1898 г., DBU има една мисия - да преобрази живота на студентите, които ще преобразят света, всичко за слава Божия.

Ние предлагаме разнообразни образователни възможности за хора от всякаква възраст и академичен произход - включително образователни програми на бакалавърско, магистърско и докторско ниво, както и програми за продължаващо образование и сертификати.

Чрез всичко това ние се стремим да интегрираме вярата и да учим и да развиваме индивиди, чието желание е да служат на света.

Каним ви да откриете DBU и да се присъедините към нас в нашата мисия.

Бързи факти

  • Бакалавърски програми: 85
  • Магистърски програми: 44
  • Докторски програми: 2
  • Среден размер на класа: 13

Добре дошли на президента

„ Dallas Baptist University е национален, всеобхватен, глобален център, фокусиран върху Христос, с мисия да произвежда лидери на слуги чрез интегриране на вярата и ученето. Ние сме развълнувани като образователно предприятие, в което живеят повече от 4700 студенти, което представлява повече от 60 страни по света.

Вярваме, че светът ни се нуждае от отчаяна нужда от обмислени християнски лидери със способността творчески да решават сложни проблеми, като същевременно уникално ангажира културата чрез библейска истина. Нашите възпитаници служат в почти всеки професионален контекст. Независимо дали става въпрос за християнски лекари, юристи, преподаватели, учени, политици или много други области, ние разбираме, че нашите студенти са разнообразни в призванията си, но все пак обединени по предназначение.

Моля, използвайте възможността да ни опознаете чрез този уебсайт или посещение в кампуса. Ще откриете общност от лидери на слуги, чието сърце е да преподава и да се грижи за другите, като същевременно ще произвежда изследвания в безброй академични дисциплини. Ние възприемаме предположението, че цялата истина е Божията истина и заедно търсим знания с цел да направим смело въздействие в света като трансформатори на културата.

Присъединете се към нас, докато служим на света за Божията слава! "

Д-р Адам К. Райт

Председател на DBU

История на DBU

Предшественикът на DBU, Decatur Baptist College, е основан през 1898 г. като първи младши колеж в Тексас. От години училището нарича малкия град Декатур дом, произвеждащ изключителни млади мъже и жени, които изпълваха църкви, класни стаи, болници и фирми от цялата страна.

През 1965 г. училището се премества в живописните предпланини на югозападния Далас, превръщайки се в четиригодишна институция и в крайна сметка е преименувано на Dallas Baptist University когато започва да предлага висши образования.

Днес DBU има различни степени на бакалавърско, магистърско и докторско ниво. В нашия втори век DBU продължава да напредва в нашата мисия да произвеждаме слугински лидери, които ще преобразят света.

124192_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722d72d4974fc651_1280.jpgStockSnap / Pixabay

Мисия

Мисията на Dallas Baptist University в Dallas Baptist University е да предостави високо ценно висше образование в областта на изкуствата, науките и професионалното обучение на студентите и студентите на традиционните възрасти и възрастни студенти, за да създаде служебни лидери, които имат способността да интегрират вярата и учене чрез съответните им призиви.

Декларация за визията

Изграждане на страхотен християнски университет, който е приятен за Бога, като произвежда водачи, ориентирани към Христос, които преобразяват света.

акредитация

Dallas Baptist University е акредитиран от Южната комисия за колежи и училища по колежи за присъждане на доцент, бакалавър, магистър и доктор.

Кампус

Независимо дали сте избрали да живеете в кампус или да пътувате до часове, 368 акра кампус на Dallas Baptist University в Dallas Baptist University е прекрасно място за прекарване на вашите университетски години. Разположен в хълмовете на югозападния Далас с изглед към езерото Mountain Creek, основният кампус на DBU осигурява сигурна и уединена общност в метроплекс от повече от 6 милиона души.

Кампусът е удобно разположен само на 13 мили от центъра на Далас, на 19 мили от центъра на Форт Уърт и е разположен в центъра на близо до международното летище в Далас / Форт Уърт и в Love Field.

Места

Далас

Address
3000 Mountain Creek Pkwy,
Далас, Texas, Съединени Американски Щати