Dallas Baptist University College of Business

Представление

Прочетете официалното описание

Колежът по бизнес в Далас Baptist University е поела ангажимент за оборудване на традиционните учениците възраст и възрастни с изключителен образователен опит, за да ги подготви за глобалната бизнес среда. Централно място в този образователен опит е интегрирането на християнската вяра и ценности с професионални проучвания на бизнеса. В резултат на тяхната академична подготовка в Колеж по бизнес, учениците трябва да са в състояние да направи значителен принос в службата им на други лица чрез избраните от тях кариера. Програмата BBA на Колеж по бизнес е акредитиран от Асоциацията на Collegiate бизнес училища и програми. Целите на Колежа Четирите цели на Колеж по бизнес, са изброени по-долу: - All Колеж по бизнес завършилите ще могат да демонстрират не само на приемливо ниво на майсторство в основен техния район, но и на социалните и интелектуални умения, необходими за ефективно изпълнение в избраните от тях професии. - All Колеж по бизнес завършилите ще повярват, че са получили бизнес образование в Далас Baptist University което ги направи конкурентни с връстници с подобни градуса от други сравними колежи и университети. - Колежът по Бизнес факултет ще демонстрират върховите постижения в преподаването и пълноценно участие в професионални, научни и обслужващи дейности. - Колежът по бизнес преподаватели и служители ефективно ще отговарят на програмата и обслужване нуждите на нашите студенти и бизнес ключови избирателни райони.

Тук се предлагат програми по:
  • Английски

Преглед Магистратури MA » Преглед MBA »

Програми

Това училище също предлага:

Магистър по изкуствата (MA)

ma в организационното управление

Online Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма September 2019 Съединени Американски Щати Dallas + още 1

A програма, предназначена за осигуряване на комуникация, лидерство и управленски умения, необходими в днешния "и бизнес организации [+]

The Магистър по организационно управление (MAOM) програмата е 36-кредитна-часова програма, предназначена за осигуряване на комуникация, лидерство и управленски умения, необходими в днешните организации "е бизнес. Поради това, че бизнес средата е динамична, специално внимание се отделя на привеждане в съответствие с организационната промяна и да стане агент на промяната.

Фондацията Курсове ... [-]