Criswell College

Представление

Прочетете официалното описание

Criswell е християнски колеж в Далас, Тексас, защото предлага градуса при нивата на студенти и специализанти. От създаването си през 1970 г., на колегиума изигра уникална и важна роля в баптистката и църковен живот. Благодарни за това наследство, ние продължаваме да се изгради една институция за висше образование, с разнообразна общност от Christian, евангелските вярващи, че е посветена на високи академични постижения и духовна жизненост.

Criswell поддържа credentialed и опитни преподаватели, които са посветени на служение и за църквата. Колежът е сравнително малък размер позволява професори не само да се инструктират, но и да наставляват, предоставящи възможност да се изследват теологични въпроси, както сигурно и дълбоко, и да получи необходимите умения за въздействие върху обществото студенти.

Колежът е посветена на развитието на учениците, като се стреми да формира характер и знанията на студента по много начини. В същото време нашите ученици оформят нашата общност с присъствието си, тъй като те тестват своите идеи и предизвикателство и да се учат от своите връстници и наставници. Ние, следователно, изберете нашите ученици внимателно, защото сме инвестирали в своята академична и духовно развитие и приноса, който ще предложи на обществото.

Campus

Criswell College се намира в Стария Изток Далас, енергична и нарастващата общност в непосредствена близост до центъра на Далас.

Ученици

75% процента от учениците Criswell са мъжки; 25% процента са жени. 38% са афро-американски, азиатски, испанци / Latino, или индиански.

Факултет

95% от пълно работно време преподаватели Criswell се проведе Ph.D. или друг терминал степен в своята област, също представляващ разнообразието от дисциплини.

Student-Факултет Ratio

Със съотношение ученик-преподаватели от 12 до 1, Criswell е място, където професори лично познават и се грижат за своите ученици.

Специалности

С разширяване на учебната програма, Criswell студенти да избират от различни специалности. Студентите, които се интересуват от общообразователно заземен в силна библейска и богословска основа могат да преследват сътрудник на изкуствата. Студентите в нивото на зрелостен изпит могат да си поставят бакалавърска степен по изкуства в библеистика, църкви и ревитализация, Министерство, психология, или философия, политика и икономика (PPE) и бакалавърска степен по образование.

Завършилите студенти могат да избират магистърска програма Arts в служение, консултиране, или библейски и богословски изследвания. Господарят на Divinity също е на разположение за тези, които преследва служение или за тези, които желаят по-всеобхватен министри на образованието.

Student Life

Студентски живот в Criswell е вълнуващо и многостранен. Между възможности за служение, социални дейности, учебни групи, както и специални събития, студенти никога не им липсва нещо да направя и да научите по време на престоя си в колежа.

Обучение и помощ за

През 2014-2015, на пълно работно време, започващ студенти плаща $ 7,870 в обучение и такси. 55% от тези студенти получили пакети за финансова помощ.

Акредитация

Criswell College е акредитиран от Southern асоциация на колежите и училищата на Комисията относно колежи за възлагане сътрудник, степен бакалавър, както и магистърска степен.

Места

Далас

Address
4010 Gaston Avenue

Далас, Texas, Съединени Американски Щати