Cornell Tech

Представление

Прочетете официалното описание

Cornell Tech е революционен модел за следдипломно обучение, което съчетава технология с бизнес и творческо мислене. Cornell Tech обединява съмишленици преподаватели, бизнес лидери, технологични предприемачи и студенти в каталитично среда за производство на визионерски идеи заземени в значими нужди, които ще преосмисли начина, по който живеем.

Joan & Ъруин Джейкъбс Technion-Cornell институт олицетворява най-академично партньорство между университета Корнел и Technion - Израел технологичен институт в Корнел Tech.

временно кампус Cornell Tech му е бил създаден и работи в сграда на Google Челси в Ню Йорк, тъй като 2012 г., с все по-голям от световна класа факултет, магистър и докторанти, и postdocs, които работят с техно-ориентирани организации и компании и на техните собствени фирми.

Строителство е в ход за постоянно, устойчиво 12 акра кампус Cornell Tech върху остров Рузвелт, с първа фаза трябва да отвори врати през 2017. Когато е напълно завършена, кампуса ще включва 2 милиона квадратни фута на състоянието на най-съвременните сгради, над 2 декара отворено пространство, и ще бъде дом на над 2000 специализанти и почти 280 преподаватели и служители.

Нашата мисия

Cornell Tech се фокусира върху създаването на пионерски лидери и технологии за дигиталната ера, чрез научни изследвания, технологии комерсиализация, и завършил ниво на образованието в професионалните майстори, докторанти и пост-нива.

Нашата помещение е, че бързите темпове на иновациите в дигиталната епоха изисква нови подходи към комерсиализирането университет технологии, нови нива на стратегическо сътрудничество между компании и университети, както и нови програми за следдипломно обучение. Ние сме за създаване на нови академични програми, които се сливат техническа дълбочина, бизнес ноу-хау, умения за проектиране и "строител" начин на мислене.

Нашите вътрешни кампуси

Мрежата Cornell Tech разширява извън Ню Йорк на другите институции, които ни помагат да продължи мисията ни всеки ден.

Корнел е частна, университет от Бръшляновата лига и университета на земя-грант за щата Ню Йорк. мисия Cornell е да открием, запазване и разпространение на знания; произвеждат творчество; и насърчаване на култура на широк запитване през цялото време и извън общността Корнел. Cornell Tech предлага градуса, във връзка с тези училища:

  • Cornell Колеж по инженерство
  • Johnson Graduate School на управление на
  • Law School Cornell

Когато Cornell е изготвяне на оферта за приложни науки конкуренция в Ню Йорк, на Technion - Израел технологичен институт е логичен избор за академичен партньор. С репутацията на Израел като "StartupNation" и история на производство на водещи технологични предприемачи в страната на Technion е, Cornell знаел, че има обща визия:

  • Израел е дом на най-голямата концентрация на високотехнологични стартиращи фирми извън Силиконовата долина.
  • завършилите Technion включват по-голямата част от израелските-образовани учени и инженери, съставляващи над 70% от основателите и ръководителите на високотехнологичните индустрии в страната.

Места

Ню Йорк

Address
2 W Loop Rd, New York, NY
10044 Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени Американски Щати