Прочетете официалното описание

Инвестирайте във вас!

Contech инвестира във вас, предлагайки степени на програми, умения и възможности за работа за кариерата на икономиката, основана на софтуера на утрешния ден.

Напред в кариерата си

Успех сега и плати по-късно

В Contech ние сме прозрачни. Искаме да инвестираме във вас и да разкрием най-добрата версия за вас. Започнете кариерата си с малка такса отпред и заплатете обучението, когато наемете високоплатена работа - ако не го направите, не е нужно да плащате. Това е толкова просто. Така че ние подкрепяме нашите студенти.

Станете дигитален номад

Contech обещава на своите студенти да осигурят използваща технология, за да могат да работят от всяка точка на света, да изживяват различни култури, снабдени с основни лични компетенции не само за вашето обучение, но и за личния и професионалния ви живот.

4 гигантски технологични града

Студентите на Contech Nomad се възползват от живота и ученето в четири различни световни града, Сан Франциско, Ню Йорк, Берлин

Проектно-базирано обучение

Ние сме против пасивните уроци, където очаквате информация, излята в главата ви. С предизвикателните проекти ще съберете най-добрите си части от предишните си преживявания и ще ги свържете с вашия проект, за да се самоусъвършенствате в онези, вдъхновяващи и уникални.

122273_pexels-photo-1438081.jpegBuro Millennial / Pexels

Предизвикателство за традиционната система за обучение

Нашият подход е да ви представим вдъхновяващи предизвикателства, които разпалват въображението ви, като в същото време ви покажем какво ви е необходимо, за да постигнете тези предизвикателства.

Развитие на умения

Студент на Contech, който притежава отлични умения и дълбоки познания в своята област на експертиза и който също е нетърпелив да проучи все още неизвестните възможности на дигиталната трансформация, която нашето общество изпитва.

Дигитално обучение

Нашият подход разкъсва правилника, като идентифицира тези, възпроизвеждащи факти за изпит, не е необходимото в съвременната бързо развиваща се икономика. Вместо това ние предлагаме 360-градусов дигитален опит за обучение - вграждане на знания и разбиране в практическа среда.

маратони по програмиране

Ученето чрез рота не ви държи в крак с технологичните разработки. Практическите семинари ви карат да се учите в общност - отхвърляне на идеи пред състуденти и органично учене.

Менторство

Преподавателският ни състав не мисли за себе си като за тези, които притежават ценни знания, които искат просто да ви предадат. Вместо това те се съсредоточават върху това да ви позволят да имате смислен опит от първа ръка - да ви дадат възможност да овладеете предизвикателни проекти със способността да мислите креативно, да си сътрудничите и да общувате ефективно.

122272_people-coffee-notes-tea.jpgStartup Stock Photos / Pexels

Развитие на квалифицирана работна сила

Основателният екип зад Contech е в индустрията за образование и развитие на таланти от 2005 г., като предоставя достъп до образование на над 45 000 студенти в световен мащаб. Към 2014 г. разликата в уменията в областта на технологиите беше толкова голяма, че цялата мрежа на нашите работодатели търсеше таланти в новооснованите области, бяха разочаровани, че академичният пейзаж се фокусира върху неизменящите се основни принципи на компютърните науки на новите вълнуващи възможности на интернет и неговите възможности.

Днес сложната глобална икономика изисква квалифицирана работна сила, която може да използва технологиите, за да стимулира успеха. Здравият набор от програми на Contech включва всички основни стълбове на иновациите, за да даде на хората и екипите няколко възможности за растеж и развитие. Ние предлагаме програми в областта на изкуствения интелект, науката за данни, дигиталния маркетинг, както и облачните изчисления, задълбоченото обучение, управлението на продукти, дигиталния дизайн и разработката на софтуер, програми, които обхващат нашата цифрова икономика днес. Студентите могат да избират от различни формати и модалности, за да им помогнат най-добре да постигнат целите си, включително на пълен работен ден, на непълно работно време, в кампуса и онлайн.

Конструиране на голяма глобална мрежа

Имаме 4 кампуса в най-добрите технологични хъбове по света, но през 2020 г. ще бъдат налични още 2 кампуса. Ние непрекъснато разширяваме нашата работодателска мрежа от които се състои от 32 технически партньора. Глобалното присъствие на Contech, технологичната мрежа и наемането на партньори са три от най-големите ни предимства. В допълнение към програми, създадени изключително за нуждите на работодателите, ние насърчаваме набор от професионалисти в бранша, които служат като инструктори, ментори и треньори. Тази процъфтяваща професионална мрежа помага на нашите скорошни възпитаници да намерят работа и да осъществят връзки, създавайки ги за успех в работата и в живота.

people, girls, womenStockSnap / Pixabay

Ние се адаптираме към пазара

Динамични полета като наука за данни и изкуствен интелект се развиват в реално време и ние непрекъснато пилотираме, стартираме и залезваме програми, за да отговорим на търсенето на пазара и развитието на инструменти и техники. Екипът ни от световна класа от дизайнери на инструктажи, експерти по предметите и ръководители на образователни продукти непрекъснато обновяваме съдържанието ни, за да гарантираме релевантността. Чрез използване на данни, обратна връзка и представа от нашите собствени оценки, ние произвеждаме курсова работа, която води до максимално въздействие върху работата. Дълбоките взаимоотношения с работодателите винаги са били съществена част от ДНК на Contech. Приблизително половината от нашите студенти са финансирани от работодатели, които искат техните служители да бъдат обучени от нашите експерти, а нашите учебни програми се ръководят от нуждите на индустрията. Помогнахме на десетки компании от Fortune 100 - и стотици други бизнеси по целия свят - да оценят и обучат техните таланти, на място, онлайн или в нашите кампуси.

лицензиране

Contemporary Technology University е в процес на получаване на пълно институционално одобрение да работи като частна институция за получаване на диплома от Калифорнийското бюро за частно след завършено средно образование. Пълното институционално одобрение е най-високият статус, присъден от щата Калифорния. Подобно одобрение показва съответствие с минималните държавни стандарти и не предполага никакво одобрение или препоръка от държавата или от Бюрото.

Подкрепен от Академичната общност

Нашият академичен съвет ни предоставя най-новите познания за изследванията в нашата област, силно обвързване с научната общност и десетилетия опит в създаването на смислени учебни среди. Те ни помагат да идентифицираме онези преподаватели, изследователи и преподаватели, които споделят стремежа ни към високи постижения, нашата обща мисия и подкрепят нашия образователен подход.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MSc

Contemporary Technology University

Станете учен с данни, като овладеете уменията за интерпретиране на данни, формулиране на прозрения и предаване на знанията си чрез прилагане на машинно обучение, управлен ... [+]

Станете учен с данни, като овладеете уменията за интерпретиране на данни, формулиране на прозрения и предаване на знанията си чрез прилагане на машинно обучение, управление на големи масиви от данни и генериране на интересни визуализации. Начална дата продължителност Опции за проучване обучение Успех сега Средна работна заплата 15 януари 2020 г. 12-18 месеца Номад или онлайн $ 6K 15% доход за две години или 20 000 долара отпред Плащайте само ако получите работа $ 90K - $ 145K USD Магистърска програма с фокус за работоспособност... [-]
Съединени Американски Щати Пало Алто
Януари 2020
Редовно обучение
Задочно обучение
12 - 18 месеца
Кампус
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
Contemporary Technology University

Станете експерт по изкуствен интелект, като овладеете уменията за разработване на интелигентни алгоритми и машини за самостоятелно шофиране на автомобили, интелигентни ка ... [+]

Станете експерт по изкуствен интелект, като овладеете уменията за разработване на интелигентни алгоритми и машини за самостоятелно шофиране на автомобили, интелигентни камери, системи за наблюдение, роботизирано производство, машинни преводи, интернет търсения и препоръки на продукти. Начална дата продължителност Опции за проучване обучение Успех сега Средна работна заплата 15 януари 2020 г. 12-18 месеца Номад или онлайн $ 6K 15% доход за две години или 20 000 долара отпред Плащайте само ако получите работа $ 90K - $ 234K USD Магистърска програма с фокус за работоспособност... [-]
Съединени Американски Щати Пало Алто
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
12 - 18 месеца
Кампус
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски

Курсове за ръководители

Contemporary Technology University

Станете дигитален маркетинг чрез овладяване на уменията за дигитална маркетингова стратегия и маркетингово планиране, UX, маркетинг на съдържанието, входящ маркетинг, име ... [+]

Станете дигитален маркетинг чрез овладяване на уменията за дигитална маркетингова стратегия и маркетингово планиране, UX, маркетинг на съдържанието, входящ маркетинг, имейл маркетинг, оптимизация за търсачки (SEO), маркетинг на търсачките (SEM), генериране на олово, социални медии, електронна търговия , онлайн управление на репутацията и партньорски маркетинг. Начална дата продължителност Опции за проучване обучение Успех сега Средна работна заплата 15 януари 2020 г. 12-18 месеца Номад или онлайн $ 5,400 15% доход за две години или 18 000 долара отпред Плащайте само ако получите работа $ 70K - $ 110K USD Магистърска програма с фокус за работоспособност... [-]
Съединени Американски Щати Пало Алто
Януари 2020
Редовно обучение
Задочно обучение
12 - 18 месеца
Кампус
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски