Прочетете официалното описание

Columbia Video Network има била водеща в областта на онлайн обучение от самото си създаване през 1986 г., което дава възможност на хиляди работни специалисти и отдалечени ученици да се възползват от дистанционното обучение и преследват своите градуса без никакви изисквания за пребиваване в кампуса в Ню Йорк. The Foundation School Fu Техника и приложни науки (SEAS) предлага широка основа обучение в рамките основен изследователски университет и е идеално пригоден да образова бъдещите инженерни лидери и насърчаване на техническа грамотност. Нашите инженерни и приложни научни програми, които са сред най-старите и най-влиятелните, прегръщат нови технологии на нацията и интердисциплинарни възможности.

Нашата цел е да даде възможност на нашите ученици да станат утрешните лидери на технологии. Към тази цел, ние се насърчи високи постижения в преподаването и да участват в научни изследвания от световна класа с цел насърчаване на превъзходство на гребена. Приветстваме ви да се присъедините към нас в това вълнуващо пътешествие в бъдещето.

Има много специализанти академичните възможности, достъпни за Вас от онлайн Columbia Video Network. CVN студенти се възползват от личното внимание, свързано с малки колежи, както и от най-обширните академичните ресурси на голяма изследователска институция. Като студент Columbia, ще имате достъп до световноизвестни професори, които са лидери и новатори в своите области.

Абитуриент онлайн студенти инженерство в Columbia се радват на широк спектър от академични програми от които да избирате, включително изследване на операциите, Методи в Finance, Industrial & Systems Engineering, биомедицинско инженерство, инженерна химия, приложна математика, приложна физика, компютърни науки, Електротехника, Машиностроене и строителство, Строителство Engineering & Management Systems, материалознание.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MSc

Columbia Video Network - The Fu Foundation School Of Engineering And Applied Science

Изследване на операциите е приложна наука и се занимава с количествени проблеми на решения, който поначало включва разпределението и контрола на ограничените ресурси. Въз ... [+]

Магистър по Изследване на операциите

Изследване на операциите е приложна наука и се занимава с количествени проблеми на решения, който поначало включва разпределението и контрола на ограничените ресурси. Възникнат такива проблеми, например, в дейността на индустриалните фирми, финансови институции, здравни организации, транспортни системи, енергия и ресурси, както и на правителството. Изследване на операциите анализаторът The развива и използва математически и статистически модели, за да помогне за решаването на тези проблеми на решения. Подобно на инженери, те са проблемните преработватели и решават. Тяхната работа изисква създаването на математически модел на система и анализ и прогнозиране на последиците от алтернативни начини на работа на системата. Анализът може да включва математически техники за оптимизация, вероятностни и статистически методи, експерименти, и компютърни симулации. Изследване на операциите курсове са били предлагани в Колумбийския университет от 1952 г. насам.... [-]

Съединени Американски Щати New York
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски