Columbia Video Network - The Fu Foundation School Of Engineering And Applied Science

Представление

Прочетете официалното описание

Columbia Video Network има била водеща в областта на онлайн обучение от самото си създаване през 1986 г., което дава възможност на хиляди работни специалисти и отдалечени ученици да се възползват от дистанционното обучение и преследват своите градуса без никакви изисквания за пребиваване в кампуса в Ню Йорк. The Foundation School Fu Техника и приложни науки (SEAS) предлага широка основа обучение в рамките основен изследователски университет и е идеално пригоден да образова бъдещите инженерни лидери и насърчаване на техническа грамотност. Нашите инженерни и приложни научни програми, които са сред най-старите и най-влиятелните, прегръщат нови технологии на нацията и интердисциплинарни възможности.

Нашата цел е да даде възможност на нашите ученици да станат утрешните лидери на технологии. Към тази цел, ние се насърчи високи постижения в преподаването и да участват в научни изследвания от световна класа с цел насърчаване на превъзходство на гребена. Приветстваме ви да се присъедините към нас в това вълнуващо пътешествие в бъдещето.

Има много специализанти академичните възможности, достъпни за Вас от онлайн Columbia Video Network. CVN студенти се възползват от личното внимание, свързано с малки колежи, както и от най-обширните академичните ресурси на голяма изследователска институция. Като студент Columbia, ще имате достъп до световноизвестни професори, които са лидери и новатори в своите области.

Абитуриент онлайн студенти инженерство в Columbia се радват на широк спектър от академични програми от които да избирате, включително изследване на операциите, Методи в Finance, Industrial & Systems Engineering, биомедицинско инженерство, инженерна химия, приложна математика, приложна физика, компютърни науки, Електротехника, Машиностроене и строителство, Строителство Engineering & Management Systems, материалознание.

Места

Ню Йорк

Address
Columbia Video Network,
500 W. 120th Street,
540 Mudd, MC 4719

NY 10027 Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени Американски Щати