Columbia College Hollywood

Представление

Прочетете официалното описание

Columbia College Hollywood е изграден на основата на практическо преподаване и обучение. Ние вярваме, че най-добрият начин да се подготвите за възможностите, които предстоят, е да се създаде култура на колежа, която отразява реалния свят. Ето защо нашите програми насърчават творческо сътрудничество между различни дисциплини.

От първия ден ще се занимавате с много задачи, докато изпробвате и се опитате да намерите нови роли и непознати технологии, участващи в създаването на креативно медийно съдържание. Нашият екип от опитни, спечелили награди режисьори, техници, художници и ментори използват техния опит, за да ви ангажират с иновативни методи на преподаване в интерактивни среди в класната стая.

Защо да избера нас?

За филмовите продуценти

Columbia College Hollywood е колежа за режисьори, където ще научите всички аспекти на киното. Нашите образователни програми ви потапят в пълната гама от творчески, технически и бизнес умения, необходими за ориентиране на неограничените предприемачески възможности в конкурентна индустрия. Ние ви даваме достъп до ядрото на филмовата индустрия със стажове, възможности за заетост, професионално оборудване и опит от реалния свят.

С филмите

Ще работите с професионални режисьори, които споделят вашата страст и ще ви свържат от първа ръка със занаятчийството и бизнеса на филмовата индустрия. Курсовете са предназначени да балансират практическите практически инструкции с принцип и теория, така че да имате умения и знания, за да осъществите вашето лично виждане.

Промишлен достъп

Ще изучавате киното в Лос Анджелис, центъра на развлекателната индустрия. Ще имате достъп до лидери в индустрията, от инструктори в класната стая до работещи гост-лектори. Стажовете ще ви дадат истински опит, който можете да вземете на пазара на труда след дипломирането.

Оборудване и съоръжения

Ще имате достъп до професионално оборудване и съоръжения, които включват постоянни комплекти за снимане, отделни филмови и телевизионни звукови сцени, комплекти за цифрово редактиране и театър за съраунд звук с висока разделителна способност, за да покажете работата си. Нашата инвентаризация на филми и цифрови фотоапарати се актуализира постоянно, за да включва професионалното оборудване, което в момента се използва от работещите професионалисти.

Мисия

Columbia College Hollywood обучава студентите в областта на изкуството и науката за комуникациите и различните медии на съвременната история в изследването на либералните изкуства. Нашият стриктен курс на обучение и практика подготвя завършилите да бъдат аналитични мислители и ефективни комуникатори, които са творчески, информирани и отговорни да допринасят за развитието на любознателна, замислена и състрадателна глобална общност.

Философия

Columbia College Hollywood се ангажира да насърчава една образователна общност, която насърчава творчеството, иновациите и растежа чрез образование, сътрудничество и обща любов към развлекателните изкуства. Ние се стремим да осигурим предизвикателен опит в либералните изкуства, който подготвя студентите за гражданство в глобалната общност, като предоставя:
  • Учебните програми са обогатени с практически опит, който отразява реалния свят на развлекателната индустрия.
  • Проектната курсова работа изисква учениците да работят в екип, за да научат всички аспекти на процеса на създаване на филми.
  • Вдъхновяващ факултет от професионалисти в сферата на развлеченията, които имат опит да помогнат на учениците да разгърнат своя творчески потенциал.
  • Интимна образователна среда, която насърчава всеки ученик да поеме рисковете, необходими за развитието на уникална художествена визия и глас.
  • Възможности за професионален достъп и непрекъснато обучение чрез взаимоотношенията между индустрията за развлечения, за да помогнат на завършилите да създадат основа за творчески и професионален успех.

история

В продължение на повече от 65 години, Columbia College Hollywood е осигурил практическо обучение в областта на изкуството

Columbia College Hollywood първоначално е създаден през 1952 г. в квартал Парк МакАртър в Лос Анджелис като клонове на колежа в Колумбия в Чикаго. Учебната програма е предназначена да се фокусира върху процъфтяващата телевизионна и радио индустрия и включва факултет, съставен от работещи телевизионни и радио специалисти. През 1959 г. Columbia College Hollywood отделя от Чикагската институция, за да работи като независим, частен, нестопански колеж.

През 1997 г. Columbia College Hollywood създава своя настоящ кампус в историческия, бивш световен щаб на Panavision, най-големият дизайнер и производител на най-добрите камери и обективи за филмовата и телевизионната индустрия. Колежът сега е централно разположен в сърцето на долината Сан Фернандо, предоставяйки на студентите и преподавателите достъп до всички големи филмови и телевизионни студия в района на Лос Анджелис.

Студентски живот

Независимо дали сънувате да създавате съдържание за големия екран, малък екран, игрална конзола или сцена, представяйки творческата си визия в реалния свят или във виртуалния свят или установявайки вашето място като лидер в индустрията или майстор на вашето занаяти, ние създаде култура на кампуса, създадена, за да ви даде възможност да измислите, оформят, занаят и прецизирате личната си артистична марка и да ви подготвим да намерите своето място в безкрайния, предприемачески свят на глобалното създаване на медии.

Места

Лос Анжелис

Address
Oxnard Street
18618 Лос Анжелис, Калифорния, Съединени Американски Щати

Програми

Това училище също предлага: