Columbia College Hollywood

Представление

Прочетете официалното описание

Columbia College Hollywood е изграден на основата на практическо преподаване и обучение. Ние вярваме, че най-добрият начин да се подготвите за възможностите, които предстоят, е да се създаде култура на колежа, която отразява реалния свят. Ето защо нашите програми насърчават творческо сътрудничество между различни дисциплини.

От първия ден ще се занимавате с много задачи, докато изпробвате и се опитате да намерите нови роли и непознати технологии, участващи в създаването на креативно медийно съдържание. Нашият екип от опитни, спечелили награди режисьори, техници, художници и ментори използват техния опит, за да ви ангажират с иновативни методи на преподаване в интерактивни среди в класната стая.

Защо да избера нас?

За филмовите продуценти

Columbia College Hollywood е колежа за режисьори, където ще научите всички аспекти на киното. Нашите образователни програми ви потапят в пълната гама от творчески, технически и бизнес умения, необходими за ориентиране на неограничените предприемачески възможности в конкурентна индустрия. Ние ви даваме достъп до ядрото на филмовата индустрия със стажове, възможности за заетост, професионално оборудване и опит от реалния свят.

С филмите

Ще работите с професионални режисьори, които споделят вашата страст и ще ви свържат от първа ръка със занаятчийството и бизнеса на филмовата индустрия. Курсовете са предназначени да балансират практическите практически инструкции с принцип и теория, така че да имате умения и знания, за да осъществите вашето лично виждане.

Промишлен достъп

Ще изучавате киното в Лос Анджелис, центъра на развлекателната индустрия. Ще имате достъп до лидери в индустрията, от инструктори в класната стая до работещи гост-лектори. Стажовете ще ви дадат истински опит, който можете да вземете на пазара на труда след дипломирането.

Оборудване и съоръжения

Ще имате достъп до професионално оборудване и съоръжения, които включват постоянни комплекти за снимане, отделни филмови и телевизионни звукови сцени, комплекти за цифрово редактиране и театър за съраунд звук с висока разделителна способност, за да покажете работата си. Нашата инвентаризация на филми и цифрови фотоапарати се актуализира постоянно, за да включва професионалното оборудване, което в момента се използва от работещите професионалисти.

Мисия

Columbia College Hollywood обучава студентите в областта на изкуството и науката за комуникациите и различните медии на съвременната история в изследването на либералните изкуства. Нашият стриктен курс на обучение и практика подготвя завършилите да бъдат аналитични мислители и ефективни комуникатори, които са творчески, информирани и отговорни да допринасят за развитието на любознателна, замислена и състрадателна глобална общност.

Философия

Columbia College Hollywood се ангажира да насърчава една образователна общност, която насърчава творчеството, иновациите и растежа чрез образование, сътрудничество и обща любов към развлекателните изкуства. Ние се стремим да осигурим предизвикателен опит в либералните изкуства, който подготвя студентите за гражданство в глобалната общност, като предоставя:
  • Учебните програми са обогатени с практически опит, който отразява реалния свят на развлекателната индустрия.
  • Проектната курсова работа изисква учениците да работят в екип, за да научат всички аспекти на процеса на създаване на филми.
  • Вдъхновяващ факултет от професионалисти в сферата на развлеченията, които имат опит да помогнат на учениците да разгърнат своя творчески потенциал.
  • Интимна образователна среда, която насърчава всеки ученик да поеме рисковете, необходими за развитието на уникална художествена визия и глас.
  • Възможности за професионален достъп и непрекъснато обучение чрез взаимоотношенията между индустрията за развлечения, за да помогнат на завършилите да създадат основа за творчески и професионален успех.

история

В продължение на повече от 65 години, Columbia College Hollywood е осигурил практическо обучение в областта на изкуството

Columbia College Hollywood първоначално е създаден през 1952 г. в квартал Парк МакАртър в Лос Анджелис като клонове на колежа в Колумбия в Чикаго. Учебната програма е предназначена да се фокусира върху процъфтяващата телевизионна и радио индустрия и включва факултет, съставен от работещи телевизионни и радио специалисти. През 1959 г. Columbia College Hollywood отделя от Чикагската институция, за да работи като независим, частен, нестопански колеж.

През 1997 г. Columbia College Hollywood създава своя настоящ кампус в историческия, бивш световен щаб на Panavision, най-големият дизайнер и производител на най-добрите камери и обективи за филмовата и телевизионната индустрия. Колежът сега е централно разположен в сърцето на долината Сан Фернандо, предоставяйки на студентите и преподавателите достъп до всички големи филмови и телевизионни студия в района на Лос Анджелис.

Студентски живот

Независимо дали сънувате да създавате съдържание за големия екран, малък екран, игрална конзола или сцена, представяйки творческата си визия в реалния свят или във виртуалния свят или установявайки вашето място като лидер в индустрията или майстор на вашето занаяти, ние създаде култура на кампуса, създадена, за да ви даде възможност да измислите, оформят, занаят и прецизирате личната си артистична марка и да ви подготвим да намерите своето място в безкрайния, предприемачески свят на глобалното създаване на медии.

Места

Лос Анжелис

Address
Oxnard Street
18618 Лос Анжелис, Калифорния, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

Това училище също предлага: