CollegeWeekLive

Представление

Прочетете официалното описание

CollegeWeekliv д помага на учениците с тяхното търсене колеж. Един на всеки трима колеж обвързани студенти използва сайта, за да ви помогне да навигирате процеса на колежа признания и да се намери най-добрият мач колеж. CollegeWeekLive позволява на студентите да чат на живо с прием представители и студенти от стотици американски университети и да гледат презентации от експерти в образователната сфера по теми като преминаване на TOEFL, получаване на студентска виза, избора на колежа, и повече.

Възможно ли е заинтригуван от идеята за записването в университет в чужбина? Присъединете се към нас днес за чуждестранни студенти Day, безплатна онлайн събитие, посветено на ви помага да се реши, ако учат в чужбина е точно за вас.

Чат на живо със стотици университети, включително и Университета на Флорида, UCLA и Texas Tech Потърсете съвет от експерти на обучение в чужбина Чуйте за преживявания други студентски

Стипендия предлагане $ 1000 - Месечен CollegeWeekLive Scholarship CollegeWeekLive награждава ученици за изследване колежи онлайн. Посетете сайта им в www.collegeweeklive.com и да посетите три колегии от интерес за вас, докато сте там. Ще бъдат автоматично включени, за да спечели $ 1,000 към колеж за обучение. Можете да въведете тази стипендия веднъж месечно. Студентските признания "Този сайт е отличен ресурс, за да по отношение на това как да избера най-подходящия училище, разработване на бъдещата си учебен план, както и да научат за живота в САЩ!" Liu Z., ученик в гимназията "CollegeWeekLive е удобен начин за чуждестранните студенти да учат за университети в САЩ и тестове." Mengying W., студент в Университета на Калифорния в Сан Диего "CollegeWeekLive има невероятна потребителски интерфейс; това е невероятно лесно да се придвижвате между различните колегиуми и аз се радвам, че тя включва всички от моите топ избор. Преживяването беше прекрасна и аз силно бих го препоръчвам на всички мои приятели подготвят да се прилага за различни училища. " A. Рамос., Ученик в гимназията

Места

Needham

Address
CollegeWeekLive
c/o PlatformQ, LLC
100 Crescent Road

MA 02494 Needham, Масачузетс, Съединени Американски Щати
Телефон
Toll-free: 1-888-697-0050

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: