College of Charleston

Представление

Прочетете официалното описание

За колежа

Превъзходен държавен университет с личността, която да пощади.

Разположен в сърцето на историческия Чарлстън, Южна Каролина, College of Charleston е национално признат обществен либерален университет за изкуства и науки. Основан през 1770 г., Колежът е сред най-добрите университети в страната за качествено образование, студентски живот и достъпни цени. Неговият красив и исторически кампус, съчетан със съвременни съоръжения, авангардни програми и достъпен факултет привлича студенти от целия САЩ и от цял свят.

Над 10 000 студенти и приблизително 1000 студенти в колежа се радват на малък колеж, смесен с предимствата и разнообразието на средния градски университет. Те работят в тясно сътрудничество с отдаден преподавател, съставен от над 500 изтъкнати преподаватели-учени. И град Чарлстън - световно известен със своята история, архитектура, култура и крайбрежна среда - служи като жива и учебна лаборатория за опит в бизнеса, науката, технологиите, преподаването, хуманитарните науки, езиците и изкуствата.

Мисия, визия и ценности

Почитане на безвременните принципи на свободните изкуства и науки.

College of Charleston е поддържана от държавата всеобхватна институция, осигуряваща висококачествено образование в областта на изкуствата и науките, образованието и бизнеса. Факултетът е важен източник на знания и опит за общността, държавата и нацията.

Съобразен с наследството си от основаването си през 1770 г., колежът запазва силен учебен план по либерални изкуства. Разположен в сърцето на историческия Чарлстън, той се стреми да посрещне нарастващите образователни потребности предимно от Ниската страна и държавата и на второ място от Югоизтока. Превъзходната бакалавърска програма е централна за мисията на College of Charleston . Като виден компонент от системата на висшето образование на държавата, Колежът насърчава и подкрепя научните изследвания.

В допълнение към предлагането на широк спектър от бакалавърски програми, Колежът включва Университета в Чарлстън, Южна Каролина (UCSC), създаден с държавен устав през 1992 г., който служи като изследователска институция, където са завършилите и изследователските програми, свързани с Колежа помещава. UCSC предоставя магистърски програми и очаква да предложи ограничен брой докторски степени, ако е необходимо и да има нужда от заповед. Колежът също така предоставя широка програма за продължаващо обучение и кредити за продължаващо обучение и културни дейности за жителите на Ниската страна на Южна Каролина.

College of Charleston търси кандидати, способни успешно да завършат изисквания за степен и обръща особено внимание на идентифицирането и приемането на студенти, които се отличават с академични резултати. College of Charleston обслужва разнообразно студентско тяло от своята географска област, а също така привлича студенти от национални и международни общности. Колежът предоставя на студентите общност, в която да се включат в оригинално проучване и творческо изразяване в атмосфера на интелектуална свобода. Тази общност, основана на принципите на традицията на либералните изкуства, предоставя на студентите възможност да реализират своя интелектуален и личен потенциал и да станат отговорни, продуктивни членове на обществото.

Декларацията за мисията (наричана още Декларация за целите) е одобрена или ревизирана от Попечителския съвет на Държавния колеж или от Настоятелството College of Charleston на 16 януари 1974 г .; 12 март 1986 г .; 16 януари 1991 г .; 15 февруари 1994 г .; 13 юли 2006 г .; 23 юли 2014 г .; и 25 август 2014 г.

Места

чарлстон

Address
66 George Street
29424 чарлстон, Южна Каролина, Съединени Американски Щати