Coleman University

Представление

Прочетете официалното описание

В продължение на 50 години Coleman университет е служил като САМО изключителен Компютърно обучение институция Сан Диего. Основана през 1963 г., Колман е призната като една процъфтяваща сила в областта на информационните технологии. Известният със своята иновативна, обърната учебна програма, Университетът се е доказал като успешен в обучението на хиляди студенти уменията, които са им необходими, за да се отличат в рамките на избраната от тях област.

Мотото "мечтите си в реалност" на университета е доказателство за отдадеността на Коулман да се гарантира, че всеки студент е оборудван със знанията и уменията, които трябва да се изгради бъдещето на техните мечти. Специализира в програми като: Application Development, Network Security, и Game Programming развитие и дизайн, Coleman се стреми да даде на студентите топ скорост образователен опит, като същевременно предлага подкрепяща, приятелски, и насърчаване на изучаването на околната среда. Знаещи и поддържащо административен персонал и преподаватели Колман допълнително увеличава нечии учебния процес и да присъства Coleman чудесно и пълноценно преживяване. Ангажиран за подобряване на живота на своите студенти, Coleman университет се стреми да поддържа високи академични постижения и професионални величие.

Мисия и визия

Мисията на Coleman университет е да подготви студентите за смислени професионалната кариера в областта на информационните технологии и бизнес, като същевременно осигурява среда, в която тези, които стават част от тази академична общност могат да развият пълния си потенциал като човешки същества. Coleman университет дава възможност на лица от различен произход и възраст, за да споделят идеи и ценности и да се научат да работят заедно за общи цели:

За да се научат да мислят аналитично и креативно; да се разбере, факти и идеи; да се разсъждава от тях и да изразят ясно заключения. За да се признае, че тези, които са майстори на машините в тази възраст на всепроникваща технология да носи крайната отговорност за гарантиране, че техните усилия да подобрят качеството на живот на човечеството. Да насърчава духа на интелектуална разследване, което засилва културното и социалното развитие на общността.

Целите на академични програми са:

За да се развие разбиране за предмета в област на специализация. За да се разбере връзката на специалното пространство за цялата сфера на познанието. Да се ​​развият способности, необходими за независимо проучване и научни изследвания в областта свързани. За да се интегрират знанията и принципите на сферата на специализация в едно сплотено теоретична и практическа рамка. За да се засили и усъвършенства двете писмени и устни комуникационни умения. За да се осигури основата за цял живот на непрекъснато учене.

Тук се предлагат програми по:
  • Английски

Преглед Магистратури MSc » Преглед Бакалавриати » Преглед MBA »

Програми

Това училище също предлага:

MSc

Магистър управленски информационни системи

Campus Редовна форма 17  September 2019 Съединени Американски Щати San Diego

Програмата Information Systems Management предлага на студентите възможност да се изследват усъвършенствани техники, текущи тенденции и бъдещите насоки в управлението на информационни системи. Нашата цел е да ви помогне да се разграничат себе си във вашата област на експертиза и да преминат към състояние на по-голяма отговорност в рамките на вашата организация. [+]

Магистър по управление на информационни системи

The Програма Информационни системи за управление предлага на учениците възможност да се изследват усъвършенствани техники, текущи тенденции и бъдещите насоки в управлението на информационни системи. Нашата цел е да ви помогне да се разграничат себе си във вашата област на експертиза и да преминат към състояние на по-голяма отговорност в рамките на вашата организация.... [-]


Видео

Coleman University

Coleman University