Прочетете официалното описание

В продължение на 50 години Coleman университет е служил като САМО изключителен Компютърно обучение институция Сан Диего. Основана през 1963 г., Колман е призната като една процъфтяваща сила в областта на информационните технологии. Известният със своята иновативна, обърната учебна програма, Университетът се е доказал като успешен в обучението на хиляди студенти уменията, които са им необходими, за да се отличат в рамките на избраната от тях област.

Мотото "мечтите си в реалност" на университета е доказателство за отдадеността на Коулман да се гарантира, че всеки студент е оборудван със знанията и уменията, които трябва да се изгради бъдещето на техните мечти. Специализира в програми като: Application Development, Network Security, и Game Programming развитие и дизайн, Coleman се стреми да даде на студентите топ скорост образователен опит, като същевременно предлага подкрепяща, приятелски, и насърчаване на изучаването на околната среда. Знаещи и поддържащо административен персонал и преподаватели Колман допълнително увеличава нечии учебния процес и да присъства Coleman чудесно и пълноценно преживяване. Ангажиран за подобряване на живота на своите студенти, Coleman университет се стреми да поддържа високи академични постижения и професионални величие.

Мисия и визия

Мисията на Coleman университет е да подготви студентите за смислени професионалната кариера в областта на информационните технологии и бизнес, като същевременно осигурява среда, в която тези, които стават част от тази академична общност могат да развият пълния си потенциал като човешки същества. Coleman университет дава възможност на лица от различен произход и възраст, за да споделят идеи и ценности и да се научат да работят заедно за общи цели:

За да се научат да мислят аналитично и креативно; да се разбере, факти и идеи; да се разсъждава от тях и да изразят ясно заключения. За да се признае, че тези, които са майстори на машините в тази възраст на всепроникваща технология да носи крайната отговорност за гарантиране, че техните усилия да подобрят качеството на живот на човечеството. Да насърчава духа на интелектуална разследване, което засилва културното и социалното развитие на общността.

Целите на академични програми са:

За да се развие разбиране за предмета в област на специализация. За да се разбере връзката на специалното пространство за цялата сфера на познанието. Да се ​​развият способности, необходими за независимо проучване и научни изследвания в областта свързани. За да се интегрират знанията и принципите на сферата на специализация в едно сплотено теоретична и практическа рамка. За да се засили и усъвършенства двете писмени и устни комуникационни умения. За да се осигури основата за цял живот на непрекъснато учене.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MSc

Coleman University

Програмата Information Systems Management предлага на студентите възможност да се изследват усъвършенствани техники, текущи тенденции и бъдещите насоки в управлението на ... [+]

Магистър по управление на информационни системи

The Програма Информационни системи за управление предлага на учениците възможност да се изследват усъвършенствани техники, текущи тенденции и бъдещите насоки в управлението на информационни системи. Нашата цел е да ви помогне да се разграничат себе си във вашата област на експертиза и да преминат към състояние на по-голяма отговорност в рамките на вашата организация.... [-]

Съединени Американски Щати Сан Диего
Септември 2020
Редовно обучение
17 месеца
Кампус
Научете повече на английски

Coleman University

Coleman University