Charleston Southern University

Представление

Прочетете официалното описание

Charleston Southern се стреми да развие студенти с добре закръглени образование либерален изкуства основани в библейски мироглед. CSU предлага 48 бакалавърски специалности и осем магистърски програми. Курсове са на разположение в класната стая и онлайн. Професионални градуса са на разположение в Nursing, Образование, наука, бизнес, технологии, музикотерапия, наказателното правораздаване, математика, графичен дизайн и Pre-Engineering.

Faith Интеграция Визията на университета е да бъде християнин университетско национално призната за интегриране на вяра в обучение, което води и сервиране. Мисията Charleston Southern University е да насърчава високи академични постижения в християнски среда. Всички преподаватели, служители и треньори са ангажирани с мисията и визията на университета.

Готови Завършили CSU подготвя завършилите с почтеност, които са критични мислители, сръчни комуникатори и ефективни сътрудници позиционирани да изпълняват отговорни роли в обществото. Завършилите ХСС са заети по цял свят в областта на образованието, правителството, корпоративни и неправителствени организации, като например: Банката на Америка, Bayer, Benefitfocus, Boeing, Bosch, Disney, Dupont, ФБР, General Electric, Intel, Johnson & Johnson, MeadWestvaco, SPAWAR, Texas Instruments и Wells Fargo.

NCAA Division I Лека атлетика Charleston Southern University е един от основателите на Big Южна конференция на и спонсорира 16 спорта в NCAA Division I ниво. CSU предвижда студентските-спортисти възможност за високи академични постижения, спортен успех и духовно израстване.

Мисия Насърчават отличните постижения в християнски Environment

Зрение За да бъде християнин университет национално призната за интегриране на вяра в обучение, което води и сервиране Учене 2 Коринтяни 10: 5 "Ние събаряме и всяка претенциозност, че си поставя високо против познанието на Бога, и пленяваме всяка мисъл да се покорява на Христос ". Водеща Колосяни 3:17" И каквото и да правиш, независимо дали в слово или дело, да правите всичко в името на Господ Иисус, като благодарите на Бог Отец чрез него. "Сервиране Ефесяни 2:10" Защото сме Божието творение, създадени в Христа Исуса за добри дела, които Бог предварително подготвени за нас да направим. "

Места

чарлстон

Charleston Southern University

Address
Charleston Southern University,
9200 University Boulevard

S.C. 29406 чарлстон, Южна Каролина, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 843-863-7000