Прочетете официалното описание

Тъй като само Католическия университет в Hawai'i, и един от трите Marianist висши учебни заведения в САЩ, ние в Chaminade университет се ръководи от разбирането, че причина, така и вярата са основни условия в преследване на истината. Нашата общност е семейство, където учениците узряват в граждани на света, които спазват сложността и разнообразието на другите, услугата стойност общност, и да се стремят към създаване на по-справедливо общество. Нашият факултет подчертае критично мислене и творчески решаване на проблеми, докато наставничество студенти в над 25 бакалавърски и магистърски програми в изобразителното изкуство и хуманитарни науки, науки и математиката, поведенчески науки, бизнес и комуникации, образование, и за възрастни хора. Намира се в международен град Хонолулу на остров O'ahu, Chaminade се счита за неговото забележително разнообразен студент тяло - студенти идват от Hawai'i, континенталната част на САЩ, Тихоокеанския регион, и извън него. Класовете са малки, с нисък коефициент на студент-да-преподаватели. Тук, на студентите да развият професионално чрез учебни проекти за служба, изследователски и стажантски опит и лидерски и мрежи на Общността възможности. В Chaminade, студентите получават персонализирано обучение, което ги подготвя за постоянно променящия бъдеще.

Нашата история Chaminade университет на Хонолулу е основана през 1955 г. под ръководството на пет Marianists нетърпеливи да се установи католическа институция за висше образование в Hawai`i. Първоначално Chaminade започна като двугодишен колеж, Сейнт Луис Junior College, и приветства тридесет млади мъже на учредителната класа. В рамките на две години, училището се разшири до четири години, съ-образователна интуиция и променя името си на Chaminade колеж в чест на отец Уилям Джоузеф Chaminade, основател на Дружеството на Мери (Marianists). Chaminade разширява своите услуги на общността през 1967 г. със създаването на една вечер заседание, за да служи на възрастни с бизнес, семейство, и военни отговорности, които желае да преследва колеж степен. През 1977 г. в университета приключи своята еволюция, като добави, магистърски програми, за да се превърне Chaminade университет на Хонолулу. В момента, в 23 бакалавърски степени и 7 магистърски програми са на разположение.

Историята на нашата Campus Емблематичните испански Мисия вдъхновен сградите на Кларънс TC Ching Hall, Eiben Hall и Хенри зала са се явили на видно място по склоновете на Kalaepohaku за почти един век. Много функции на нашия красив корпус, като Е Komo Mai Circle и статуята на отец Chaminade са тела, тъй като първите ученици на Saint Louis училище пристигнали през 1928. В истинския дух на нашата мисия, кампуса бе призован да служи на обществото по време на Втората световна война. Класове бяха преместени в близките институции и кампуса се трансформира във временна болница, хостинг 147мото General Hospital на армията в продължение на пет години. Класове възобновени през януари 1946 г. и посрещна първия клас на студенти през 1955. През последните десет години, нашата кампус е претърпял огромна втора трансформация, разширяване на съоръжения и актуализиране на нашите техническата инфраструктура за включване Family библиотека Sullivan, д-р и г-жа Лоурънс KW (BoHing Chan) Цзъ Център за Обучение за медицински сестри, и обновени научни лаборатории.

Мисия

Chaminade университет предлага на своите студенти за обучение в дух на сътрудничество учебна среда, която ги подготвя за живота, обслужване и успешна кариера. Водени от своя католик, Marianist и либерални изкуства образователни традиции, Chaminade насърчава развитието на морален характер, лични компетенции, както и ангажимент за изграждане на справедливо и мирно общество. Университетът предлага както на граждански и църковни общности на Тихоокеанския регион своите академични и интелектуални ресурси в преследване на общи цели.

Изявление на основните ангажименти

От нашата мисия поток следните основни задължения, които и двете уточняват и конкретизират мисията. Ние разбираме нашите основни ангажименти като водещ както на услугите, които предлагаме и формирането на нашата образователна общност:

Ангажименти за услуга

За да предлагаме качествени академични програми, както тези, водещи до известна степен и тези, фокусирани върху продължаващото образование, по начин, отговарящ на нуждите на нашите студенти и общности; За да специализанти, които са признати за техните либерални изкуства обучение, подготовка за професионална кариера, съоръжение в използването на информационни и комуникационни технологии, интерес към ученето през целия живот, оценяване на многообразието, чувство за етична отговорност и ангажимент към лидерство чрез услуга за отрази положително живота на отделните хора и на общото благо; За да бъде една общност, която се простира отвъд себе си и се занимава с обществена услуга, която обогатява живота на по-широката общественост; За да проявяват силно социално съзнание, че изрично прониква всички учебни програми; За да участват в партньорство с общността Хавай, нашите съседи Pacific Island, църквата и тези, с които споделяме Marianist спонсорство; За да се изследва критично пресечните точки на вярата и културата и, в съответствие с нашата идентичност, да се включат нашите студенти в този диалог и да участват в процесите на обществения живот и формулиране на политики и изграждането на едно по-справедливо и мирно общество.

Поети с характера на нашата образователна общност

За да бъде единна образователна общност, в която членовете са ангажирани с нашата обща мисия и тяхното самостоятелно развитие; За да бъде преподаватели и служители, с основен фокус върху учебния процес и развитието на цялото лице; За да се проведе широка панорама на гостоприемство, което означава, сърдечност към идеите и таланта на другите; да слушат с отворен ум, който повишава нашата цялост и затвърждава нашето човечество; За да подхранват една култура, която почита и насърчава отворен запитване, размисъл, критичен диалог с колегите на и извън кампуса и разпространението на нашата стипендия; За да бъде научна общност, която изследва и насърчава връзките между дисциплини и осигурява най-различни преживявания, необходими за да се направят тези връзки. Това предполага интензивна, посветена на сътрудничеството между колеги и студенти; За да се насърчи доброто мултикултурна среда за обучение въз основа на нашата уникална локация Pacific Island; За да се държим с лична неприкосновеност, може би най-мощният образователен инструмент, който притежава; да служи като ментори и модели за подражание; начина, по който си взаимодействат с ученици им дава възможност да работят с други хора в подобен начин; За да бъде една общност, която остава в хода през трудни периоди. са необходими за изграждане на силна общност Търпението, самодисциплина и саможертва. Очакваме в себе си за решения и решимостта да работи през трудности.

Academic Excellence

Chaminade студенти изучават под ръководството на отлично, ангажирани преподаватели. Нашите специалности са задълбочена подготовка за кариера на работното място, или за продължиха проучванията в завършил училище. Нашите програми са насочени така, че всеки отделен студент може да се развие до най-пълния им академичен потенциал.

В Chaminade ние сме посветени на обучението на студента като цяло лице. Нашата кампус е жив класна стая за обучение за живее и работи в 21-ви век. Chaminade студенти се приготвят чрез предизвикателни дискурс; упражнение по различни методи на разследване; и морални напътствия и духовно изследване. Участие в мултикултурна общност Chaminade дообогатява и задълбочава перспективи на човечеството, и помага за развитието на уменията и на познанията, необходими на лидери.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MSc

Chaminade University of Honolulu

Майсторът на науката в Консултативна психология програма (MSCP) има за цел да подготви висшисти за работа в общността и училищата, подпомагане на деца, младежи и възрастн ... [+]

Майсторът на науката в Консултативна психология програма (MSCP) има за цел да подготви висшисти за работа в общността и училищата, подпомагане на деца, младежи и възрастни да се адаптират към различни образователни, семейство, организационна, и изискванията на обществото.

Съгласуваността между учебните програми, инструкции, клиничен опит, и оценка цяла програма на кандидата е установен по няколко начина, включително основополагащото използването на NBCC и CACREP стандарти. Програмата MSCP в Chaminade университет използва стандартите на NBCC и CACREP като рамка за учебните програми опит и доказана познаването на общите основни области, които се изискват от всички ученици през всяка от трите акценти: School консултиране, психично здраве консултиране, и Брак и семейно консултиране. Програмата MSCP е структурирана така, че всички ученици имат силна теоретична основа и развитие основно умения за консултиране, преди те да влязат в клиничната част на програмата. Клиничната част на програмата се появява по време на последните три условията на програмата. По този начин, учениците преминават от обща основа курсове чрез общи основни курсове и акцент специфични курсове.... [-]

Съединени Американски Щати Honolulu
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
30 - 36 месеца
Кампус
Научете повече на английски
Chaminade University of Honolulu

Проучването по криминалистика в Chaminade позволява на нашите студенти възможност да станат част от една уникална общност от учени, които служат на целите на правосъдието ... [+]

За криминалистика в Chaminade

Проучването по криминалистика в Chaminade позволява на нашите студенти възможност да станат част от една уникална общност от учени, които служат на целите на правосъдието.

Chaminade предлага бакалавърски и магистърски степени. В допълнение, Chaminade предлага допълнително обучение чрез Летни институти Chaminade.

За специалността

Програмите за Chaminade съдебна медицина науки потопят ученици в най-новите технологични и научни постижения в областта на наказателното разследване. В допълнение, нашите съдебни науки програми дават инструкции в областта на наказателното право и практически, практически опит в областта.... [-]

Съединени Американски Щати Honolulu
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
2 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски

Магистър по изкуствата (MA)

Chaminade University of Honolulu

Майсторът на изкуствата в преподаването програма е предназначена за студентите, които е завършил със степен бакалавър по изкуствата или научна степен и се стреми лицензир ... [+]

Майсторът на изкуствата в преподаването програма е предназначена за студентите, които е завършил със степен бакалавър по изкуствата или научна степен и се стреми лицензирането да преподават. Кандидатът успешно в тази лицензирането програма трябва да бъде в състояние да черпят от неговата или нейната бакалавърска степен и житейски опит.

Учениците в Учителя на изкуствата в преподаването програма трябва да изберат един от следните държавни одобрени програми учител лицензирането:... [-]

Съединени Американски Щати Honolulu
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски

Think Education. Think Chaminade.

Student Life at Chaminade University

Chaminade University Campus Tour