Carthage College

Представление

Прочетете официалното описание

Основана през 1847 г., Carthage College е четиригодишен частен колеж по либерални изкуства и науки в Кеноха, Уисконсин. Картагенът съчетава среда на размисъл и самооткриване с култура на високи очаквания, така че нашите ученици да разкрият и възпламенят истинския си потенциал.


Мисията в Картаген


Търсене на истината, изграждане на сила, вдъхновяваща услуга заедно

Това е мисията на Картаген. Това не е стара стара поговорка, отправена на събеседници и президентски вечери. Това е предизвикателство. Един, който излагаме наново всеки ден. На нашите ученици. На нашия факултет и персонал. Да направим този свят по-добро място за всички нас.


Търсенето на истина

 • Картаген е колеж на евангелската лютеранска църква в Америка, изпъквайки и изразявайки юдео-християнската традиция.
 • Картаген изявява Божията любов към всички хора и празнува богатото разнообразие от творения.
 • Картагенът обхваща стипендии и учение, които се основават на уважение към истината, възможностите и ограниченията на отделните перспективи и личната отчетност.
 • Картагенът признава, че търсенето на Истината е пътуване през целия живот и че най-сигурните водачи са знанието, опитът и разбирането, придобити чрез любовта към ученето.
 • Картаген насърчава лични, професионални и социални взаимоотношения, характеризиращи се с истина, честност и почтеност.


СИЛНОСТ НА СГРАДИТЕ

 • Картаген предизвиква всички членове на общността да търсят съвършенство във всяко начинание.
 • Картаген осигурява ресурсите, инструментите и съоръженията, необходими за привличането и развитието на ангажирани студенти, преподаватели, служители и попечители.
 • Картаген се стреми към стабилност през целия си образователен опит, като дава възможност на студентите да растат във всички аспекти на живота.
 • Картаген търси широк и дълбок културен опит от преподаватели и студенти, изграждайки фондация за информирани, смели и ефективни действия в по-големия свят.
 • Картаген работи съвместно с консултанти и партньори, които помагат да се увеличи уместността, жизнеността и устойчивостта на образователния опит.
 • Картаген е отговорник, който инвестира и съхранява ресурсите в услуга на настоящите и последователни поколения студенти.


ИНСПИГРАЖНА СЛУЖБА

 • Картаген твърди, че привилегията на образованието е придружена от отговорностите на социалното съзнание.
 • Картаген предизвиква учениците да се превърнат в строители на справедлив и състрадателен свят, като ги потопят в образователен опит, който предлага излагане на пълната ширина на съществуване на Земята.
 • Картагенът подготвя студентите за служба на живота и напредък към лидерство, като предоставя възможности да се отдадат на себе си и да помагат на другите - на местно, национално и международно ниво.
 • Картагенските модели и популяризират изкуството на настойничеството, като налагат уважение към живота във всичките му форми и култури.


ЗАЕДНО

 • Картаген е колективна общност, която обхваща поколения и мостове идеологии, подхранва живот на служба, работа, благодарност и разбиране.
 • Картата потвърждава, че Истината, Силата и Служението се преплитат благоприятно през целия живот и насърчава членовете на общността да следват пътеки, които включват и трите.
 • Картагенът обхваща традиции, които вдигат общността и увеличават нейната релевантност и престиж.
 • Картаген насърчава членовете на общността да се оспорват и подкрепят помежду си, да поемат отговорност и да изискват отчетност и да си сътрудничат в обслужването на най-добрия интерес на студентите.


За Картаген

Идеално местоположение

Картуетският университет е 80-дка аборт, разположен на брега на езерото Мичиган, по средата между Чикаго и Милуоки. Кампусът предлага спиращи дъха гледки към езерото Мичиган от почти всяка сграда в кампуса, включително много стаи за пребиваване. Лесният достъп до две големи метрополни области дава възможност на студентите да получат опит в реалния свят и работа в мрежа.


Записване и размер на класа

Картаген е дом на 2,600 студенти редовно обучение и 400 студенти на непълно работно време. Нашият среден размер на класа е само 17 студенти. Степента на студентите към факултета на Картаген е 12: 1.


Предлагани степени

Картаген дава бакалавърска степен по специалности с над 40 специалности, бакалавърската степен по медицина, магистърска степен по образованието и магистърска степен по бизнес дизайн и иновации. Картаген също така е домакин на университета "Лойола" в Чикаго, магистърска степен по специалност социална работа.


Преподаватели

Картаген предлага специалности, непълнолетни и концентрации в повече от 50 области на обучение, включително биология, финанси, международна политическа икономия, образование, театър и неврологични науки. Подчертаваме интердисциплинарното изследване, бакалавърските научни изследвания, практическото обучение, индивидуалното внимание и жизнената дискусия и дебат в класната стая. Учебната програма е предназначена да насърчава критическото мислене, като същевременно предизвиква учениците да се изразяват ефективно. Каргейдж възрастни в класацията в 11-те процента на национално ниво в критично мислене, решаване на проблеми и писмена комуникация; академичните печалби, показани от студентите от Картаген от техния първокурсник до старши години, са в топ 17% на национално равнище.


Акредитация, награди и почести

Картата е акредитирана от Комисията за висше образование от 1916 г. Картаген е обявен за най-добър средновековен колеж от Принстънския ревю (2016 г.), означение, дадено само на 25% от четиригодишните училища.


Отговорен факултет

Професори, а не асистенти, преподават на всички класове. Нашият отдаден факултет се състои от повече от 150 учени, от които 90% притежават докторски или терминални степени от най-добрите висши училища в света, включително Харвард, Йейл, МИТ, Принстън и Оксфорд.


Жизнен живот в кампуса

Студентският живот в Картаген ще бъде монументална част от вашето преживяване. 70% от учениците живеят в университета; студентите трябва да живеят в кампуса до следващата си година, а жилищното настаняване в квартирата е гарантирано през всичките четири години. Kenosha е оживен район с художествени галерии, музеи, театри, магазини и ресторанти; Милуоки и Чикаго са само кратко пътуване. На територията на колежа винаги се случва нещо: пиеси, лекции, филми, гостуващи изпълнители, 5K писти. Tarble Arena е домакин на Сценарий, Fray, и Филип Филипс, между другото. С повече от 120 студентски организации има много начини да се включите.


Разумно разследване в лютеранската традиция

Образованието в колеж трябва да върши повече от просто да си свърши работа. Тя трябва да ви помогне да откриете кой сте, какво сте създали да правите и как можете да работите за по-доброто добро. Картаген е свързан с Евангелската лутеранска църква в Америка, но просто защото сме лютеранци не означава, че трябва да бъдете. Споделяме и приветстваме мнения, преживявания и истории за вярата от религиите по света. Нашите лютерански ценности означават, че ви предизвикваме да зададете тежките въпроси и да се стремите да помогнете на нашите ученици да развият силен морален и интелектуален компас.


Топ съоръжения

Нещата изглеждат нови в Картаген, защото са такива. Картаген е инвестирал повече от 200 милиона долара в учебните заведения през последните 12 години. През есента на 2015 г. бе открит съвсем нов научен център. Другите нови сгради включват Студентски съюз "Камбъл", Оукс жилищното селище, NE Tarble Athletic и център за отдих и AW Clausen Center for World Business.


NCAA Дивизия III Атлетика

Картагенски полета 24 от екипите на NCAA Division III се състезават в конференцията на Колежа на Илинойс и Уисконсин. Около една трета от нашето студентско тяло участва в междулигийската атлетика, а друга трета участва в многобройните интрамурални и клубни спортове.


Лидер в изследването в чужбина

Картата е на 5-то място в нацията сред институциите от бакалавърска степен за участие на студенти в краткосрочни студенти в чужбина. Много студенти, които в противен случай няма да учат в чужбина по време на колеж, имат възможност да прекарат до един месец в друга държава по време на Студентски срок на Картаген през януари, когато преподавателската му дейност води проучвателни обиколки до Германия, Швеция, Куба, Китай и Никарагуа.


Нашата богата история

В Картаген сме свидетели на 170 години лидери, създатели и избиратели, които излизат и излизат. Ние сме сменили нашето име - и дори нашето място - откакто сме основани през 1847 г. Но сърцевината на образованието в Картаген е останало еднакво: нашата фондация за либерални изкуства осигурява на учениците силен академичен, морален и интелектуален компас, така че те да станат възприемащи, изобретателни и обосновани.
Carthage College е основан от лютерански пионери в образованието и е нает от Генералната асамблея на Илинойс на 22 януари 1847 г. Тогава колежът се намира в Хилсборо, Илинойс и е известен като Литературния и богословски институт на Лутеранската църква в Далечния Запад. Името скоро се скъси до колеж Hillsboro.
С факултет от двама души и 79 студенти Хилсборо обеща "курс на обучение, предназначен да бъде задълбочен и практичен, и да обхване всички отрасли на ученето, обикновено преследвани в най-добрите академии и колежи".
Hillsboro процъфтява през първите две години, благодарение на подкрепата на лютеранските конгрегации. През 1852 г. Колежът се премества в по-големия град Спрингфийлд, Илинойс, и поема новото име на щатския университет в Илинойс.
През 1870 г. колежът се премества отново, този път в селския, западен централен град Картаген, Илинойс, където колежът придобива сегашното си име. До 1916 г. Колежът получава акредитация от Централната асоциация на колежите и средните училища в Северна Америка и получава най-високия рейтинг на асоциацията "А" - един от само четири колежа в Илинойс, за да получи тази чест. До 1927 г. записването в колежа е достигнало близо 300 студенти.
Голямата депресия и Втората световна война свалиха записването си на 131 студенти през 1943 г. Десет години по-късно, настоятелството се съгласи да обмисли преместването на Картаген отново. До 1962 г. Картаген е установил езеро в Кеноха, Уис., А Колежа стартира ера на вълнуващ растеж.
Следващото десетилетие доведе до период на непрекъснато разширяване. Записването се е увеличило петкратно, дарението се утрои и материалните активи са се увеличили с 600%. През есента на 1995 г. в Картаген участват 1,527 студенти на пълен работен ден, които поставят нов рекорд. Заетостта на пълен работен ден вече е на рекордно ниво от 2 600 студенти. Общо записани са 3000 студенти. Интензивните национални проучвания са изградили преподавателски ориентиран факултет, притежаващ докторанти от големи програми за завършили висше образование в цялата страна. От 1999 г. насам Картхайдж инвестира над 250 млн. Долара в ново строителство, големи ремонти и технологично придобиване.

Места

Kenosha

Address
Alford Park Drive,2001
53140 Kenosha, Уисконсин, Съединени Американски Щати