Carrick Institute

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли

Като декан на нашето висше училище с удоволствие ви посрещам в Carrick Institute . Ние сме перспективна образователна институция, която се ангажира да предостави актуална учебна програма, основана на доказателства, която има значение за нашата глобална общност. Опитът на нашия учен се фокусира върху отлична учебна среда, която използва най-новите технологии и педагогически опит, който улеснява овладяването на труден предмет. Нашата магистърска програма по клинична невронаука предоставя на нашите учени умения, които да им позволят да постигнат успех като учени, клиницисти, учители и изследователи. От името на нашия отличен преподавател, учени и възпитаници имам удоволствието да ви посрещна в нашето семейство на Carrick Institute .

Фредерик Р Карик

DC, доктор на науките, MS-HPEd

128479_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

За нас

Carrick Institute е независима институция след средно образование, лицензирана от Комисията за независимо образование на Министерството на образованието във Флорида, за да предложи магистърска степен по клинична невронаука.

Carrick Institute предоставя на своите студенти след средно образование степен на възможност да се подготвят с нови и допълнителни образователни възможности в областта на клиничната невронаука. Чрез ръководството на преподавателите в Института теоретичните аспекти, както и практическите и творчески приложения в клиничните невронаучни процедури се разглеждат в учебната програма и се подсилват с други практикуващи специалисти в областта на клиничната невронаука.

„Този, който изучава медицина без книги, плава в неизследвано море, но който изучава медицина без пациенти, изобщо не отива в морето.“

- Уилям Ослер

Carrick Institute създава и доставя

 • Високопроизводително лидерство - способност уверено да води себе си и другите за устойчиво високо представяне.
 • Глобална ефективност - Способност за ефективно представяне в различни култури при справяне с критичните предизвикателства за клиничната невронаука.
 • Клинично овладяване на невронауката - способност за повишаване на личната и организационната ефективност чрез изучаване на клинична неврологична технология.
 • Иновативен начин на мислене - способност за мислене и творческо действие в областта на технологията за клинична невронаука.
 • Клинична експертиза за невронауката - способност за стратегически принос чрез високо развити функционални умения за технологична клинична невронаука.
 • Професионален учебен план - способност да се учи от академични и образователни принципи, базирани на и чувствителни към нуждите на технологиите за клинична неврология.
 • Професионален факултет - способност за работа с академични и изследователски клинични невролози, както и работа с практикуващи професионални клинични невролози.
 • Образователен обмен - способност за работа с други професионални клинични невролози с възможности за международен образователен обмен.

126729_pexels-photo-1595391.jpegЛисица / Пексели

Мисия

Мисията на Carrick Institute на Carrick Institute за следдипломните изследвания е да даде възможност и поддържа разнообразна общност от клинични учени, за да се възприемат стипендии, открития и отдаденост на службата на човечеството.

Защо да избера нас

Институтът Carrick Institute е посветен на предоставянето на предизвикателни и висококачествени образователни преживявания по клинична неврология на разнообразна група специализирани специалисти.

Високо обучени професори
 • Екипът ни от високо подготвени преподаватели от Carrick Institute гарантира най-високото качество на преподаване и напътствия в цялата програма.
Магистър по наука в клиничната невронаука
 • Магистърът по научни изследвания в Carrick Institute по клинична невронаука е предназначен да обучава клинични невролози за провеждане на изследвания в изследването и функцията на човешката нервна система.
Разширена учебна програма
 • Нашият учебен план съчетава биология, психология и природни науки с клинична перспектива на невронауката в здравеопазването.

128714_pexels-photo-1170979.jpegEVG снимки / Пексели

Места

Cape Canaveral

Address
8910 Astronaut Blvd, Ste 102
32920 Cape Canaveral, Флорида, Съединени Американски Щати

Програми

Това училище също предлага: