Прочетете официалното описание

Нашата история

Care Hope College (официално известен като Професионална институция в Палм Бийч) е създаден през 1996 г. като образователна институция за обучение, за да задоволи нарастващата нужда от качествено здравно образование. Тя е разработена за разработване на "практични" професионални здравни работници. Програмите са предназначени да посрещнат качествената подготовка на онези, които осигуряват грижи за пациентите в болници, центрове за дългосрочни грижи и частни домове.

През 2008 г. колежът създаде нова собственост, променяща структурата и организацията на училището, и се роди наскоро преименуваният Care Hope College . През 2011 г. колежът се премества в по-голямо място, добавя нови програми и наема допълнителен факултет / персонал, за да настани по-големия студент.

Колежът се превърна в дом на студентско тяло, което включва работещи възрастни, възрастни, които променят кариерата си, и онези възрастни, които винаги са копнеели и се стремят да се впуснат в здравната индустрия.

117829_CHCBANNER9.jpg

Нашата мисия

Care Hope College е посветен на предоставянето на нашите студенти на най-високото качество на целенасочено образование и обучение, което ще позволи на нашето разнообразно студентско население да постигне своите академични и професионални цели.

Нашата визия

Визията на Care Hope College е да се осигури H голямо изобилие, О pportunity, P artnership и ОБРАЗОВАНИЕ (HOPE) за всички жители и граждани в окръг Палм Бийч и съседните райони. Изявлението за визия дава насоки за това, което Колежът се ангажира да постигне, като назначи квалифицирани професионалисти и опитни преподаватели и служители, които да преподават и насочват здравните специалисти и други съюзни здравни специалисти, за да се грижат, грижат, състрадателно и компетентно дават здравни грижи.


117828_CHCBANNER6.jpg

Програми с обучение на:
  • Английски
Address
901 N. Congress Avenue Suite C-201
33426 Boynton Beach, Florida, Съединени Американски Щати