Прочетете официалното описание

Мисията на Университета в Кембълсвил

Campbellsville University е всеобхватна християнска институция, която предлага предпрофесионални, бакалавърски и дипломирани програми. Университетът е посветен на академични постижения, твърдо застъпени в либералните изкуства, които подпомагат личния растеж, почтеността и професионалната подготовка в рамките на грижовна среда. Университетът подготвя студентите като ръководители на християнски служители за учене през целия живот, продължителна стипендия и активно участие в разнообразно глобално общество.

Основни ценности

  • Да се ​​стимулират академичните постижения чрез предпрофесионални сертификати, асоциирани, бакалавърски и дипломирани програми чрез традиционни, технически и онлайн системи.
  • Да се ​​осигури среда, благоприятна за успеха на студентите.
  • Да оценявате различни гледни точки в рамките на общност, основана на Христос.
  • Да моделира ръководството на служителите и ефективно управление.

акредитация

Университетът в Кембълсвил е акредитиран от Южната асоциация на колежите и училищата комисията по колежи (SACSCOC) за присъждане на сертификати, асоциирани, бакалаври и магистърски степени.

Музикалната програма на Campbellsville е акредитирана от Националната асоциация на музикалните училища (NASM). Програмата за подготовка на учителите е одобрена от Съвета за професионални стандарти в областта на образованието (EPSB) за обучение и сертифициране на учители и е акредитирана от Националния съвет за акредитация за обучение на учители (NCATE). Междудържавният договор на NASDTEC предоставя възможност на завършилите да получат удостоверения за преподаватели в други държави, въпреки че може да има приложими условия. Програмите за социални дейности "Бакалавър" и "Магистри на социални дейности" са акредитирани от Съвета по Образование по социална работа (CSWE). Капитаните на брака и семейната терапия са акредитирани от Комисията по академиите за брачно и семейно-терапевтично образование (COAMFTE). RN за BSN сестринска програма е акредитирана от Акредитиращата комисия по образование в сестрински грижи (ACEN).

Класиране и академии

Освен че е класиран като един от най-добрите американски християнски колежи и е един от най-добрите в Южен Кентъки и институция в акредитирани национални и световни класации като US News

Уча в чужбина

Центърът за международно обучение в университета в Кембълсвил предлага голямо разнообразие от обмени и програми за студенти. Имаме тесни връзки със училища в Украйна, Белиз, Бразилия, Китай, Япония, Тайван, Южна Корея и Испания. CIE също предлага програми в 49 различни страни по света. Бихте могли да изучавате арабски език в Аман, Йордания, да имате стаж в Австралия или да участвате в обучението по сервиз в град Хо Ши Мин, Виетнам. Светът е на прага ни и възможностите са безкрайни!

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MSc

Campbellsville University

Магистърската наука по компютърни науки (MSCS) е STEM програма, която изисква 30 семестъра часа. ... [+]

[-]
Съединени Американски Щати Campbellsville Louisville
Септември 2019
Английски
Задочно обучение
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Магистър по изкуствата (MA)

Campbellsville University

Направете разлика в живота на студентите както в Съединените щати, така и в чужбина с Master of Arts в преподаването на английски език на говорители на други езици (TESOL ... [+]

MATESOL - магистър по изкуства в преподаването на английски на лектори на други езици . Направете разлика в живота на студентите както в Съединените щати, така и в чужбина с Master of Arts в преподаването на английски език на говорители на други езици (TESOL). Тази степен ще развие уменията, необходими за преподаване на английски език като втори език (ESL) в САЩ или английски за чужд език (EFL) в чужбина. С нашия акцент върху това, че сме наистина глобална програма, разработихме нашата учебна програма, за да проучим както механиката на езика, така и значението на културата.... [-]

Съединени Американски Щати Campbellsville USA Online
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Welcome to CU