Campbellsville University

Представление

Прочетете официалното описание

Мисията на Университета в Кембълсвил

Campbellsville University е всеобхватна християнска институция, която предлага предпрофесионални, бакалавърски и дипломирани програми. Университетът е посветен на академични постижения, твърдо застъпени в либералните изкуства, които подпомагат личния растеж, почтеността и професионалната подготовка в рамките на грижовна среда. Университетът подготвя студентите като ръководители на християнски служители за учене през целия живот, продължителна стипендия и активно участие в разнообразно глобално общество.

Основни ценности

  • Да се ​​стимулират академичните постижения чрез предпрофесионални сертификати, асоциирани, бакалавърски и дипломирани програми чрез традиционни, технически и онлайн системи.
  • Да се ​​осигури среда, благоприятна за успеха на студентите.
  • Да оценявате различни гледни точки в рамките на общност, основана на Христос.
  • Да моделира ръководството на служителите и ефективно управление.

акредитация

Университетът в Кембълсвил е акредитиран от Южната асоциация на колежите и училищата комисията по колежи (SACSCOC) за присъждане на сертификати, асоциирани, бакалаври и магистърски степени.

Музикалната програма на Campbellsville е акредитирана от Националната асоциация на музикалните училища (NASM). Програмата за подготовка на учителите е одобрена от Съвета за професионални стандарти в областта на образованието (EPSB) за обучение и сертифициране на учители и е акредитирана от Националния съвет за акредитация за обучение на учители (NCATE). Междудържавният договор на NASDTEC предоставя възможност на завършилите да получат удостоверения за преподаватели в други държави, въпреки че може да има приложими условия. Програмите за социални дейности "Бакалавър" и "Магистри на социални дейности" са акредитирани от Съвета по Образование по социална работа (CSWE). Капитаните на брака и семейната терапия са акредитирани от Комисията по академиите за брачно и семейно-терапевтично образование (COAMFTE). RN за BSN сестринска програма е акредитирана от Акредитиращата комисия по образование в сестрински грижи (ACEN).

Класиране и академии

Освен че е класиран като един от най-добрите американски християнски колежи и е един от най-добрите в Южен Кентъки и институция в акредитирани национални и световни класации като US News

Уча в чужбина

Центърът за международно обучение в университета в Кембълсвил предлага голямо разнообразие от обмени и програми за студенти. Имаме тесни връзки със училища в Украйна, Белиз, Бразилия, Китай, Япония, Тайван, Южна Корея и Испания. CIE също предлага програми в 49 различни страни по света. Бихте могли да изучавате арабски език в Аман, Йордания, да имате стаж в Австралия или да участвате в обучението по сервиз в град Хо Ши Мин, Виетнам. Светът е на прага ни и възможностите са безкрайни!

Места

Campbellsville

Address
1 University Drive
Campbellsville, KY 42718

42718 Campbellsville, Кентъки, Съединени Американски Щати

Луисвил

Address
CU Louisville Center
2300 Greene Way
Louisville, KY 40220

40220 Луисвил, Кентъки, Съединени Американски Щати

САЩ онлайн

Address
САЩ онлайн, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия