California Southern University

Представление

Прочетете официалното описание

California Southern University (CalSouthern) е различен вид онлайн университет - предлага 100% онлайн програма за заетия, работещ възрастен студент. Неговите академични програми са строги и стабилни, постоянно актуализирани, за да отразяват най-новите тенденции и развития в тази област. Неговата собствена система за управление на обучението е сложна, но интуитивна и лесна за използване.

Но това, което най-много отличава CalSouthern е неговата уникална, ориентирана към ученика култура, нейното „лично докосване” и неговата цялостна ангажираност за постигане на превъзходно учене. Това е CalSouthern Difference. Това е, което университетската общност се гордее, и това е това, което отличава CalSouthern от другите ви образователни възможности.

Добри безплатни снимки / Unsplash

California Southern University - различен вид онлайн университет

California Southern University (CalSouthern) е регионално акредитиран, онлайн университет, който предлага степени по психология, бизнес, право, наказателно правосъдие и медицински сестри в асоциираните, бакалавърски, магистърски и докторски нива.

От началото на университета през 1978 г., California Southern University се фокусира върху това, че висшето образование е изключително качествено и удобно и достъпно за нетрадиционни студенти, обикновено работещи възрастни.

Това, което отличава California Southern University от другите ви възможности за онлайн университет, е уникалната комбинация от академично качество, удобство, достъпност и индивидуална подкрепа.

California Southern University е регионално акредитиран от Западната асоциация на училищата и колежите (WASC) Senior College и University Commission . Регионалната акредитация е най-уважаваната и призната форма на акредитация и осигурява гаранция за академично качество и почтеност, в допълнение към голямото разнообразие от възможности за обучаемите от California Southern University . Магистърските програми на CalSouthern са стабилни, подходящи и непрекъснато актуализирани, за да отразяват най-новите развития в тази област.

В California Southern University , всичките ви курсови работи се извършват онлайн и по график, така че да можете да печелите степен, докато балансирате своя зает професионален и личен живот. Без входни изпити и започване на месечен курс, можете да започнете веднага и да работите с най-доброто за вас темпо. Вие ще работите едно на едно с преподаватели от факултета, които са посветени на образованието, както и опитни професионалисти в областите, в които преподават.

Обучението на CalSouthern е на разумни цени и никога няма да се увеличи, докато оставате постоянно записани. Предлагаме и различни безлихвени опции за плащане, които ви позволяват да изберете този, който най-добре отговаря на вашите бюджетни и финансови условия.

Може би най-важното е несравнимото ниво на персонализирани насоки и подкрепа, които ще получите в CalSouthern. От процеса на записване чрез дипломиране, екип от професионалисти - преподаватели, съветници, декани и помощен персонал - ще бъде с вас на всяка стъпка от пътя, за да ви помогне да постигнете вашите академични и професионални цели.

Мисия

California Southern е глобален онлайн университет. Ние подготвяме учениците да успеят в един свят, който още не можем да си представим. Ние правим това чрез активно учене, зачитане на разнообразието и насърчаване на интелектуалната свобода.

California Southern University изпълнява мисията си чрез:

 • Предоставяне на обучение чрез онлайн обучение чрез наблюдение, оценяване и отчитане на академичния напредък на обучаемия чрез взаимоотношения между преподаватели и преподаватели във всеки курс.
 • Осигуряване на възможност на учащите да разбират фактите и идеите, да мислят аналитично, да разсъждават и да изразяват ясно заключения.
 • Насърчаване на интелектуално проучване, което подобрява културното, социалното и професионалното развитие на учащия.
 • Разширяване на обхвата и дълбочината на знанията на обучаемия в различните области на обучение.
 • Осигуряване на възможност за лично обогатяване.
 • Осигуряване на образование в области, в които е установена доказана нужда.

Цели на университета

 • Предоставяйте програми за образование, които съчетават традиционните методи на обучение в онлайн формат, за да могат учениците да посрещнат своите академични, професионални и лични цели.
 • Осигурете качествено обучение за развитие на основни умения в областта на поведенческите науки, бизнеса и правото.
 • Поддържане на гъвкавост при предоставянето на програми за посрещане на нуждите на учащите се в университета.
 • Насърчавайте осъзнаването и уважението към многообразието, като поддържате атмосфера на уважение и приемане на разнообразния свят, в който нашите ученици живеят и работят.
 • Поддържане на институционална култура, характеризираща се с откровеност, прозрачност и най-добри професионални практики.
 • Демонстрирайте спазване на етичните стандарти, като в същото време осигурявате академична подкрепа и интелектуална свобода.

Институционални резултати от обучението

По време на обучението в California Southern University всеки ученик се очаква да:

 • Прилагайте специфични предмети в избрана област на обучение, която води до лично и професионално развитие.
 • Използвайте разнообразна информация точно и подходящо.
 • Ефективно общуват писмено в настройки, цели и аудитории.
 • Ефективно общувайте устно, демонстрирайки добре организирани мисли, идеи и мнения в една последователна презентация.
 • Прилагане на логиката, цифрите и / или математиката към научната система за изследване, от която да се правят логически заключения.
 • Вземайте информирани решения, които отговарят на професионалните стандарти за етично и правно поведение.
 • Упражнявайте критично мислене и разсъждения в преценката, вземането на решения и решаването на проблеми.
 • Интегриране на информираността по въпросите на културното многообразие в глобалното общество.

Брук Кагъл / Unsplash

С онлайн обучение, можете да спечелите степента си по всяко време, навсякъде!

Всички сертификати и образователни програми на CalSouthern се предлагат онлайн. Няма задължително време за влизане. Няма групови проекти.

Какво означава това за вас?

Това означава, че имате свободата и гъвкавостта, за да спечелите степен около графика си, без да правите компромис с работата и семейния си живот. Много от нашите ученици ни казват, че ако не беше уникалният гъвкав подход на CalSouthern към онлайн обучението, постигането на техните образователни мечти би било просто невъзможно.

Онлайн обучението е повече от просто гъвкаво и удобно. Той също е ефективен. Няма загубено време. Ние не ви принуждаваме да се съобразявате с темпото на класната стая. Напредвай с темпото си. Придвижете се бързо през материал, който веднага хващате. Отделете повече време, за да сте сигурни, че напълно разбирате по-предизвикателни концепции.

Онлайн обучението също е ефективно. Но не приемайте думата ни за това. Проучване, проведено от американското министерство на образованието („Оценка на базирани на доказателства практики в онлайн обучението: мета-анализ и преглед на онлайн проучвания за обучение“), установи, че учениците, които са взели всички или част от техните инструкции онлайн, се представят по-добре, средно от тези, които преминават по един и същ курс чрез традиционно обучение.

California Southern University : регионално акредитирана, онлайн институция

California Southern University е акредитиран от WASC Senior College и университетската комисия (WSCUC) , 985 Atlantic Avenue, Suite 100, Alameda, CA 94501, 501.784.9001

Регионалната акредитация е най-уважаваната и призната форма на акредитация в САЩ и предоставя на учениците редица важни ползи и възможности. Това е утвърждаване на строгостта и качеството на академичните програми на университета и увереност, че институцията работи с почтеност. Регионалната акредитация също значително подобрява преносимостта на кредитите и признаването на степента в академичната общност и на работното място.

Западна асоциация на училища и колежи

CalSouthern е акредитирана от alt = "WASC Senior College и University Commission, 985 Atlantic Avenue, # 100, Alameda, CA 94501, 1.510.748.9001.

Акредитационен съвет за бизнес училища и програми

Бизнес програмите на California Southern University са акредитирани чрез Акредитационния съвет за бизнес училища и програми (alt = "ACBSP). Www.acbsp.org

Комисия по колективно образование за медицински сестри

Бакалавърската степен по медицинските сестри и магистърската степен по медицински сестри в California Southern University в California Southern University са акредитирани от Комисията по колективно образование, 655 K Street NW, Suite 750, Washington, DC 20001, 202-887-6791

Съвет за акредитация на висшето образование

Комисия WASC Senior College и University University е признат член на Асоциацията за висше образование. CHEA е частна, нестопанска, национална организация, която координира дейността по акредитация в Съединените щати. че признаването на акредитиращите организации следва да бъде ключова стратегия за гарантиране на качеството, отчетността и подобряването на висшето образование.Признанието от CHEA потвърждава, че стандартите и процесите на акредитиращите организации са в съответствие с очакванията за качество, подобряване и отчетност, които CHEA е установила. chea.org

Места