California Lutheran University

Представление

Прочетете официалното описание

ДОБРЕ ДОШЛИ В CAL лютерански

Нашият специализиран и завършен факултет работи с малките класове на студенти и докторанти, които са непредубедени - за идеи, за хората, и за вяра - и се стремят да растат като индивиди, докато те преследват своите страсти и да открият своята цел.

Основана през 1959 г., Калифорния лютерански университет е дом на повече от 2,892 студенти и 1282 специализанти, които идват от повече от 61 страни и представляват голямо разнообразие от религии.

Нашият специализиран, осъществено факултет работи с малките класове на студенти, които са непредубедени-за идеи, за хората, и за вярата-и се стремят да растат като личности.

Както в класната стая и извън нея, всеки в Cal лютерански се ангажира да помага на всеки студент преследват своите страсти, за да открие своята цел, и следвайте тази цел да трансформира своята общност, и по света.

Университетът

Калифорния лютерански университет е селективен, цялостна институция предлагаща бакалавърски и магистърски степени по свободни изкуства и науки и професионални направления. Вкоренени в традицията лютерански, Кал лютерански насърчава критичното разследване на въпросите на вярата и разума. Наставлявани от специални и изпълнени преподаватели, студенти преследват своята страст и да открият своята цел, тъй като те се стремят да растат като личности. Калифорния лютерански College е основан през 1959 г. в ранчо, дарени от Ричард Pederson, син на норвежки имигранти. Колежът отвори вратите си за 330 студенти през септември 1961 г. и проведе първото си Започване май 1964.

Мисия

Мисията на университета е да обучава лидери за глобално общество, които са силни по характер и преценка, уверени в своята идентичност и призвание, и отдадени на обслужване и справедливост.

Записване

  • Общо: 4174
  • Бакалавърски: 2892
  • Завършил: 1282

Кал лутерански студенти идват от 38 държави и 35 страни и представляват разнообразие от религии и култури. Университетът поддържа своята жилищна акцент в 53 процента от традиционните студенти, живеещи на територията на колежа. Среден размер на класа за всички програми, е 15.

Място

кампуса на 225-акровата се намира по средата между Лос Анджелис и Санта Барбара, само на 20 мили вътрешността на страната от Тихия океан сгушена срещу хълмовете в Thousand Oaks. центрове извън площадката са разположени в Woodland Hills, Уестлейк Вилидж, Окснард и Santa Maria. Pacific Lutheran Theological Seminary се намира в Бъркли.

Принадлежност и акредитации

Кал лютерански е акредитиран от Комисията по акредитация за старши колежи и университети на Западна Асоциацията на училищата и колежите. The Graduate School на образованието е акредитиран от Националния съвет за акредитация на подготовката на учителите, и на университета е разрешена от Комисията на Калифорния по Учител Credentialing да предложи пълномощията. Pacific Lutheran Theological Seminary е акредитиран от Комисията по акредитиране на Асоциацията на Богословския училища. Кал лютерански е член на Националната асоциация на независимите колежи и университети, Асоциацията на независимите Калифорния колежи и университети, както и на Съвета на независимите колежи. Неговата програма в Финансово планиране е било регистрирано с Certified Съвета за финансова планиране на стандарти Inc. Кал лютерански е един от 26 колежи и университети са свързани с Евангелската лутеранска църква в Америка. intercollegiate спортни програми на университета е да се конкурират в Атлетик конференция на Южна Калифорния Intercollegiate, NCAA Division III.

Опитът лютерански образование

Калифорния лютерански университет въплъщава жизненоважна и дългогодишна образователна традиция.

Като част от които 500-годишният лютерански традиция, ние вярваме, че разбирането ни цел като индивиди ще ни помогне да направим най-добрия възможен принос към света.

Ние насърчаваме учениците да следват собствената си страст, за да откриеш своята цел. Това ги подготвя за живота на успех, в които те винаги предлагат много по силите си за другите членове на семейството, на общността, и в света.

Това се случва, тъй като част от по-разнообразен и отворен, и предизвикателна академична среда.

Всички са добре дошли

Никой тук не е аутсайдер.

Това е една от най-дълбоките си стойности в традицията лютерански. И неговото значение е очевидно, на територията на колежа, нашите студенти идват от повече от 56 страни, както и въплъщават голямо разнообразие от религии.

В Кал лютерански, личните си убеждения и вярвания са почитани и уважавани. Ние също ви предостави възможности да разгледат и обсъдят въпросите на вярата и интелект в открита и приятелска среда. Това поставя под съмнение и ви укрепва с нови интелектуални и богословски разсъждения.

Направете си собствени решения

Ние сме създали една среда, където ще вземе обучение за по-дълбоко ниво.

Като студент, ние ще Ви препоръчваме да се задават трудни въпроси. Вие няма да бъде предаден лесни отговори.

Искаме ли да направите свои собствени решения. За да се справи с основните въпроси, с кураж. За да изберете за себе си дали информацията срещнете отговаря на тестовете на знанието и истината.

Чрез вашите запитвания, вие ще откриете дълбоки връзки и значение.

Ние ще ви предложим структура с възможности, свобода с отговорност и почтеност със състрадание. Този вид предизвикателство академична среда позволява да се развива като независима, внимателен и състрадателен човек.

Направете си най-добрия възможен принос

Опитът The Cal лютерански е за печелене на реални възможности за избор за живота си.

Става въпрос за придобиване на доверие във вашата идентичност. Става въпрос за откриване на цел в живота и кариерата.

Перспективата печелите ще ви позволи да водят живот, изпълнен със смисъл далеч извън работата решите да направите.

академични програми

Кал лютерански предлага бакалавърски, завършил и професионални програми чрез колеж за изкуства и науки, Училището по мениджмънт, Университет, Факултет по педагогика, Университет, Факултет по психология и Pacific Lutheran духовна семинария. Тридесет и шест бакалавърски специалности и 36 непълнолетни лица, се предлагат в традиционната програма студент. Степен Бакалавърската за програмата за специалисти предлага градуса в осем специалности. Магистърски програми включват докторати в образователно лидерство, лидерство висше образование, клинична психология и теология; и магистърска степен в областта на образованието, психология, бизнес икономика, информационни технологии, свързани с обществения ред и администрация, божественост и богословски изследвания. Каталози са достъпни онлайн.

Атлетик Programs

intercollegiate спортни екипи Cal лутерански се състезават в Атлетик конференция на Южна Калифорния Intercollegiate (SCIAC) и на NCAA Division III. Мъжки отбори се състезават в бейзбол, баскетбол, бягане, футбол, голф, футбол, плуване и гмуркане, тенис, лека атлетика, волейбол и водна топка. екипи на жените се състезават в баскетбол, бягане, голф, футбол, софтбол, плуване и гмуркане, тенис, лека атлетика, волейбол и водна топка. Джуниър Версити отбори се състезават при мъжете и жените е баскетбол, мъже и жени на футбол, бейзбол и жени по волейбол.

Нашият ангажимент към разнообразие

Калифорния лютерански университет започва през 1959 г. като колеж по либерални изкуства дълбоко вкоренени в традицията на лютерански висше образование. Въпреки, че университетът е нараснал експоненциално през годините, ключов наемател на Лутеранската философия е твърдо остава-да насърчава различни мнения, да сонда, за да постави под въпрос и да търси истината.

Тази култура, въз основа на съпоставяне на вяра и разум, е видно не само в класните стаи, но и в целия кампус.

Ние твърдо вярваме, нашата култура се засилва, когато индивиди от различни среди и опит да станат част от семейството университет и носят своите таланти и гледка към академията.

В класната стая и лабораторията, ние виждаме, че обучението и изследванията полза при университета е разнообразен и когато има кръг от въпроси и мнения. В административните офиси, ние открихме, че за решаване на проблеми и планиране на способностите подобряват, когато са представени различни гледни точки. Във всеки сектор, разнообразна смесица от студенти, служители и преподаватели на университета е огромна ресурс, който е от полза на всички.

В Кал лютерански, ние сме ангажирани с приобщаващо обучение и работна среда, която цени индивидуалните различия и уважава достойнството на всеки човек. Ние се стремим да отвори вратите си за студенти и служители от всички сфери на живота и да ги подпомага, след като те пристигнат. Много от нашите ученици са на първо място в техните семейства да посещават колеж. Техните прозрения добавят значително за цялостната образователна опит.

Кал лютерански също е член на Испанци асоциация на колежите и университетите (HACU) и ние споделяме своята мисия за подобряване на достъпа до и качеството на след средното образователни възможности за Испанци студенти. Кал лютерански е обявена за испанци-обслужващи институция от американското министерство на образованието, което означава, че латиноамериканци да съставляват най-малко 25% от редовно обучение студенти. Тринадесет процента от американските колежи понастоящем заемащ наименованието, което ги прави приемливи за субсидии за подпомагане на академични постижения за латиноамериканци и всички други студенти.

Няма съмнение, че културното многообразие в Калифорнийския лютерански значително подобрява ученето и работната среда на територията на колежа общност. Тя не само отразява променящия се свят около нас, но също така насърчава диалогови и различаващи се гледни точки, на базата на лютерански висше образование на. Най-важното е, разнообразието ни вдъхновява да ценят и постигане на нашата мисия да образова лидери за глобално общество.

Ние силно вярваме в нашата мисия, и ние вярваме, увеличаване на многообразието ще ни помогне да го постигне. Real многообразие, обаче, може да се превърне в реалност, само когато всеки един от нас, на дневна база, търси начини да намерят сили в различията.

Призоваваме помощ на всеки. Като педагог Адела Алън толкова сполучливо пише: "Ние трябва да признаем, различия, ние трябва да поздравят различия, докато разликата не прави разлика вече."

Научете повече за нашата Campus Инициатива разнообразие.

Места

Хиляда дъба

Address
California Lutheran University
60 West Olsen Road #1350
Thousand Oaks, CA 91360-2700

91360 Хиляда дъба, Калифорния, Съединени Американски Щати

Westlake Village

Address
31416 Agoura Road #109
Westlake Village, CA 91361

91361 Westlake Village, Калифорния, Съединени Американски Щати

Окснард

Address
2201 Outlet Center Drive, Ste. 600
Oxnard, CA 93036

93036 Окснард, Калифорния, Съединени Американски Щати

Лос Анжелис

Address
De Soto Avenue,5925
Woodland Hills

91367 Лос Анжелис, Калифорния, Съединени Американски Щати