California International University

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в California International University

California International University (CIU) е създаден през 1973 г. като университет за свободни изкуства за международни студенти. Оттогава Университетът предоставя на международни студенти бакалавърски програми по управление на бизнеса и магистърска програма по международен бизнес, както и обучение по английски език.

Страхотно място за международни студенти.

California International University се намира в Лос Анджелис, Калифорния, един от най-големите пазари в света Поради позицията си в основата на една от най-динамичните икономики в света, CIU е идеална среда за студент да преследва интереса си към управлението и / или международен бизнес. Освен това, тъй като Лос Ъгълс има толкова много разнообразно население, за международен студент е лесно да се впише и да се почувства като у дома си.Crosswalk on Santa Monica boulevard Джак Финиган / Unsplash

Разумно обучение - CIU е добра стойност

CIU се стреми да предлага качествени програми, като същевременно поддържа възможно най-ниските разходи за студентите. Понастоящем обучението е 1800 долара за учебно тримесечие или 5 400 долара за академична година (три четвърти на учебна година). Нормативното време за завършване на магистърска степен по международен бизнес е пет или шест академични тримесечия, в зависимост от предишната курсова работа на кандидатите. Нормативното време за бакалавърска степен по бизнес мениджмънт е четири академични години (три четвърти годишно). Това може да е по-малко, ако студентът е в състояние да прехвърли работа от друг университет. Днес в заведението си на булевард „Уилшър“ в Лос Анджелис, California International University продължава да осигурява преподаватели и персонал от квалифицирани специалисти, посветени на духа на ученето и на обогатяването на образованието на всеки отделен студент.

Нашият университет има следното:

 • Професори от Ivy League Institutions, Pepperdine и UCLA
 • Професор Джудит Уудс наскоро пусна филм за нея, наречен Сейнт Джуди. В момента на HBO.
 • Похвала от кмета на LA
 • Университетът е на 40 години
 • Огромна библиотека
 • Компютърна библиотека
 • Възможности за стаж с First Media (има номер Facebook Video in the World)
 • Много лесен процес за виза F-1

Amigos em campus universitárioNaassom Azevedo / Unsplash

Мисия

Мисията на CIU е да осъзнае любовта на Христос на земята чрез осигуряване на качествено образование с разумно обучение, докато практикува здрава академична стипендия.

CIU обръща специално внимание на международните студенти от развиващите се страни.

CIU уважава различните религии от различни култури, като се стреми да спазва и усвоява християнски морален стандарт и етичен кодекс в своите студенти за приложение в областта на управлението на бизнеса и международния бизнес: сред тези качества са самодисциплина и старание, простота, честност и др. и смирение.

Вярваме, че най-добрият начин за евангелизация не е чрез думи, а чрез дела.

При предлагането на бакалавърска програма за обучение, водеща до степен бакалавър по бизнес мениджмънт, специфичните цели на университета са да предостави на студента следното:

 • Програма от общообразователни курсове по социални науки, поведенчески науки, хуманитарни науки и основни предмети.
 • Основа на знанията в областта на финансите, маркетинга, мениджмънта и търговското право.
 • Възможност за групово обучение чрез дискусия, насочена към учителя, която ще предизвика критическото мислене, комуникационни и социални умения и лидерска способност
 • Инструкция за използването на компютри като инструменти за бизнес комуникация, планиране и контрол.
 • Обучение по английски език за чуждестранни студенти, които в противен случай може да не са в състояние да изпълнят езиковото изискване за зрелостност в специалността.

Предлагайки програма за обучение, водеща до магистърска степен по международен бизнес, специфичните цели на университета са да предостави на студентите следното:

 • възможност за развитие на междуличностните умения, необходими за водене на бизнес в днешната глобална среда.
 • познаване на основни изследователски концепции и аналитични методи.
 • възможности за съвместно обучение под формата на групови проекти, които ще предизвикат критичното мислене, комуникационни и социални умения и лидерска способност на ученика.
 • запознаване с проблемите и методите на? международен маркетинг, финанси и управление.
 • възможности за преследване на отделни теми в дълбочина.

130208_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Места

Лос Анжелис

Address
Wilshire Boulevard,3130
90010 Лос Анжелис, Калифорния, Съединени Американски Щати

Програми