The Catholic University of America, Department of Biology

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в катедра Биология

Всеки семестър на Отдел по биология специализанти домакин на поредица семинари, където поканени лектори от други институции представят резултатите от своите изследвания.

Семинарите се провеждат в понеделник от 11:10 ч в Rm. 215 McCort-Ward. Pizza се сервира в 24:00 в Rm. 200 след семинара.

Събитието е спонсорирано от Асоциацията на студентска.

биология Club

The Биология Club CUA е организация, за всички, които се интересуват от науките за живота. През учебната година клубът организира комбинация от социални и образователни дейности, които предоставя много възможности за учениците да взаимодействат с факултета и един с друг. спонсорите на клуба серия лекции решаване на текущи въпроси и други теми от общ интерес, и осигурява на членовете си възможности, за да установят контакти с професионалисти в областта на науките за живота.

Вземането на проби от последните дейности на клуба включва: Приветствайки страна в началото на учебната година; кариерни преговори; падне вечеря; лекция серия; premed-ориентирани програми; Коледно парти; в края на годината барбекю, и; фонд рейзър на благодарността за някои (така че другите да ядат).

Мисия

Центърът за академични обучение в Cell и молекулярна биология, подразделение на Департамента по биология в Католическия университет на Америка е създадена през 1983 г. като международен център за предоставяне на експертна подготовка за учени, техници, специализанти и пост-докторанти. Неговият фокус е върху новите и утвърдени концепции biomedically свързани и технологии, които осигуряват по-голямата тласък за съвременните изследвания, иновативни промишлени приложения, и сложни диагностични лабораторни техники.

Тук се предлагат програми по:
  • Английски

Практическа информация

Students can complete this program on an accelerated track in only 1.5 years as opposed to 2 years

"Earn while you learn!" - U.S. citizens can take the program part-time (7 credits or less a semester) for half the cost!

Преглед Магистратури MSc »

Програми

Това училище също предлага:

MSc

MS в биотехнологията

Campus Редовна форма 18 - 24  September 2019 Съединени Американски Щати Washington

В Американския католически университет предлага уникална MS в Biotechnology програма, която позволява на биотехнологични стажове не са ограничени само до търговски дружества, максимална гъвкавост на студентите за избор на програма и курс на обучение, както и свободен достъп до преподаватели, които са напълно ангажирани в обучението, така и за научни изследвания в своите области. [+]

Защо Вземи MS в Biotechnology степен?

Средната заплата на биотехнологиите служител Мериленд е около $ 80.000. (Мериленд Biotechnology Center, 2009 г.) Институтът Милкен проекти, които биотехнологиите заетостта ще нарасне с 1,6% на годишна база през 2014 г., с много подсектори очаква да преживее дори по-бързи темпове на растеж. (Angelou Economics: Global икономическо развитие)

Biotechnology предлага възможности в пет основни подсектора:... [-]


За контакти

McCort-Ward Building

Адрес Department of Biology 103 McCort-Ward The Catholic University of America 620 Michigan Avenue NE. Washington, DC 20064
Washington, District of Columbia, Съединени Американски Щати
Уебсайт http://biotechnology.cua.edu
Телефон 202-319-5271