Прочетете официалното описание

Добре дошли в катедра Биология

Всеки семестър на Отдел по биология специализанти домакин на поредица семинари, където поканени лектори от други институции представят резултатите от своите изследвания.

Семинарите се провеждат в понеделник от 11:10 ч в Rm. 215 McCort-Ward. Pizza се сервира в 24:00 в Rm. 200 след семинара.

Събитието е спонсорирано от Асоциацията на студентска.

биология Club

The Биология Club CUA е организация, за всички, които се интересуват от науките за живота. През учебната година клубът организира комбинация от социални и образователни дейности, които предоставя много възможности за учениците да взаимодействат с факултета и един с друг. спонсорите на клуба серия лекции решаване на текущи въпроси и други теми от общ интерес, и осигурява на членовете си възможности, за да установят контакти с професионалисти в областта на науките за живота.

Вземането на проби от последните дейности на клуба включва: Приветствайки страна в началото на учебната година; кариерни преговори; падне вечеря; лекция серия; premed-ориентирани програми; Коледно парти; в края на годината барбекю, и; фонд рейзър на благодарността за някои (така че другите да ядат).

Мисия

Центърът за академични обучение в Cell и молекулярна биология, подразделение на Департамента по биология в Католическия университет на Америка е създадена през 1983 г. като международен център за предоставяне на експертна подготовка за учени, техници, специализанти и пост-докторанти. Неговият фокус е върху новите и утвърдени концепции biomedically свързани и технологии, които осигуряват по-голямата тласък за съвременните изследвания, иновативни промишлени приложения, и сложни диагностични лабораторни техники.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MSc

The Catholic University of America, Department of Biology

В Американския католически университет предлага уникална MS в Biotechnology програма, която позволява на биотехнологични стажове не са ограничени само до търговски дружес ... [+]

Защо Вземи MS в Biotechnology степен?

Средната заплата на биотехнологиите служител Мериленд е около $ 80.000. (Мериленд Biotechnology Center, 2009 г.) Институтът Милкен проекти, които биотехнологиите заетостта ще нарасне с 1,6% на годишна база през 2014 г., с много подсектори очаква да преживее дори по-бързи темпове на растеж. (Angelou Economics: Global икономическо развитие)

Biotechnology предлага възможности в пет основни подсектора:... [-]

Съединени Американски Щати Washington
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
18 - 24 месеца
Кампус
Научете повече на английски
McCort-Ward Building
Address
Department of Biology 103 McCort-Ward The Catholic University of America 620 Michigan Avenue NE. Washington, DC 20064
Washington, District of Columbia, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
202-319-5271