California International Business University

Представление

Прочетете официалното описание

International Business Калифорнийския университет (CIBU) е основана през 1995 г. като Международна школа по мениджмънт (ISM), Калифорния Nonprofit корпорация. През 2002 г., за да се намали объркване с подобно-назовани институции, ISM променя името си на California School за международен мениджмънт (CSIM) The. През 2008 г. се дължи на акредитация и допълнение на нашата докторска програма, CSIM е променено на International Business University California.

CIBU е един от само няколко национално акредитирани, частни, международни университети. Ние търсим квалифицирани отделните студенти и глобални партньорства с признати университети и колежи. CIBU се гордее в предлагането на персонално внимание от професори в малките класове, както и разнообразие от академични програми и услуги за подпомагане. CIBU е бизнес училище с истински международен характер като студенти, представляващи повече от 80 страни са посещавали нашите програми. Това осигурява на нашите студенти възможност да изпитате разнообразни мулти-национална среда, тъй като те преследват своите образователни цели, придружени от съвременен предприемачески дух.

Нашата институция е акредитирана от Съвета по акредитация за независимите колежи и училища (ACICS), 750 First Стрийт NE, Suite 980, Washington DC 20002-4241, (202) 336-6780, в градуси награда бакалавърски, магистърски степени и докторски степени. ACICS е посочена като национално призната акредитиращ орган, като Министерството на образованието на САЩ и е признат от Съвета за висше образование акредитация (Chea).

В допълнение, тази школа е дала одобрение да призная, не-имигрантски чужди студенти от Бюрото за гражданство и имиграционни служби на САЩ.

EducationUSA центрове са мрежа от над 400 съветват центрове в 170 страни, предназначени за подпомагане на Държавния департамент на САЩ за местни студенти да намерят подходящия колеж или университет в Съединените щати. Ние Ви препоръчваме да посетите местния център за информация относно избора на колеж или университет в САЩ, която отговаря на вашите нужди, разбиране и подготовка за необходимите изпитвания за приемане, съдействие в процеса на приемане, съвети за намиране на финансова помощ за обучението си, подготовката за ученика процес на визовия режим, както и насоки преди заминаването.

Тук се предлагат програми по:
  • Английски

Преглед Магистратури MSc » Преглед Програми BSc » Преглед Програми DBA » Преглед MBA »

Програми

Това училище също предлага:

MSc

Магистър по международно управление

Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма 12 - 15  September 2019 Съединени Американски Щати San Diego + още 1

Тази програма е предназначена за тези, които се интересуват от водещи роли в международни фирми и организации. 100% гъвкаво и според конкретните нужди. [+]

Тази програма е предназначена за тези, които се интересуват от лидерски роли в международни фирми и организации. Глобалните проблеми са интегрирани в цялата програма и са разгледани в избираеми курса. Завършилите ще овладеят основните инструменти, и прилагат авангардни бизнес стратегии, които подготвят учениците да виреят в различни работни среди и са изправени пред организационни предизвикателства.... [-]