Bryant University

Представление

Прочетете официалното описание

За Брайънт

Брайънт е частен университет в Нова Англия с традиция на иновации и глобална визия за успех. Нашите академични програми се отличават с интеграция на бизнеса и изкуствата и науките с глобална перспектива.

Ускорете кариерата си

Национално признатите програми за висши образования на Bryant University ви предлагат конкурентно предимство, за да бъдете търсени.

100% високо докосване

Малките размери на класа, личното наставничество и грижите и поддържащите способности помагат да приспособите вашите преживявания към кариерните ви стремежи.

34% увеличение на заплатите

От комбинираните дипломи, предлагани в Брайънт, това е средното увеличение на заплатата, според "Икономическа стойност на колежаните специалности".

Учебна програма

Нашите професори са известни лидери в своите специализации. Техното преподаване съчетава най-новата теория с практическите подходи.

Топ съоръжения

Академичният иновационен център спечели национални отличия; аспирантите класират Bryant съоръженията „много добри“ или „отлични“ (проучване за 2018 г.).

Стратегически инициативи

Четири стратегически цели

Поглеждайки към бъдещето, Bryant University е посветен на постигането на четири стратегически цели:

 • Все по-големи академични постижения.
 • Образование на цялото лице, за успех на работно място, задвижвано от технологии.
 • Изграждане на разнообразна и приобщаваща общност от американски и международни студенти.
 • Вдъхновява колективния дух и ангажираността на нашите студенти, преподаватели, служители, възпитаници и приятели.

Тези четири стратегически цели ще бъдат постигнати чрез конкретни инициативи, предназначени да подготвят добре закръглени глобални граждани за продуктивен живот и кариера. Инициативите включват:

 • Повишаване на академичните постижения в магистърските програми в Бизнес колежа.
 • Изграждане на Училището по здравни науки, както със сертификати, така и с ориентирани към управлението висши програми.
 • Интегриране в учебната програма на изучаването и прилагането на науката за данни, аналитика и други свързани с технологиите предмети, за да се отговори на нуждите на бъдещото работно място.
 • Разширяване на международния обхват на Брайънт извън Китай до други страни и култури, включително Латинска и Южна Америка.
 • Подобряване на един от най-важните активи на Брайънт - нашият безопасен и красив жилищен кампус - за привличане и задържане на най-добрите студенти на все по-конкурентен пазар.

125843_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg

Присила Дю Прайс / Unsplash

Партньорство с бизнес общността

От първото си отваряне през 1863 г. Bryant University разработва програми за студенти, висши и висши училища, които са в крак с променящите се изисквания както на бизнеса, така и на обществото. Този подход подготвя висококвалифицирани висшисти и предоставя на компаниите възможности за работа с преподаватели и студенти в Брайънт, като едновременно с това се осъществява достъп до експерти в бранша и най-новото поколение на бъдещи бизнес лидери.

Брайънт има удоволствието да сподели с вас някои от начините, по които корпорациите работят с университета, и приветства вашия интерес и участие в нашите програми. Възможностите за партньорство са безкрайни от консултантски услуги, спонсорство и благотворителни възможности за подаръци, бакалавърски и завършили образователни степени, програми за висше образование и професионални сертификати и достъп до богат набор от таланти на кандидати за работа. Очакваме с нетърпение да си партнираме с вас в близко бъдеще.

Службата на корпорациите

 • Координира възможностите за спонсорство за университетски събития.
 • Проектопредложения за подкрепа на приоритетите на университета.
 • Служи като връзка към стотици публични и частни организации, които поддържат мисията на Брайънт.
 • Ангажира Брайънт студенти и възпитаници с корпорации и фондации.
Корпорациите

Сътрудничеството с Bryant University предлага повече от просто достъп до бъдещи талантливи служители; той предлага на вашата компания уникална възможност да си партнира с динамичен лидер в образованието.

устойчивост

Устойчивостта на Bryant насърчава глобалната визия на Bryant, ангажираността ни към бизнес иновациите и изкуствата и науките.

Устойчивостта на Брайънт снабдява нашите студенти с уменията и инструментите, необходими за конкуренцията и участието в тази икономика, като същевременно предоставя възможности за участие в общността и обучение.

Устойчивостта в Брайънт се състои от ангажиране на заинтересованите страни в различни университети, което включва Комитета за устойчивост, Основния екип за устойчивост и студентската група SustainUs.

Bryant University е получил сребърна оценка STARS като признание за своите постижения в устойчивостта от Асоциацията за повишаване на устойчивостта във висшето образование (AASHE).

Места

Smithfield

Bryant University

Address
Douglas Pike,1150
02917 Smithfield, Род Айлънд, Съединени Американски Щати
Телефон
(401) 232-6000