Brooklyn College CUNY

Представление

Прочетете официалното описание

За Brooklyn College

Brooklyn College е неразделна част от гражданския, градско и артистична енергия на Ню Йорк и използва целия град като живеят в класна стая, която разширява разбирането на нашите студенти на света около тях.

За повече от 80 години, на колегиума е привличането на голямо разнообразие от мотивирани ученици - много от тях имигранти или децата на имигранти, които искат да подобрят живота си чрез превъзходно образование. Те идват, защото на известния факултет на учени, специалисти и творци, които са сред най-добрите в своята област на Колежа. Те знаят, че ще се учат на кампуса считан за един от най-красивите в страната, с добре оборудвани съоръжения, студиа, интелигентни класни стаи, както и за производство и практика стаи - всички с много евтина обучение.

факти

Brooklyn College има прием на студенти от 17,390 студенти - 14,115 студенти и 3,275 завършили студенти, които идват от 150 нации и говорят 105 езика.

Колежът предлага 120 бакалавърски и Завършил степен програми в изобразителните изкуства; хуманитарните науки; социални, поведенчески и естествени науки; Математика; образованието и бизнеса. Критерии за прием са станали все по-селективни през последното десетилетие, със средна SAT полувремето на 1134 за 2011 година. Повече от 4000 студенти са получили бакалавърска степен и магистърска, както и напреднали сертификати, в последните ни Започване Упражнения.

Академични възможности

Студентите, които търсят по-голямо предизвикателство академична програма извън строго цялостна програма на колежа са поканени да се прилага по отношение на Honors колеж Маколи в Brooklyn College и специализираните програми в Honors академия. Приемът в тези програми е много конкурентен и предлага огромни ползи, които могат да включват възможности за участие в академично строги дейности из града и по целия свят, безплатно обучение и лаптопи, стипендии за пътуване и много повече.

За студенти, на Колежа силно разглежда Ядро Curriculum създава здрава основа в либералните изкуствата и науките. Нашата силна програма посъветваха ги води през целия си колеж години. Още преди да започне първия си семестър, първокурсници се запознават с Първа College година, което им помага преход от гимназията в колеж през летните програми мостови и с обучението общности, които укрепват връзки между тях и с факултета. Preprofessional програми са достъпни за студенти, интересуващи се от инженерство, право, медицина, оптометрия и подиатрия.

Специални програми за докторанти са осигурени, както добре. Инвестиционната програма на Graduate предлага стипендии за пътуване, които подкрепят участието в национални и международни конференции, изследователски стипендии, които финансират консумативи и материали, както и семинари по теми от особена важност да се дипломира студенти - писане на безвъзмездна финансова помощ, помощ теза и много повече. Brooklyn College също е активна част от дипломирани-фокусирани програми CUNY, включително New York City Louis Stokes алианс за малцинствено участие, мостове към Програмата докторат и латински / гръцки институт.

Колегиумът насърчава студентите да учат в чужбина чрез специални академични програми. Студентите са изследвали медицина в Китай, участвали в археологическите разкопки в Израел и Исландия, проучени политически системи в Аржентина, направени документални филми в Индия, и заточени своите артистични умения в Италия и Франция, само за да назовем само няколко. Те често подпомага изследванията си на преподавателите, които извършват разследвания авангардни, докато проучване на част от света, че не може да е виждал на техните собствени.

От световна класа факултет

Бруклин Кандидат професори са призьори и получателите на националното финансиране от институции като NASA, Националната научна фондация, Националния институт на здравеопазването и Министерството на образованието. Факултетът включва Paul Мойсей, а носител на наградата Пулицър журналист; Урсула Oppens, а наградата Грами номинираната концертиращ пианист и съвременна американска музика изпълнител; Mac Wellman, на Obie Всепризнатата драматург; и Кристоф Diaz, а Tony Award номинираната драматург. Други забележителни преподаватели включват основаването декан на Barry R. Feirstein Graduate School на киното и режисьор Джонатан Wacks, аплодирана биограф Jeanne Theoharis, химик Роберто Санчес-Delgado, NIH $ 1,700,000 грант-победител и психолог Anthony Sclafani, международно призната компютър теоретик Rohit Parikh , уважаваната аудиолог Шломо Silman, водещ експерт в микроводорасли биотехнологиите Юрген Polle и политолог и автор Corey Робин.

Student Life

Студентски живот в Brooklyn College е активен, разнообразен и многостранен. Нашите ученици са ангажирани в над 100 студентски клубове и организации, обхващащи широк спектър от културен, етнически, общност, медиите, художествени, социални дейности, религиозни и други специални интереси. Повече от един дузина братства и sororities въвеждат гръцкия живот на територията на колежа. Вътрешното спортове са популярни и всепризнатата баскетбол на колежа, бягане, футбол, софтбол, тенис и волейбол отбори се състезават на ниво дивизия III на Народно колективен Атлетик асоциация.

Сграда за бъдещето

Brooklyn College е избухнала основание за нов център за сценични изкуства, която ще осигури подходящ дом за своите програми за успешно представяне наградени. Колежът е също дълбоко в етапа на планиране за нова наука комплекс състоянието на най-съвременните.

Campus Life

Като ученик в Brooklyn College, вие сте част от по-разнообразен и оживена общност от учени. Ние сме посветени на предоставяне на сигурно пространство, в което можете да се запознаете на всички аспекти на кампуса живот, независимо дали академична, атлетично, културни, политически, отдих, социално или духовно.

Нашите ученици са нови завършилите гимназия едва сега започват своята кариера колеж, студенти с вече в ръката и работи за тяхното напреднала степен един градус, прехвърлят студенти от други колежи, ветерани, ученици от други държави и страни, както и възрастни се завръщат в училище. И ние предлагаме широка гама от кампуса дейности, чрез които можете да ги срещнат. Можете да се присъедините към един от нашите intercollegiate или интрамурални спортни отбори, или да покажете подкрепата си като зрител на нашите игри; станеш доброволец в общността или да участват в ученическото самоуправление; залог един от нашите много гръцки организации; стане член на една или повече от нашите 100 студентски клубове; или посетете Quad център West за една добра тренировка или пикап баскетболен мач.

Един от най-добрите начини да отговарят други хора е чрез преместване в в Залата Residence, който предвижда всички удобства на дома, плюс добавено удобства, на достъпни цени. Но нашите ученици превключвател - и това е голяма част от нашия студент тялото - има много места, където да се срещат, също като нашия 24/7 Library Café, който включва Starbucks; оживения студентски център; и нашата прекрасна (и педантично поддържан) основания.

Има и две дузини по-корпус центрове и институти - центрове за обучение и социална дейност за тези, които имат сходни интереси към твоя. И специални събития през цялата година са открити за всички, ни обединяваща в едно сплотено общество.

Съветваме ви да се превърне в активен член на Brooklyn College. Ако имате нужда от помощ при навигация перспективите достъпни за Вас, на отдела по учебната дейност, в сътрудничество със Службата на Учебен отдел, ще ви помогнат в избора на възможности, които ще обогатят вашата кампус опит.

а

Места

Ню Йорк

Brooklyn College

Address
Brooklyn College
2900 Bedford Avenue

11210 Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 718-951-5000

Акредитации

AACSB Accredited