Прочетете официалното описание

AACSB Accredited

За Brooklyn College

Brooklyn College е неразделна част от гражданския, градско и артистична енергия на Ню Йорк и използва целия град като живеят в класна стая, която разширява разбирането на нашите студенти на света около тях.

За повече от 80 години, на колегиума е привличането на голямо разнообразие от мотивирани ученици - много от тях имигранти или децата на имигранти, които искат да подобрят живота си чрез превъзходно образование. Те идват, защото на известния факултет на учени, специалисти и творци, които са сред най-добрите в своята област на Колежа. Те знаят, че ще се учат на кампуса считан за един от най-красивите в страната, с добре оборудвани съоръжения, студиа, интелигентни класни стаи, както и за производство и практика стаи - всички с много евтина обучение.

факти

Brooklyn College има прием на студенти от 17,390 студенти - 14,115 студенти и 3,275 завършили студенти, които идват от 150 нации и говорят 105 езика.

Колежът предлага 120 бакалавърски и Завършил степен програми в изобразителните изкуства; хуманитарните науки; социални, поведенчески и естествени науки; Математика; образованието и бизнеса. Критерии за прием са станали все по-селективни през последното десетилетие, със средна SAT полувремето на 1134 за 2011 година. Повече от 4000 студенти са получили бакалавърска степен и магистърска, както и напреднали сертификати, в последните ни Започване Упражнения.

Академични възможности

Студентите, които търсят по-голямо предизвикателство академична програма извън строго цялостна програма на колежа са поканени да се прилага по отношение на Honors колеж Маколи в Brooklyn College и специализираните програми в Honors академия. Приемът в тези програми е много конкурентен и предлага огромни ползи, които могат да включват възможности за участие в академично строги дейности из града и по целия свят, безплатно обучение и лаптопи, стипендии за пътуване и много повече.

За студенти, на Колежа силно разглежда Ядро Curriculum създава здрава основа в либералните изкуствата и науките. Нашата силна програма посъветваха ги води през целия си колеж години. Още преди да започне първия си семестър, първокурсници се запознават с Първа College година, което им помага преход от гимназията в колеж през летните програми мостови и с обучението общности, които укрепват връзки между тях и с факултета. Preprofessional програми са достъпни за студенти, интересуващи се от инженерство, право, медицина, оптометрия и подиатрия.

Специални програми за докторанти са осигурени, както добре. Инвестиционната програма на Graduate предлага стипендии за пътуване, които подкрепят участието в национални и международни конференции, изследователски стипендии, които финансират консумативи и материали, както и семинари по теми от особена важност да се дипломира студенти - писане на безвъзмездна финансова помощ, помощ теза и много повече. Brooklyn College също е активна част от дипломирани-фокусирани програми CUNY, включително New York City Louis Stokes алианс за малцинствено участие, мостове към Програмата докторат и латински / гръцки институт.

Колегиумът насърчава студентите да учат в чужбина чрез специални академични програми. Студентите са изследвали медицина в Китай, участвали в археологическите разкопки в Израел и Исландия, проучени политически системи в Аржентина, направени документални филми в Индия, и заточени своите артистични умения в Италия и Франция, само за да назовем само няколко. Те често подпомага изследванията си на преподавателите, които извършват разследвания авангардни, докато проучване на част от света, че не може да е виждал на техните собствени.

От световна класа факултет

Бруклин Кандидат професори са призьори и получателите на националното финансиране от институции като NASA, Националната научна фондация, Националния институт на здравеопазването и Министерството на образованието. Факултетът включва Paul Мойсей, а носител на наградата Пулицър журналист; Урсула Oppens, а наградата Грами номинираната концертиращ пианист и съвременна американска музика изпълнител; Mac Wellman, на Obie Всепризнатата драматург; и Кристоф Diaz, а Tony Award номинираната драматург. Други забележителни преподаватели включват основаването декан на Barry R. Feirstein Graduate School на киното и режисьор Джонатан Wacks, аплодирана биограф Jeanne Theoharis, химик Роберто Санчес-Delgado, NIH $ 1,700,000 грант-победител и психолог Anthony Sclafani, международно призната компютър теоретик Rohit Parikh , уважаваната аудиолог Шломо Silman, водещ експерт в микроводорасли биотехнологиите Юрген Polle и политолог и автор Corey Робин.

Student Life

Студентски живот в Brooklyn College е активен, разнообразен и многостранен. Нашите ученици са ангажирани в над 100 студентски клубове и организации, обхващащи широк спектър от културен, етнически, общност, медиите, художествени, социални дейности, религиозни и други специални интереси. Повече от един дузина братства и sororities въвеждат гръцкия живот на територията на колежа. Вътрешното спортове са популярни и всепризнатата баскетбол на колежа, бягане, футбол, софтбол, тенис и волейбол отбори се състезават на ниво дивизия III на Народно колективен Атлетик асоциация.

Сграда за бъдещето

Brooklyn College е избухнала основание за нов център за сценични изкуства, която ще осигури подходящ дом за своите програми за успешно представяне наградени. Колежът е също дълбоко в етапа на планиране за нова наука комплекс състоянието на най-съвременните.

Campus Life

Като ученик в Brooklyn College, вие сте част от по-разнообразен и оживена общност от учени. Ние сме посветени на предоставяне на сигурно пространство, в което можете да се запознаете на всички аспекти на кампуса живот, независимо дали академична, атлетично, културни, политически, отдих, социално или духовно.

Нашите ученици са нови завършилите гимназия едва сега започват своята кариера колеж, студенти с вече в ръката и работи за тяхното напреднала степен един градус, прехвърлят студенти от други колежи, ветерани, ученици от други държави и страни, както и възрастни се завръщат в училище. И ние предлагаме широка гама от кампуса дейности, чрез които можете да ги срещнат. Можете да се присъедините към един от нашите intercollegiate или интрамурални спортни отбори, или да покажете подкрепата си като зрител на нашите игри; станеш доброволец в общността или да участват в ученическото самоуправление; залог един от нашите много гръцки организации; стане член на една или повече от нашите 100 студентски клубове; или посетете Quad център West за една добра тренировка или пикап баскетболен мач.

Един от най-добрите начини да отговарят други хора е чрез преместване в в Залата Residence, който предвижда всички удобства на дома, плюс добавено удобства, на достъпни цени. Но нашите ученици превключвател - и това е голяма част от нашия студент тялото - има много места, където да се срещат, също като нашия 24/7 Library Café, който включва Starbucks; оживения студентски център; и нашата прекрасна (и педантично поддържан) основания.

Има и две дузини по-корпус центрове и институти - центрове за обучение и социална дейност за тези, които имат сходни интереси към твоя. И специални събития през цялата година са открити за всички, ни обединяваща в едно сплотено общество.

Съветваме ви да се превърне в активен член на Brooklyn College. Ако имате нужда от помощ при навигация перспективите достъпни за Вас, на отдела по учебната дейност, в сътрудничество със Службата на Учебен отдел, ще ви помогнат в избора на възможности, които ще обогатят вашата кампус опит.

а
Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MSc

Brooklyn College CUNY

На държавите-членки в областта на информационните системи е предназначена за студенти, които избират да се фокусира върху използването на компютърни системи за управление ... [+]

На държавите-членки в областта на информационните системи е предназначена за студенти, които избират да се фокусира върху използването на компютърни системи за управление на бизнес и административни дейности и проблеми.

Програмата осигурява подготовка за голямо разнообразие от позиции в рамките на постоянно разширяват областите на информационните системи и технологии, включително компютърни системи софтуерен инженер, компютърни приложения софтуерен инженер, компютърни системи анализатор, администратор на база данни и мрежови системи и предаване на данни анализатор. Всички тези позиции се появяват в десетте топ заплата работни места в Бюрото за трудова статистика списък на тридесет-бързо развиващите се работни места, прогнозира през 2014 година. Програмата също така подготвя студентите за обучение в докторантура или изследователска работа в областта. ... [-]

Съединени Американски Щати Ню Йорк
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Brooklyn College CUNY

От кандидатите се очаква да има еквивалент на най-малко 15 кредита в областта на компютърните и информационни науки и сродни области, включително всички от изброените: по ... [+]

Изисквания зрелостни

От кандидатите се очаква да има еквивалент на най-малко 15 кредита в областта на компютърните и информационни науки и сродни области, включително всички от изброените: познаването на най-високо равнище компютърен език (за предпочитане C ++ или Java), познаване на асемблер и компютърна архитектура, курс по дискретни структури, курс по структури от данни, както и курс по смятане. Студентите, които не разполагат с всички тези изисквания, могат да бъдат приети с условието, че те завършат тези курсове в бакалавърска степен. ... [-]

Съединени Американски Щати Ню Йорк
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Brooklyn College CUNY

Тази програма е базирана програма, научните изследвания и теория, която набляга на връзката между теория и практика. ... [+]

Тази програма е базирана програма, научните изследвания и теория, която набляга на връзката между теория и практика. Учебният план разглежда среда и влиянието на електронните медии от социални, политически, културни и икономически перспективи. Студентите придобиват по-задълбочени познания на телевизионни и радио индустрии, нововъзникващите цифрови медийни индустрии, медийната грамотност, както и ключовите критични, теоретични и изследователски гледни точки относно медийната широко. Програмата подготвя студентите да прилагат своето образование в най-различни професионални позиции, или да продължат образованието си чрез записване в докторска програма. ... [-]

Съединени Американски Щати Ню Йорк
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Brooklyn College CUNY

Степен A бизнес администрация може да даде на студентите с различни кариери, вариращи от публичната политика към международните финанси за банковото дело. ... [+]

Степен A бизнес администрация може да даде на студентите с различни кариери, вариращи от публичната политика към международните финанси за банковото дело. Счетоводните и Бизнес мениджмънт, финанси, и департамента по икономика предлагат 33-кредитна магистърска степен по бизнес администрация с пет възможности за специализация: икономически анализ, глобален бизнес, счетоводни, общ бизнес, бизнес разузнаване и анализ на данни. ... [-]

Съединени Американски Щати Ню Йорк
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски

Магистър по изкуствата (MA)

Brooklyn College CUNY

В програмата на политологията капитана предлага на студентите възможност за избор на три концентрации: политология, международни отношения, или градска политика и админис ... [+]

В програмата на политологията капитана предлага на студентите възможност за избор на три концентрации: политология, международни отношения, или градска политика и администрация.

Концентрацията на политологията съчетава теории и методологии за политически науки с възможност да се специализират в една от четирите области: американската политика, сравнителна политология, политическа теория, или международни отношения. ... [-]

Съединени Американски Щати Ню Йорк
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Brooklyn College CUNY

Тази програма се подготвя студентите за влизането на ниво ръководни длъжности като обобщен в областта на персонала и човешките ресурси в организациите или за позиции, сра ... [+]

Тази програма се подготвя студентите за влизането на ниво ръководни длъжности като обобщен в областта на персонала и човешките ресурси в организациите или за позиции, сравнимо равнище в консултантски фирми, които предлагат услугите си в тези области. Той споделя обща основа на пет курса с други концентрации в индустриална и организационна психология, но поставя допълнителен акцент върху теорията и практиката на ниво група от организационна дейност.... [-]

Съединени Американски Щати Ню Йорк
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Brooklyn College CUNY

Програмата завършил успешно и интерактивни медийни изкуства (PIMA) ще ви помогне да се развие като художник производителност с репутация за иновации и творчески успехи. ... [+]

Програмата завършил успешно и интерактивни медийни изкуства (PIMA) ще ви помогне да се развие като художник производителност с репутация за иновации и творчески успехи. Нашата програма ще ви даде инструментите, да формулират и изпълняват съвместни мултидисциплинарни, театрални парчета. PIMA ще ви научи да се проучат начините за използване на технологиите в художествени колаборации с различни творчески дисциплини. Ще учите със студенти от различни среди, които може би вече има установен кариера в областта на изкуството, и които носят със себе си богатството на влияния и контакти. Друг важен компонент на програмата е интензивна наставничеството който ще получите от успешни възпитаници и преподаватели от четири отдела - Art, компютърни и информационни науки, телевизия и радио и кино - както и на музикална консерватория. Дори преди да завърша, ще са осъзнали си артистична визия.... [-]

Съединени Американски Щати Ню Йорк
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Brooklyn College CUNY

Капитанът на изящните изкуства в кино изкуството е програма, с тригодишен който приема студенти само при пълно работно време. ... [+]

Капитанът на изящните изкуства в кино изкуството е програма, с тригодишен който приема студенти само при пълно работно време. Той предлага високо специализирани образование в дух на сътрудничество ръце на учебната среда в шест киното специализации:

Кинематография Режисура Пост продукция Производството Кинодраматургия Дигитални изкуства (започва през есента на 2016 г.) ... [-]
Съединени Американски Щати Ню Йорк
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Brooklyn College CUNY

MFA в телевизионно производство The подготвя студентите за професионални медийни кариера като писатели, продуценти, режисьори, и редактори. ... [+]

MFA в телевизионно производство The подготвя студентите за професионални медийни кариера като писатели, продуценти, режисьори, и редактори. Това производство на базата на учебната програма излага студентите с много програмни жанрове, включително, но не само, документален филм, драма, новини, спорт, изкуство и културен, експериментална и демонстрация. Студентите разработват и произвеждат съдържание и пряка както еднократно и многократно камера, на живо включен продукции. МВнР програма е изградена на основата на производствените естетика, критичен анализ, и медийната грамотност. Студентите се обучават как да се създадат програми, които информират, забавляват и инструктира публика от тълкуването на съдържанието в социална, политическа и икономическа гледна точка. ... [-]

Съединени Американски Щати Ню Йорк
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски

Brooklyn College CUNY Campus