Bradley University

Представление

Прочетете официалното описание

AACSB Accredited

Основана от Лидия Moss Брадли през 1897 г., Брадли University е частна, независима университет предлагане студент, завършил, и продължаване на образованието програми в либералните и изобразителното изкуство, на науки, бизнес, комуникации, образование, инженерство, технология и здравните науки. A жилищен кампус на 5700 студенти, Брадли е известен с отличната си преподаване и ангажираност за успех на учениците. Брадли University свързва академични постижения, учене чрез опит и развитие на лидерски умения с предприемачески дух за образование от световна класа.

Мисия, визия и основни ценности

Зрение

Брадли университет ще бъде институция с национално отличие за изключителни известни програми и за образователния опит да го предоставя на своите студенти.

Мисия

Вдъхновен от ангажимента основател Лидия Moss Брадли да полезен живот и етика, Брадли университет обучава лидери, новатори и сътрудници на благосъстоянието на цялото човечество.

Основни ценности: Сърцето на опит Bradley

Excellence: Bradley е динамична образователна общност, която цени съвършенство в преподаването, научните изследвания, творчески производство, прилагани стипендия и сервиз, който да надхвърля класната стая с незабавна полза за студенти и колежа общност и с трайни ползи за студенти и света.

Лидерство: The Bradley общност е посветена на успеха на нашите студенти и тяхното развитие в утрешните лидери, които ще признаят значението на екипната работа към успешни резултати.

Иновации: Bradley University активно търси разработването и прилагането на нови изследователски направления, програми и партньорства за подобряване на образователния опит на нашите студенти по този начин се задълбочават тяхното разбиране за света и ги вдъхновява да се възползват човечеството.

Глобализацията: Bradley University се ангажира да предоставя знания и умения за живот, работа, която ще насърчава общото благо на човечеството и да доведе до информиран и принципна участие в глобалния пазар.

Collaborative Learning: Bradley University е посветен на споделянето на знания извън традиционните рамки. Преподаватели и служители надграждат здрава основа от световното знание. Нашият университет предлага вълнуващи възможности интердисциплинарно и съвместно обучение да са сигурни, че нашите студенти получават ширина и дълбочина на класната стая и опита знания и практика. Ние сме ангажирани с успеха на нашите студенти и да съвместна стипендия между преподаватели и студенти.

Общността: Bradley University има сплотено общество, което ефективно обединява преподаватели, служители, студенти и възпитаници, както уважаеми членове на семейството Брадли. Налице е колективна отговорност за успеха на университета и всичките му съставни части. Успехът е улеснено чрез уважение и грижа среда на университета.

Разнообразие: Bradley University представлява разнообразна образователна общност, която признава значението на уважение и разбиране на всички индивиди.

Учене чрез опит: Както е очертано в мисията на университета, Брадли университет поддържа старата ангажимент век за полезно обучение и етика; това се проявява в различни експериментални възможности за обучение на студенти, включително стажове и Кооп опит, инициативи услуги обучение, както и много допълнителни извънкласни и ко-извънкласни възможности за обучение.

Предприемачеството: отличителна комбинация от силни академични програми и акцент Брадли университет за сътрудничество и интердисциплинарно изследване дава положителен опит за студенти и преподаватели, за да успее в предприемачески инициативи и възможности.

Service: Заедно с ръководството, обслужването е един от отличителните белези на опита на Брадли университет. Университетът се ангажира с обслужващи частни лица, семейства и местната общност чрез учебните програми, съвместни училищни и извънучилищни дейности и възможности.

Тук се предлагат програми по:
  • Английски

Акредитации

Accredited by 22 national accrediting agencies, including the Higher Learning Commission. A complete list of accreditations is available at the accreditation section.

Студенти и кампус на университета

Quickfacts

  • 77 buildings on an 84-acre campus
  • Located in the historic West Bluff residential neighborhood
  • One mile from downtown Peoria
  • Eight miles from the Peoria International Airport

Faculty

  • More than 350 full-time faculty members
  • Full-time faculty with doctorate or terminal degrees: 85%
  • Student/faculty ratio: 12:1

Average class size

21 students

Практическа информация

Tuition and expenses

  • 2014-15 tuition: $30,500
  • 2014-15 total (tuition + $9,420 room & board + $344 fees): $40,264

Financial assistance awards
Received by more than 85% of Bradley students

Преглед Магистратури MSc » Преглед на магистратури » Преглед MBA »

Програми

Това училище също предлага:

MSc

MS в счетоводството

Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма September 2019 Съединени Американски Щати Peoria + още 1

Усилване на уменията, които трябва да бъдат по-, с магистърска степен по счетоводство (MSA) от Брадли University: Придобиване на умения и знания (и на 150 изискваните часове) за постигане на сертифициране си CPA и скочи-започнете вашия прогресия кариера.
Разширете своя счетоводна знания, да изследват нови или текущи специализации и развиват своя лидерски умения, за да станете по-ценен актив за вашата организация.
Бъдете по-конкурентоспособни на пазара на труда. Завършилите Брадли MSA са на работа днес в широка гама от настройки-от големия 4 и големи корпорации за местните счетоводни фирми, правителствени агенции и организации с нестопанска цел.
Бъдете готови да посрещнат предизвикателствата на професионалните практики в рамките на публични, частни, а не с нестопанска цел организации с магистърска степен по счетоводство (MSA) от Брадли университет. [+]

Усилване на уменията, които трябва да бъдат по-, с магистърска степен по счетоводство (MSA) от Брадли университет:

Придобиване на умения и знания (и на 150 изискваните часове) за постигане на сертифициране си CPA и скочи-започнете вашия прогресия кариера.

Разширете своя счетоводна знания, да изследват нови или текущи специализации и развиват своя лидерски умения, за да станете по-ценен актив за вашата организация. ... [-]


магистър на науката биохимия

Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма 2 - 3  September 2019 Съединени Американски Щати Peoria + още 1

Програмата на биохимията MS е идеален за химия и биология специалности, които желаят да напреднат в знанията и професионалната кариера, като напреднала работата по биохимия и свързаните дисциплини. В допълнение към предизвикателна курсова, нашата програма подчертава дългосрочна ментор изследователски проект завършва с писмен и устен теза защита на дипломна работа. Програмата е предназначена да се култивира отлични лабораторни умения, ефективна комуникация и капацитет на студентите за критично мислене. Имаме пълно факултет на комплемента, който включва две добросъвестните биохимици, както и няколко други, чиито изследвания има биохимична значение. Ние имаме първокласни съоръжения и апаратура за инфрачервено, флуоресценция и ултравиолетови / видими спектроскопии; ядрено-магнитен резонанс спектроскопия; електрофореза; центрофугиране; PCR; електропорация; микроскопия; термичен анализ; атомно-абсорбционна спектроскопия; течна и газова хроматография; и мас спектрометрия. [+]

Преглед на програмата Програмата на биохимията MS е идеален за химия и биология специалности, които желаят да напреднат в знанията и професионалната кариера, като напреднала работата по биохимия и свързаните дисциплини. В допълнение към предизвикателна курсова, нашата програма подчертава дългосрочна ментор изследователски проект завършва с писмен и устен теза защита на дипломна работа. Програмата е предназначена да се култивира отлични лабораторни умения, ефективна комуникация и капацитет на студентите за критично мислене. Имаме пълно факултет на комплемента, който включва две добросъвестните биохимици, както и няколко други, чиито изследвания има биохимична значение. Ние имаме първокласни съоръжения и апаратура за инфрачервено, флуоресценция и ултравиолетови / видими спектроскопии; ядрено-магнитен резонанс спектроскопия; електрофореза; центрофугиране; PCR; електропорация; микроскопия; термичен анализ; атомно-абсорбционна спектроскопия; течна и газова хроматография; и мас спектрометрия. ... [-]

магистър по биология (MS)

Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма 2 - 3  September 2019 Съединени Американски Щати Peoria + още 1

Катедрата по биология предлага магистърска степен на студенти, които желаят да се напредне своите знания в областта, за да се подобри професионалната си кариера, или да се подготвят за последващо програми след господаря. Катедрата предлага магистърски курсове в повечето биологични дисциплини, в съответствие с философията, че напредна работата по ширината на игрището е подходящо равнище на капитана. В допълнение, тъй като научните изследвания е крайъгълният камък на Biology, всеки ученик, за да завърши една теза на базата на оригинални изследвания. [+]

Преглед на програмата Катедрата по биология предлага магистърска степен на студенти, които желаят да се напредне своите знания в областта, за да се подобри професионалната си кариера, или да се подготвят за последващо програми след господаря. Катедрата предлага магистърски курсове в повечето биологични дисциплини, в съответствие с философията, че напредна работата по ширината на игрището е подходящо равнище на капитана. В допълнение, тъй като научните изследвания е крайъгълният камък на Biology, всеки ученик, за да завърши една теза на базата на оригинални изследвания. ... [-]

магистър по гражданско инженерство (msce)

Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма 18 - 24  September 2019 Съединени Американски Щати Peoria + още 1

Департаментът по строително инженерство и строителство предлага програма MSCE степен, че се подготвя за завършилите инженерни процъфтяваща кариера характеризират с непрекъснато професионално развитие. Нашите възпитаници са дадени уникални възможности за придобиване на таланта и уменията, необходими в силно техническо общество изправен пред сериозни неясноти и предизвикателства в околната среда и инфраструктурата. Нашата програма предвижда студентите с широк обхват необходимо за едно ползотворно и успешна кариера в практиката на гражданското инженерство и управление на строителството. [+]

Преглед на програмата

Департаментът по строително инженерство и строителство предлага програма MSCE степен, че се подготвя за завършилите инженерни процъфтяваща кариера характеризират с непрекъснато професионално развитие. Нашите възпитаници са дадени уникални възможности за придобиване на таланта и уменията, необходими в силно техническо общество изправен пред сериозни неясноти и предизвикателства в околната среда и инфраструктурата. Нашата програма предвижда студентите с широк обхват необходимо за едно ползотворно и успешна кариера в практиката на гражданското инженерство и управление на строителството.... [-]


магистър по електроинженерство (msee)

Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма 18 - 24  September 2019 Съединени Американски Щати Peoria + още 1

Програмата електротехника е структурирана за предоставяне на завършилите с балансиран техническа база в ключови области на съвременната електротехника и значителен опит в модерен дизайн чрез теза или проект. Отделението разполага с отлични компютърни и лабораторни съоръжения, за да подкрепят напреднали изследвания в ключови области. Студентите работят в тясно сътрудничество с преподаватели съветник в шивашката цялостна програма най-подходящи за техния произход и интереси. Курс последователности, дизайн проекти, изследвания и са на разположение в прилаганите електромагнетизма, комуникация, Теория на управлението, цифрови системи и компютри, електроника и микропроцесорни приложения, обработка на сигнала, и безжични компоненти и системи. [+]

Преглед на програмата

Програмата електротехника е структурирана за предоставяне на завършилите с балансиран техническа база в ключови области на съвременната електротехника и значителен опит в модерен дизайн чрез теза или проект. Отделението разполага с отлични компютърни и лабораторни съоръжения, за да подкрепят напреднали изследвания в ключови области. Студентите работят в тясно сътрудничество с преподаватели съветник в шивашката цялостна програма най-подходящи за техния произход и интереси. Курс последователности, дизайн проекти, изследвания и са на разположение в прилаганите електромагнетизма, комуникация, Теория на управлението, цифрови системи и компютри, електроника и микропроцесорни приложения, обработка на сигнала, и безжични компоненти и системи.... [-]


магистърска степен по машинно инженерство (ММСП)

Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма 18 - 24  September 2019 Съединени Американски Щати Peoria + още 1

Програмата Машиностроене има за цел да засили способността на учениците за решаване на сложни технологични проблеми в креативен начин чрез разширяване знанията на учениците, осигуряване на по-задълбочено проучване на площ от концентрация, и допълвайки теоретично проучване с важни и значителни научни изследвания и / или дизайн. Студентите ще се концентрират в една механична областта на системи за проектиране, или в областта на енергийните системи / thermosciences. Държавата на най-съвременните са на разположение в областта на пренос на топлина, механични вибрации, слънчева енергия, енергийни системи, системи за автоматизирано проектиране, роботиката, и микропроцесори изследвания лабораторни съоръжения и софтуерни пакети. [+]

Преглед на програмата

Програмата Машиностроене има за цел да засили способността на учениците за решаване на сложни технологични проблеми в креативен начин чрез разширяване знанията на учениците, осигуряване на по-задълбочено проучване на площ от концентрация, и допълвайки теоретично проучване с важни и значителни научни изследвания и / или дизайн. Студентите ще се концентрират в една механична областта на системи за проектиране, или в областта на енергийните системи / thermosciences. Държавата на най-съвременните са на разположение в областта на пренос на топлина, механични вибрации, слънчева енергия, енергийни системи, системи за автоматизирано проектиране, роботиката, и микропроцесори изследвания лабораторни съоръжения и софтуерни пакети.... [-]


Магистратура

магистърска степен по компютърни информационни системи / MS в компютърните науки

Campus Редовна форма September 2019 Съединени Американски Щати Peoria

MS по компютърни науки Студентите се обучават как да се събира и анализира изискванията, проектиране, разработване и изпитване софтуерни системи, и да разработят нови иновации и приложения при изчисляването. MS по компютърни информационни системи Компютърни информационни системи е дисциплина, която се фокусира върху информационните технологии и голямо разнообразие от научни и инженерни дейности и бизнес приложения; математическите изискванията за компютърни информационни системи не са толкова строги, колкото и за компютърни науки, защото там е по-малко акцент върху теоретичните основи. [+]

MS по компютърни науки

Студентите се обучават как да се събира и анализира изискванията, проектиране, разработване и изпитване на софтуер системи, и да разработят нови иновации и приложения при компютрите.

В допълнение към изпълнението на всички общи изисквания на Graduate School и на катедрата, както е посочено по-горе, кандидати за магистърската степен по компютърни науки, трябва да отговарят на следните изисквания: Най-малко 21 от 33-те изискваните часове трябва да бъдат получени в курсовете етикетирани CS. Най-много шест часа, могат да бъдат спечелени в одобрени курсове, различни от тези с етикет CS или CIS.... [-]


майстори в производствен инженеринг

Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма September 2019 Съединени Американски Щати Peoria

Магистърската програма на производствен инженеринг Брадли University дава на студентите с професионалната здрава конструкция и принципи непрекъснато усъвършенстване. Програмата дава на студентите възможност да се подобри интегрирани системи, оптимизиране на производствените процеси, да приеме състоянието на най-съвременните материали и производство на високо качество на продуктите на минимална цена. Като работим в тясно сътрудничество с избирателни райони, така и за студенти, отдел съчетава теоретичното обучение с ръце на приложението да пазят учениците - и организациите, които имат полза - глобално конкурентни в днешната икономика. [+]

ПРОГРАМА МИСИЯ

Магистърската програма на производствен инженеринг Брадли University дава на студентите с професионалната здрава конструкция и принципи непрекъснато усъвършенстване. Програмата дава на студентите възможност да се подобри интегрирани системи, оптимизиране на производствените процеси, да приеме състоянието на най-съвременните материали и производство на високо качество на продуктите на минимална цена. Като работим в тясно сътрудничество с избирателни райони, така и за студенти, отдел съчетава теоретичното обучение с ръце на приложението да пазят учениците - и организациите, които имат полза - глобално конкурентни в днешната икономика.... [-]


майстори в промишленото строителство

Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма 18  September 2019 Съединени Американски Щати Peoria + още 1

Магистърската програма на индустриалния инженеринг има мисия да образова лидери и мениджъри с необходимите знания и инструменти, за да им се даде възможност да подпомогне всяка организация непрекъснато да подобрява своята система и процеси. Тяхното обучение ще им позволи да се възползват организации чрез намаляване на оперативните разходи, като същевременно осигуряват високо качество на услуги и продукти. [+]

ПРОГРАМА МИСИЯ

Магистърската програма на индустриалния инженеринг има мисия да образова лидери и мениджъри с необходимите знания и инструменти, за да им се даде възможност да подпомогне всяка организация непрекъснато да подобрява своята система и процеси. Тяхното обучение ще им позволи да се възползват организации чрез намаляване на оперативните разходи, като същевременно осигуряват високо качество на услуги и продукти.... [-]