Boyce College

Представление

Прочетете официалното описание

Обичам Бог. Любовен съсед.

Boyce College стои на евангелието и има от основаването си. Ангажиментът на нашия преподавател към Библията и културната ангажираност, заедно с нашата жизнена култура на студентския живот и академичните програми, ще осигурят на студентите вярност през целия живот.

Convictional

Boyce College получава името си от Джеймс П. Бойс, основател и първи президент на Теологическата семинария на Южния баптист. Освен че е държавен юг баптистки държавник, Бойс се стреми да иноватира света на богословското образование, като го направи по-убедителен, строг и достъпен. Тази визия за богословско образование, която е библейски православна, академично предизвикателна и широко постижима, макар и артикулирана преди повече от 150 години, живее чрез ръководството на Р. Алберт Молер-младши, президент на Южната семинария и Boyce College .

Днешните студенти и възпитаници на християнски колеж ще се изправят пред предизвикателства, които предишните поколения не биха могли да си представят. Под ръководството на Молер Boyce College е в състояние да обучава студенти, които ще служат на църквата и ще ангажират културата от убедителен и библейски светоглед, независимо от предизвикателствата пред тях.

Вярванията

Boyce College стои върху изповедната визия, формулирана от основополагащия факултет в „Резюме на принципите“ и върху „Баптистката вяра и послание“.

Деноминационна принадлежност

Южната семинария е агенция на Южната баптистка конвенция. В допълнение към предоставянето на значителна финансова подкрепа на семинарията, Конвенцията избира и настоятелството на семинарията.

акредитация

Южната семинария е частна институция с нестопанска цел, акредитирана от Южната асоциация на колежите и училищата по колежи и от Комисията за акредитация на Асоциацията на теологичните училища в Съединените щати и Канада.holding hands, bible, prayingGodsgirl_madi / Pixabay

Строг

Boyce College може да се похвали с добре публикуван факултет, който е на първа линия на евангелските стипендии, културните ангажименти и местното църковно ръководство. Същата строгост, която проявяват в собствената си стипендия, идва във всеки клас, който преподават. Като изповедна институция, Бойс е в състояние да запълни ниша сред християнските колежи, като е семинарна институция, която държи на своите убеждения.

достъпен

В Boyce College , студентите могат да получат качествено образование в различни формати, като студенти в университета, Boyce Online, Seminary Track, двойно записване и други. Тези формати подготвят учениците от всички образователни среди да се застъпват на Словото Божие в служението или призванието, към което Бог ги е призовал.

Важен аспект за всички програми и формати на Бойс е степента на общността, която не е просто контекста за учебната програма, а част от самата учебна програма. Студентите в Boyce College живеят, почитат се и растат в общност помежду си, предоставяйки им достъп до всякакви възможности за учене и развитие.

Мисия

Boyce College е основното училище на Южна баптистка теологична семинария. Като такъв, той функционира в рамките на декларацията за мисия на Южната семинария:

Под господството на Исус Христос мисията на Южната баптистка теологична семинария е да бъде изцяло ангажирана с Библията като Слово Божие, на Голямата комисия като наш мандат и да бъде служител на църквите на Южната баптистка конвенция чрез обучение, възпитание и подготовка на служителите на Евангелието за по-вярна служба.

В рамките на мисията на Южната семинария целта на Boyce College е да провежда студентски програми по библейски изследвания, за да подготви студентите за задачата на министерството на Голямата комисия в местните църкви, както и в агенциите и институциите на Южната баптистка конвенция.

Семинарията използва евангелска наука с благоговейна зависимост от напътствията на Светия Дух, който свидетелства за истинността на Светото писание. Южната баптистка теологична семинария, под ръководството на своето настоятелство, провежда програмите си в среда на духовно възпитание за развитието на християнски водачи, включително ръководители на миряните, за различните служения на църквите и за вероизповеданието. Програмите на семинарията се фокусират върху развитието на министерски компетенции на ниво предбакалавър, бакалавър, професионален постбакалавър, професионален доктор и изследователски доктор. Семинарията предоставя услуги и на лица, църкви и вероизповедания чрез своите програми за непрекъснато обучение за служение.

Семинарията не дискриминира в своите образователни и административни програми раса, цвят, етнически или национален произход, политическа ориентация, увреждания, възраст или пол.

Места

Луисвил

Address
Lexington Road,2825
40280 Луисвил, Кентъки, Съединени Американски Щати