Boutique Universities Consortium

Представление

Прочетете официалното описание

The Консорциум от Бутикови университети помага на учениците да постигнат икономически и социален напредък чрез студент ориентиран подход към образованието. Нашите малки колежи ни позволяват да предлагаме изключителни, персонализирани и гъвкави студентски услуги, както и по-качествено образование на достъпна цена.

United States университет

On-Campus, Online, и се смесва Options

Постигането на успех чрез студентите, в образованието В регионален акредитирана Намира се в Сан Диего, Калифорния Diverse тялото студент

United States университет се намира в югозападната част на Съединените щати: красива Сан Диего, Калифорния. Красиви плажове на Сан Диего и международна култура привличат посетители от цял ​​свят. San Diego е класиран като един от най-желаните градове на САЩ, базирани на Времето, отдих, бизнес и културни възможности.

На регионално акредитирана United States университет, ние се гордеем с принципите на ориентирана към студентите, образование; образование, в която цялата университетска общност е посветена на успеха на всеки ученик. Ние демонстрираме това посвещение чрез малки размери клас, който гарантира, че няма студент не е забравен, достъпни цени за обучение, които правят достъпно образование за хора от всички класи и националности, както и разнообразен студент тяло, която насърчава приобщаването и разбиране в класната стая, обществото и света.

Университет на Потомак

On-Campus, Online, и се смесва Options Ние ви води към вашето бъдеще. Ние празнуваме вашия успех.

В регионален акредитирана Местоположения в Washington DC и Виена, Вирджиния Гъвкава за студенти с всички графици

Университетът на Потомак предлага оживен мултикултурна атмосфера. Той се намира в сърцето на столицата на САЩ, Вашингтон; и дом на централата на много водещи организации, нестопански организации, международни организации, и посолства от цял ​​свят.

Студентите могат да участват в университетски курсове в Washington DC, Virginia или онлайн. Университет на Потомак има много предимства за студенти с деен живот. Независимо от вашите нужди от графика, Университет на партньорите Потомак с всеки ученик да предостави инструменти и ресурси за персонализирано образователен опит, който да отговаря на вашите нужди.

London College на международните бизнес изследвания

Разположен в сърцето на Лондон, Англия Приложение, опит и стаж на разположение Международен кампус с глобалното опит

Лондонския колеж на международните бизнес изследвания (LCIBS) е частен колеж, разположен в сърцето на централната част на Лондон. LCIBS създаде среда, в която един студент може да получи едновременно практичен и аналитични знания на избрания от тях предмет, както и че са част от една наистина глобална среда. Ние имаме програми, които обхващат бизнес, здравен мениджмънт, счетоводство / финанси, маркетинг, връзки с обществеността и управлението на спорта. Какво определя LCIBS отделно от всяка друга HE колежа е как обществения ред и морал в основата на всички наши програми.

UBIS

On-Campus, Online, и се смесва Options

Международна акредитация Разположен в сърцето на Женева, Швейцария - бизнес столица на света Ексклузивни глобални възможности

UBIS се намира в самото сърце на Женева, Швейцария, може би един от най-влиятелните столици на света. UBIS ви дава избор на физически учи в Женева-оживения, глобален бизнес капитал или да учат онлайн. UBIS University предлага бакалавърски и магистърски степени по бизнес администрация и международни отношения.

UBIS момента записва студенти от около 40 различни страни и е активен партньор на повече от 35 програми за сътрудничество в много други страни. Тези динамика създават изключителни градуса и възможности еднозначно адаптирани към изискванията на бизнеса и организациите за един глобализиран кариера.

Места

САЩ онлайн

Address
САЩ онлайн, Съединени Американски Щати

Швейцария онлайн

Address
Швейцария онлайн, Швейцария

Сан Диего

Address
United States University
830 Bay Blvd, Chula Vista

91911 Сан Диего, Калифорния, Съединени Американски Щати

Вашингтон

Address
University of the Potomac
1401 H St NW #100

20005 Вашингтон, Област Колумбия, Съединени Американски Щати

Лондон

Address
London College Of International Business Studies
14 Southampton Place

WC1A 2AJ Лондон, Англия, Великобритания

Женева

Address
UBIS University of Business and International Studies
Avenue Blanc 46

1202 Женева, Женева, Швейцария