Boston University Graduate School of Arts & Sciences

Представление

Прочетете официалното описание

Прочетете повече за това как BU се справя с коронавирусната криза тук

Максимизирайте потенциала си за успех. Спечелете магистърска степен от Завършилата гимназия по изкуства и науки в БУ.

Добре дошли! Arts & Sciences е най-голямото академично подразделение на университета в Бостън, сърцето на изследователски университет от световна класа. Нашият факултет в Университетската школа за изкуства и науки е сред най-уважаваните преподаватели, изследователи и професионалисти в своите дисциплини в света. Нашите възпитаници водят иновации и изследвания и оказват влияние в своите области . Нашият кампус е Бостън, град, оживен с история, култура и многообразие и изпълнен с потенциал за връзки и кариера.

Квалификации за прием

Тези, които са спечелили бакалавърска степен от акредитиран колеж или университет или с еквивалентно международно образование, могат да кандидатстват.

  • Вашата бакалавърска програма трябва да включва встъпителни изследвания в областта на хуманитарните, социалните и естествените науки; завършването на определени курсове без кредит може да се изисква, за да се отстрани дефицитът.
  • Можете да кандидатствате в магистърска програма, ако имате бакалавърска степен (ако притежавате тригодишна степен, може да се наложи да завършите едногодишна магистърска програма или следдипломна диплома по съответен предмет).
  • Не можете да се запишете едновременно в повече от една дипломирана програма, освен ако програмите са част от одобрена от БУ комбинирана степен.
  • Ако два пъти сте били отхвърляни за приемане в същата образователна програма, трябва да изпратите писмо за одобрение за кандидатстване от настоящия директор на аспирантура в катедрата, към която искате да приемете.

Места

Бостон

Address
Commonwealth Avenue,705
02215 Бостон, Масачузетс, Съединени Американски Щати