Прочетете официалното описание

Черно Hills State University е университетско ниво магистърска че насърчава върховите постижения в преподаването и ученето; подкрепя научните изследвания, творчески и научни дейности и предоставя услуги на държавата, региона, страната и световната общност. BHSU предоставя иновативни, високо качество студент (доценти и Baccalaureate) програми в областта на изкуството, хуманитарни науки, образование, поведенчески науки, математика, социални науки, природни науки, бизнес и технологии, както и избрани дисциплини на якост на ниво завършил. Черно Hills State University е единственият цялостен университет в Западна South Dakota.

BHSU Vision Черно Hills State University ще бъде признат като иновативна, висококачествена университет в региона на Черно Хилс, държавата, нацията и света.

Ние в Черно Hills State University, се ангажираме да:

Стипендия Ние се занимават с стипендията на научните изследвания и творческа дейност да допринесе знания и изкуство за обществото, държавата, региона, страната и света; участваме в стипендията на преподаване чрез използване на подходящи и съвременни практики, за да подготви учениците за бъдещето; и ние се ангажират в стипендията на услуги чрез приемане на лидерски роли в обществото и направи смислен принос към професията и на широката общественост.

Student-центрираност Ние приемаме отговорността за трансформиране живота на студенти и лечение на всеки ученик с достойнство и уважение.

Образователна Excellence и Life Long Learning Ние се занимават с правене на качеството на работа чрез отразяване на нашата работа, нашата креативност и изобретателност, и в непрекъснато себе си предизвикателство да се подобри.

Integrity Ние се придържаме към етичните стандарти за върхови постижения и да приеме отговорността за лични решения и действия, които се отразяват на репутацията ни като динамичен и изобретателен висше учебно заведение, което пуска учениците отпред и центъра.

Приобщаването Ние прегърнат мулти-измеренията на човешките различия чрез практикуване на приобщаващото образование и безусловно положително отношение, подкрепа мултикултурни образователен опит за всички, и насърчаване на международен обмен.

Иновации и промяна Ние очакваме бъдещите нужди и да използват въображението си, за да бъдат отзивчиви към уникалните възможности за растеж чрез насърчаване на уважение диалог, който насърчава непредубеден обмен на идеи, при което активно слушане и критично мислене поддържа жизнена обучение Общността на студенти, служители, преподаватели, администрация, възпитаници , и на обществеността.

Програми с обучение на:
  • Английски