Black Hills State University

Представление

Прочетете официалното описание

Черно Hills State University е университетско ниво магистърска че насърчава върховите постижения в преподаването и ученето; подкрепя научните изследвания, творчески и научни дейности и предоставя услуги на държавата, региона, страната и световната общност. BHSU предоставя иновативни, високо качество студент (доценти и Baccalaureate) програми в областта на изкуството, хуманитарни науки, образование, поведенчески науки, математика, социални науки, природни науки, бизнес и технологии, както и избрани дисциплини на якост на ниво завършил. Черно Hills State University е единственият цялостен университет в Западна South Dakota.

BHSU Vision Черно Hills State University ще бъде признат като иновативна, висококачествена университет в региона на Черно Хилс, държавата, нацията и света.

Ние в Черно Hills State University, се ангажираме да:

Стипендия Ние се занимават с стипендията на научните изследвания и творческа дейност да допринесе знания и изкуство за обществото, държавата, региона, страната и света; участваме в стипендията на преподаване чрез използване на подходящи и съвременни практики, за да подготви учениците за бъдещето; и ние се ангажират в стипендията на услуги чрез приемане на лидерски роли в обществото и направи смислен принос към професията и на широката общественост.

Student-центрираност Ние приемаме отговорността за трансформиране живота на студенти и лечение на всеки ученик с достойнство и уважение.

Образователна Excellence и Life Long Learning Ние се занимават с правене на качеството на работа чрез отразяване на нашата работа, нашата креативност и изобретателност, и в непрекъснато себе си предизвикателство да се подобри.

Integrity Ние се придържаме към етичните стандарти за върхови постижения и да приеме отговорността за лични решения и действия, които се отразяват на репутацията ни като динамичен и изобретателен висше учебно заведение, което пуска учениците отпред и центъра.

Приобщаването Ние прегърнат мулти-измеренията на човешките различия чрез практикуване на приобщаващото образование и безусловно положително отношение, подкрепа мултикултурни образователен опит за всички, и насърчаване на международен обмен.

Иновации и промяна Ние очакваме бъдещите нужди и да използват въображението си, за да бъдат отзивчиви към уникалните възможности за растеж чрез насърчаване на уважение диалог, който насърчава непредубеден обмен на идеи, при което активно слушане и критично мислене поддържа жизнена обучение Общността на студенти, служители, преподаватели, администрация, възпитаници , и на обществеността.

Места

Spearfish

Black Hills State University

Address
Black Hills State University, Office of Admissions
1200 University St. Unit 9502

57799-9502 Spearfish, Южна Дакота, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 605-642-6343

Spearfish

Black Hills State University, Rapid City Campus

Address
Black Hills State University, Rapid City Campus, 4300 Cheyenne Blvd
57719 Spearfish, Южна Дакота, Съединени Американски Щати

Програми

Това училище също предлага: