Birmingham-Southern College

Представление

Прочетете официалното описание

Можете да отидете навсякъде за висше образование. В Бирмингам-Southern College, Ние сме ангажирани да работят в рамките либерална изкуства да Ви предложим най-ръце на опит ще трябва да успее, без значение каква област сте избрали. Нашата уникална Exploration януари мандат дава на четири седмици от гъвкавост, за да преследват мечтите си, и нашите първокласни академични програми ще ви даде умения, за да успее.

В BSC, вие ще:

Запознайте се със света и да открият собствените си страсти. Вземете една класа, която ви вдъхновява или да посетите страната, което сте виждали само на картата. Уверете се, приятели, които ви дават нови перспективи за живота, разширяване хоризонтите си в колежа клуб, или изпробвате своите граници на терена. Ще намери своя собствен път, и всичко това при изграждането на умения днешните работодатели искат.

Опитът учи по нов начин. Справяне с предизвикателствата, с които никога не са си представяли, а след това да вземе това което си научил извън класната стая. Каквото и да изберете стаж, изследвания с професор и наставничество един-на-един, проект за служба, или собствената си изобретение-you'll получите инструменти, необходими, за да успее в света на труда.

Excel преди дипломирането и извън нея. Нашите ученици са сред най-добрите, а нашите възпитаници надхвърлят всички очаквания. Независимо дали те са американски сенатор, директорът на музея, лауреат автор, учен от НАСА, адвокат, предприемач, лекар, или повече, те кредити BSC за техния успех. Не само това, но те са готови да ви помогне да постигнете целите си.

Места

Бирмингам

Address
Birmingham-Southern College
900 Arkadelphia Road

AL 35254 Бирмингам, Алабама, Съединени Американски Щати

Програми

Това училище също предлага: