Прочетете официалното описание

Най-добрият държавен университет на североизток.

Институция от световна класа, Binghamton University предлага на учениците широко, интердисциплинарно образование с международна перспектива и една от най-жизнените научни програми в нацията. Класиран сред елитните държавни университети в страната, Бингхамън предизвиква учениците от академично, а не от финансово естество, в уникалната си среда на най-доброто от двете светове. Академичната ни култура съперничи на първокласен частен университет - строг, съвместен и дръзко иновативен - докато нашата култура в кампуса е пример за най-добрия обществен университетски опит: богато разнообразие от ученици, активен социален живот и дълбоко ангажиране с общността. Нашите студенти, както студенти, така и завършили, работят един по един с изключителни преподаватели и новаторски учени. Те се възползват от специалните академични възможности като комбинирани степени, учебни групи по чужди езици и несравнима международна образователна програма.

Бинтамтън с един поглед

Хората от цял ​​свят се учат какво знаят Ню Йорк от десетилетия: Binghamton University е един от най-големите държавни университети в Америка. Ние привличаме изключителни студенти и всепризнатата преподаватели, които са партньори в активното откриване - ние не събираме знания, ние го създаваме. Научете повече за това, което прави опита на Binghamton University в Binghamton University толкова изключителен. Строги академици

 • Ръководството за колеж (Fiske Guide to Colleges) (2013) признава Бингхамън като един от "най-големите държавни университети в североизточната част" и го нарежда на "най-добрата покупка".
 • Университетът се състои от шест училища: Колеж по изкуствата и науките "Харпър", Колеж по обществени и обществени въпроси, Училище по детски болести "Декър", Училище по мениджмънт и Училище по инженерство и приложна наука "Томас Дж. Уотсън" Фармацевтични науки.
 • Училището по мениджмънт на Binghamton е на 25-то място в нацията сред публичните институции от Bloomberg BusinessWeek.
 • Нашият факултет включва множество учени от Фулбрайт, Форд и Гугенхайм.
 • Два отбора от студентите по компютърни науки в Watson School заемат първо място в националния федерален конкурс за дизайн на Федералната авиационна администрация - един за своя план, който използва геотермална топлина за отстраняване на снега и лед от писти, а другият предлага начини за рециклиране на де- течности за лед.

Красавият университет и обществото

 • Кампусът е разположен на 930 дка на залесен хълм над река Сускуанна в предградието Бинтамтън на Вестал.
 • Университетът постоянно получава най-голямо признание в годишния "зелен рейтинг" на колежите на The Princeton Review.
 • Училището за природни забележителности в Кампуса се гордее с 190 акра защитени гори и влажни зони с пешеходни / колоездачни / пътеки за бягане и 6-акра езерце.
 • Downtown Binghamton предлага оперна компания от световна класа, симфоничен оркестър, киносалони, клубове, невероятни ресторанти, барове и професионални хокей и бейзболни отбори.

Иновативни учебни заведения за живот

 • Образувани след Оксфордския университет, нашите ученици живеят в шест модерни жилищни общности, всеки със своя собствена индивидуалност и усещане за квартал.
 • Разтегнатият научен комплекс с четири сгради, който скоро ще бъде пет, докато строителството се развива в нова научна сграда, се отличава с многоклетъчен парников парк - една от най-големите учебни и изследователски съоръжения по рода си - разделен на тропически, умерен, алпийски и пустинни зони.
 • Комплексът за иновационни технологии (ITC) е дом на сградата Bioengineering Building, която разполага с модерни, модулни лаборатории и клинично изследователско пространство и стартов пакет за нови компании. Комплексът обхваща и сградата "Инженеринг и наука", в която се помещава офиса на декана "Уотсън", както и отделите по машиностроене и електрически / компютърни инженери, лабораторно оборудване за най-съвременно изкуство, апартаменти за стартиране на бизнеса и офиси.
 • Просторният Център за сценични изкуства "Андерсън" демонстрира "преобразуващ" театър с капацитет 1200 места с прибираща се задна стена за сеене на тревата и празнува 25-годишния си сезон.
 • Постоянната колекция на университетския музей на изкуството включва над 3000 модерни и древни произведения, включително национално призната Азиатска художествена галерия.
 • Прогресивната архитектура включваше нашите две зашеметяващи академични сгради, в които се помещаваха училищата по мениджмънт, медицински сестри и образованието, и Службата за докторанти.

Активна, атлетична общност

 • Binghamton Bearcats областта 21 NCAA разделение I колективи екипи.
 • Студентите избират от десетки състезателни и спокойни клубни и интрамурални спортни отбори, от футбол до скитник.
 • FitSpace е нашият най-модерен фитнес център с вътрешни персонални обучители и 45 групови занимания всяка седмица.
 • Нашата страхотна програма за упражнения на открито организира каякинг, катерене, туризъм и къмпинг в много държавни паркове в района.

Успешни завършили

 • Четиригодишната ни степен на дипломиране е сред най-високите в нашата страна сред нашите университети за публични научни изследвания.
 • 20% от студентите продължават да получават диплома от Binghamton.
 • Бингхамтън има повече от 30 докторски програми по изкуства и науки и професионални училища и отличава повече от 100 докторанта всяка година.
 • 86% от степента на Binghamton, които кандидатстват за юридическия факултет, са приети, в сравнение със 76% от националните.
 • Нашите градуси влизат в медицинско училище с темпове, които са с 13% над националната средна.
 • Има повече от 120 000 Binghamton завършили във всички 50 държави и по света.
Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

MSc

Binghamton University

... [+]

A 3.0 GPA в завършил степен, с повечето курсове степенувани редовно (не като "/ не") При разглеждането на различните класифициране скалите, използвани по целия свят, всеки учебен отдел оценява международните преписи да се определи на базата на всеки отделен случай дали те демонстрират едно от горните изисквания.

Бакалавърска степен по антропология, биология, медицинска сестра, преди медицината, общественото и международното здраве, психология или друга наука или социалните науки е желателно за допускане. ... [-]

Съединени Американски Щати Binghamton
Binghamton University

Майсторът на науката в програма Студентски работи администрация степен е подходящ за тези, които искат да се насочат към кариера в областта на висшето образование. Програ ... [+]

MS в студент администрация работи

Майсторът на науката в програма Студентски работи администрация степен е подходящ за тези, които искат да се насочат към кариера в областта на висшето образование. Програмата се основава на двете студент теория за развитие и концепцията на теория към практика към теория. По този начин, скрита цел на програмата е да се подготвят специалисти, които имат практически познания за това как теория развитието на учениците се използва в практиката и как на практика служи за информиране на бъдещето развитие на теория.... [-]

Съединени Американски Щати Binghamton
September 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
Campus
Научете повече на английски
Binghamton University

Химическият факултет предлага на студентите възможност да учат в традиционните области на химията, както и в развиващите се интердисциплинарни области на биохимията, хими ... [+]

MS по химия

Химическият факултет предлага на студентите възможност да учат в традиционните области на химията, както и в развиващите се интердисциплинарни области на биохимията, химия на околната среда, както и материали, химия. Учениците работят в тясно сътрудничество с техните преподаватели ментор, но имат широки възможности за взаимодействие с преподаватели в други дисциплини, включително и геология, физика, материали / машиностроене и биология.... [-]

Съединени Американски Щати Binghamton
September 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски

Магистратура

Binghamton University

Binghamton University предлага програма иновативна магистърска в устойчиви общности. Тази програма отразява потребностите жизненоважни общността за съвместни политики, пр ... [+]

Магистърска програма в устойчиви общности

Binghamton University предлага програма иновативна магистърска в устойчиви общности. Тази програма отразява потребностите жизненоважни общността за съвместни политики, процедури и взаимоотношения. Оживеният учебната програма обхваща няколко дисциплини, включително и география, публична администрация и екологични проучвания. Учениците могат да преследват естествени науки / екологична гледна точка или социално / политика на основата на писта. Всички ученици получават на теоретичното и практическото обучение се фокусира върху подобряване на качеството на живот чрез интегриране на икономическите, социалните и екологичните проблеми и стратегии.... [-]

Съединени Американски Щати Binghamton
September 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
Campus
Научете повече на английски
Binghamton University

национално акредитирана катедра Музика Binghamton University предлага Учителят по музика (MM) и Учителя на музика в специалности опера. Първият е най-подходящ за музикалн ... [+]

мм в музика

национално акредитирана катедра Музика Binghamton University предлага Учителят по музика (MM) и Учителя на музика в специалности опера. Първият е най-подходящ за музикални специалисти и преподаватели с различни концентрации. Последните влаковете млади художници за кариера в операта. На три-Градове опера предвижда студентите оперни с професионална програма жител художник, дава възможност за огромен растеж в лични, професионални и творчески начинания чрез извършване с TCO. Бъдещите студенти се насърчават да прилагат рано е за ограничен брой асистентски, стипендии и награди.... [-]

Съединени Американски Щати Binghamton
September 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
Binghamton University

(MPA) програма Binghamton университет магистърска по публична администрация работи в сътрудничество с организации, базирани в общността, за да подготви учениците да бъдат ... [+]

МРа в публичната администрация

Акредитирани от мрежа от училища за обществен ред, работи и администрация (NASPAA), Бингхамптън университет магистърска по публична администрация (MPA) програма работи в сътрудничество с организации, базирани в общността, за да подготви учениците да бъдат утрешните лидери, новатори и публично и без -profit мениджъри на услуги. Завършилите са оборудвани с практически, в реалния свят опит и теоретичната рамка, необходима за посрещане на най-трудните въпроси на обществото.... [-]

Съединени Американски Щати Binghamton
September 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски

Магистър по изкуствата (MA)

Binghamton University

Независимо дали сте Globetrotter, който също е страстен за образование или заверено учител, който иска да разшири вашата професионална репертоар, с преподаване на английс ... [+]

ma в образованието - TESOL

Независимо дали сте Globetrotter, който също е страстен за образование или заверено учител, който иска да разшири вашата професионална репертоар, с преподаване на английски език, за да говорещи други езици, (Tesol) завършил програма в Binghamton University може да помогне отговори на вашите нужди. Програмата TESOL предлага магистърска степен по образованието (MSEd) и Магистър (MA) градуса. УО дава възможност на завършилите да преподават на английски като втори език (ESL) програми на университетите или в други английски програми по целия свят. Тази песен е подходящ и за чуждестранни студенти, които желаят да участват в английски образование по цял свят, като ESL програми във висшето образование или други интензивни английски програми. The MSEd е предназначена за тези, които вече са сертифицирани търси да преподава английски език Learners (ELL) в K-12 настройки.... [-]

Съединени Американски Щати Binghamton
September 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
Binghamton University

Департаментът по Математически науки предлага професионално ориентирана магистърска художествена степен програма в областта на приложната статистика. Оживеният и многостр ... [+]

ma в приложна статистика

Департаментът по Математически науки предлага професионално ориентирана магистърска художествена степен програма в областта на приложната статистика. Оживеният и многостранен план се фокусира върху обучението, което е приложимо в реалния свят, и програмата има за цел да подготви сръчни статистици за професионална кариера в индустрията. Трасето включва неразделна лаборатория компонент, който набляга на практиката на съвременния анализ на данни и излага студентите с методи, софтуер и теория обикновено се използват в приложения на статистически данни.... [-]

Съединени Американски Щати Binghamton
September 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
Binghamton University

Програмата има силен акцент върху количественото обучение. Дисертация по-специално изисква солидна основа математика. За студенти, които нямат опит в смятане или линейна ... [+]

Магистратура по икономика (MA)

Министерството на икономиката предлага програми на обучение, водещи до Магистър (MA) и доктор по философия (PhD) градуса в областта на икономиката. Програмата се класира 10-та в селското стопанство и природните икономика на ресурсите, както и 19-ти в икономическата история сред всички докторанти-отпускане институции в Съединените щати. Наскоро обновена и непрекъснато се разширява, програмата търси най-висока ефективност студенти, които се подготвят за провеждане на щателни проучвания. Учениците не трябва да имат бакалавърска степен по икономика, но кандидатите трябва да имат силна математика фон.... [-]

Съединени Американски Щати Binghamton
September 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
Binghamton University

Департаментът по география в Binghamton University предлага магистърска степен (MA) в географията. Ние се стремим да се насърчи и предварително обучение, изследвания и пу ... [+]

Магистър по география

Департаментът по география в Binghamton University предлага магистърска степен (MA) в географията. Ние се стремим да се насърчи и предварително обучение, изследвания и публикуването в дисциплината на географията, както и обучение на студенти, за да се осигури тяхната експертиза за обществото като цяло.

Учениците могат да преследват една от петте песни:

Обща география Картография и географски информационни системи (ГИС) Околна среда и управление на ресурсите Градоустройство и приложна география Раса и етническа принадлежност ... [-]
Съединени Американски Щати Binghamton
September 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
Binghamton University

Завършил програма Binghamton University в химията предлага Магистър (MA), магистър (MS) и доктор по философия (PhD) градуса по химия за студенти, които са иновативни, кон ... [+]

Магистър по химия

Завършил програма Binghamton University в химията предлага Магистър (MA), магистър (MS) и доктор по философия (PhD) градуса по химия за студенти, които са иновативни, конкурентни и високо мотивирани в традиционните области на аналитичен, неорганична, органична и физическа химия, както и други свързани с интердисциплинарни теми.

До края на първата година, на всеки студент се свърже с консултант факултет въз основа на научни интереси и наличности. Нашият отдел съветници дават насоки за студенти в цялата академична кариера, от избор, разбира се до развитието на научните изследвания.... [-]

Съединени Американски Щати Binghamton
September 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
Binghamton University
Address
Binghamton University State University of New York 4400 Vestal Parkway East
NY 13902 Binghamton, New York, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 607-777-2000