Прочетете официалното описание

EFMD Equis Accredited AACSB Accredited

Бобсън е възпитател, организатор и мисловен лидер за предприемачеството на всички видове.

Независима, нестопанска институция, Babson е акредитирана от Асоциацията за развитие на университетските училища (AACSB), Комисията по висше образование в Нова Англия (NECHE) и системата за подобряване на качеството на EFMD (EQUIS). През учебната 2015–2016 г. повече от 2100 студенти и 900 студенти посещават Babson, представляващи над 80 страни. Научете повече за студентите в първи курс на бакалавърския курс, както и за магистърски и магистърски програми. Като създатели и организатори на знания за предприемачеството, Babson се отличава с:

  • Бакалавърска школа, която осигурява висококачествено бизнес обучение, съчетаващо иновативни, интегрирани и прилагани за бизнес и либерални програми, с учебни и учебни програми.
  • FW Olin Graduate School of Business, който дава висока степен на магистърска степен по бизнес администрация и магистърска степен.
  • Програма за професионално обучение за професионалисти, които искат да растат в днешната бързо развиваща се бизнес среда.
  • Преподавател от световна класа с опит от реалния свят - 87% от нашия факултет за пълно работно време притежава докторска степен или негов еквивалент и са завършени предприемачи, ръководители, учени, автори, изследователи, поети и художници.
  • Глобални изследователски проекти, които се използват като ключови показатели за сравнение от редица изтъкнати регионални, национални и наднационални органи по света.
  • Babson Global работи с корпоративни, университетски, правителствени и фондационни партньори, за да напредне в обучението по предприемачество и предприемаческата мисъл и действие в целия свят.

Мисия

Babson College обучава предприемачески лидери, които създават голяма икономическа и социална стойност навсякъде.

Декларация за визията

Искаме да бъдем водещата институция в света за предприемаческа мисъл

Основни ценности

Интегритет Доверието, уважението и учтивостта разкриват най-доброто в хората. Ние уважаваме и се държим етично един към друг и нашите външни партньори. Практикуваме социална и гражданска отговорност в по-големите общности, към които принадлежим. Разнообразие Ние ценим нашето членство в една общност през целия живот, която е широко разнообразна. Ние вярваме, че различията правят Babson по-богата общност и осигуряват необходимите условия за споделено постижение. Ние приветстваме и ценим хората и техните гледни точки и зачитаме интересите на всички членове на общността. Иновации Ние имаме дългогодишен ангажимент към институционална култура, която насърчава творчеството, поемането на риск, непрекъснатото подобряване, лидерството и предприемаческия дух. Ние насърчаваме хората да поемат инициативата и да направят разлика. Сътрудничество Нашият ангажимент за междудисциплинарно сътрудничество и за тясно сътрудничество с учениците определя практиките на преподавателите, администрацията, персонала и работещите в колежа на Babson College . Заедно с нашите възпитаници и с нашите външни партньори, ние създаваме учебен и работен опит, който е по-голям от сбора от неговите части. Babson College върхови постижения Babson College е отдаден на високи постижения. Нашата е общност, в която всички членове могат да постигнат най-доброто от себе си. Ние се стремим да подкрепяме взаимно внимателно за непрекъснат растеж и развитие.

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

MSc

Babson College

Подгответе се за професионален успех с Master of Science in Management in Entrepreneurial Leadership (MSEL) от Babson. ... [+]

[-]
Съединени Американски Щати Wellesley
August 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
Babson College

Възходът на Big Data означава, че всички видове организации все повече разчитат на вземането на решения, основаващи се на данни, за да растат и да се внедряват. За разлик ... [+]

Научете анализи за предприемаческия свят.

Възходът на Big Data означава, че всички видове организации все повече разчитат на вземането на решения, основаващи се на данни, за да растат и да се внедряват. Но компаниите големи и малки се нуждаят от повече от научните работници; те изискват предприемачески мислители-преводачи, които могат да свържат аналитичните прозрения с реални бизнес решения. Всъщност докладът на Глобалния институт McKinsey от 2016 г. показва, че през следващото десетилетие ще има търсене между 2 милиона и 4 милиона от тези бизнес-преводачи.... [-]

Съединени Американски Щати Wellesley San Francisco Miami
August 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
18 
Online & Campus Combined
Научете повече на английски
Babson College

Магистърската програма по "Финанси" (MSF) в Babson предоставя задълбочени финансови и количествени знания, съчетани със сложни решаване на проблеми, практическо приложени ... [+]

Научете в Бабсън: Инвестирайте във вашето бъдеще.

За да се вземат правилни финансови решения в днешния бързо променящ се свят, организациите от всякакъв вид трябва да се обърнат към експертните познания на финансовите специалисти.Майстърът на науките в областта на финансите (MSF) в Babson предоставя задълбочени финансови и количествени знания в съчетание със сложни проблеми, решаване, практическо приложение, етична преценка и професионално развитие и комуникационни умения. Ще вземете основните си курсове с кохортата на MSF, но имате възможност да се учите един до друг в избираеми курсове с студенти по МБА, като същевременно получавате индивидуализирано менторинг от факултета. ... [-]

Съединени Американски Щати Wellesley
August 2019
Редовно обучение
9 - 16 
Campus
Научете повече на английски

Tomorrow Belongs to the Entrepreneur

The Zamora Family in The Entrepreneurs: A True Babson Story

Jon Feinman MBA’10 in The Entrepreneurs: A True Babson Story

Address
Forest Street,231
02457-0310 Wellesley, Massachusetts, Съединени Американски Щати
Телефон
undefined
Address
100 High Street First and 12th Floors
02110 Boston, Massachusetts, Съединени Американски Щати
Телефон
undefined
Address
135 Main Street, Third Floor
94105 San Francisco, California, Съединени Американски Щати
Телефон
undefined
Address
1200 Brickell Ave
33136 Miami, Florida, Съединени Американски Щати
Телефон
undefined