Babson College

Graduate School

Представление

Прочетете официалното описание

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Бабсън е педагог, управител и мислител за предприемачеството на всички видове.

Независима институция с нестопанска цел Babson е акредитирана от Асоциацията на Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), Английската Асоциация на училищата и колежите и Системата за подобряване на качеството на EFMD (EQUIS). През учебната 2015-2016 година повече от 2100 студенти и 900 дипломанти посещават Бабсън, представляващ над 80 държави. Научете повече за учениците в първокласна класа както и MBA и Магистратури дипломирани програми. Като създатели и организатори на знания за предприемачеството, Бабсън се отличава с:

  • Бакалавърска школа, която предлага бизнес обучение за най-добър полет, съчетаващо иновативни, интегрирани и приложни бизнес програми и програми за либерални изкуства с учебни и учебни изживявания.
  • FW Olin Graduate School of Business , която предоставя високо класирани MBA и MS степени.
  • Програма за изпълнително образование за професионалисти, които искат да растат в днешната бързо развиваща се бизнес среда.
  • Факултет от световна класа с опит в реалния свят - 87% от нашия факултет на пълно работно време заемат докторска степен или негов еквивалент и са завършени предприемачи, ръководители, учени, автори, изследователи, поети и художници.
  • Глобални изследователски проекти, които се използват като ключови индикатори за сравнение от редица значими регионални, национални и наднационални органи по света.
  • Бабсън Глоубъл, който работи с корпоративни, университетски, правителствени и фондационни партньори, за да развива предприемаческото образование и Entrepreneurial Thought and Action® в световен мащаб.
BabsonInfo

Мисия

Бабсън колеж обучава предприемачески лидери, които създават голяма икономическа и социална стойност навсякъде.

Визия

Ние искаме да бъдем водещата институция в света за Предприемаческа мисъл и действие® - и известна за нея. Искаме да разширим понятието за предприемачество, за да прегърнем и да отпразнуваме предприемачи от всякакъв вид. Искаме да поставим силата на предприемачеството като сила за създаване на икономическа и социална стойност в толкова много ръце в света, колкото можем.

Основни ценности

Почтеност

Доверието, уважението и любезността дават най-доброто от хората. Ние уважаваме и се държим етично един към друг и към външните си партньори. Ние практикуваме социална и гражданска отговорност в по-големите общности, към които принадлежим.

Разнообразие

Оценяваме членството ни в общността, която е широко разнообразна. Вярваме, че разликите правят Бабсън по-богата общност и осигуряват необходимия контекст за споделено постижение. Приветстваме и цениме хората и техните перспективи и зачитаме интересите на всички членове на общността.

Иновации

Ние имаме дългогодишен ангажимент към институционалната култура, която насърчава творчеството, поемането на риск, непрекъснатото усъвършенстване, лидерството и предприемаческия дух. Насърчаваме хората да поемат инициативата и да направят разлика.

Сътрудничество

Нашият ангажимент за междудисциплинарно сътрудничество и за тясно сътрудничество със студентите определя практиките на факултета, администрацията, персонала и които работят в колежа Бабсън Колидж. Заедно с нашите възпитаници и с нашите външни партньори, ние създаваме учебен и трудов опит, който е по-голям от сумата от неговите части.

Превъзходство

Бабсън Колидж се ангажира с отлични постижения. Нашата общност е общност, в която всички членове могат да постигнат личните си постижения. Ние се стремим взаимно да се подкрепяме за непрекъснат растеж и развитие.

Тук се предлагат програми по:
  • Английски

Преглед Магистратури MSc » Преглед Сертификати » Преглед Задочни и вечерни MBA » Преглед Годишни програми MBA » Преглед MBA »

Програми

Това училище също предлага:

MSc

Ms в управлението в предприемаческото лидерство

Campus Редовна форма August 2019 Съединени Американски Щати Wellesley

Подгответе се за професионален успех с Master of Science in Management in Entrepreneurial Leadership (MSEL) от Babson. [+]

[-]

Магистър по Бизнес Анализ

Online & Campus Combined Редовна форма Задочна/вечерна форма 18  August 2019 Съединени Американски Щати Wellesley San Francisco Miami + още 3

Възходът на Big Data означава, че всички видове организации все повече разчитат на вземането на решения, основаващи се на данни, за да растат и да се внедряват. За разлика от другите програми за бакалавърски програми, учебният план на Бабсън надхвърля ИТ и статистиката, като се застъпва за интердисциплинарен подход, който гарантира, че ще разработите критични технически познания, като същевременно се научите как да приложите своя опит, за да решите творчески по-широк бизнес и социални проблеми. [+]

Научете анализи за предприемаческия свят.

Възходът на Big Data означава, че всички видове организации все повече разчитат на вземането на решения, основаващи се на данни, за да растат и да се внедряват. Но компаниите големи и малки се нуждаят от повече от научните работници; те изискват предприемачески мислители-преводачи, които могат да свържат аналитичните прозрения с реални бизнес решения. Всъщност докладът на Глобалния институт McKinsey от 2016 г. показва, че през следващото десетилетие ще има търсене между 2 милиона и 4 милиона от тези бизнес-преводачи.... [-]


Магистър по финанси

Campus Редовна форма 9 - 16  August 2019 Съединени Американски Щати Wellesley

Магистърската програма по "Финанси" (MSF) в Babson предоставя задълбочени финансови и количествени знания, съчетани със сложни решаване на проблеми, практическо приложение, етична преценка и професионално развитие и комуникационни умения. Ще вземете основните си курсове с кохортата на MSF, но имате възможност да се учите един до друг в избираеми курсове с студенти по МБА, като същевременно получавате индивидуализирано менторинг от факултета. [+]

Научете в Бабсън: Инвестирайте във вашето бъдеще.

За да се вземат правилни финансови решения в днешния бързо променящ се свят, организациите от всякакъв вид трябва да се обърнат към експертните познания на финансовите специалисти.Майстърът на науките в областта на финансите (MSF) в Babson предоставя задълбочени финансови и количествени знания в съчетание със сложни проблеми, решаване, практическо приложение, етична преценка и професионално развитие и комуникационни умения. Ще вземете основните си курсове с кохортата на MSF, но имате възможност да се учите един до друг в избираеми курсове с студенти по МБА, като същевременно получавате индивидуализирано менторинг от факултета. ... [-]


Видео

Tomorrow Belongs to the Entrepreneur

The Zamora Family in The Entrepreneurs: A True Babson Story

Jon Feinman MBA’10 in The Entrepreneurs: A True Babson Story

За контакти

Адрес Forest Street,231
02457-0310 Wellesley, Massachusetts, Съединени Американски Щати
Телефон undefined

Адрес 100 High Street First and 12th Floors
02110 Boston, Massachusetts, Съединени Американски Щати
Телефон undefined

Адрес 135 Main Street, Third Floor
94105 San Francisco, California, Съединени Американски Щати
Телефон undefined

Адрес CIC Miami (Cambridge Innovation Center) 1951 NW 7th Avenue, Suite 600
33136 Miami, Florida, Съединени Американски Щати
Телефон undefined