Argosy University

Представление

Прочетете официалното описание

Argosy University е спечелил отличие за подкрепа на една от най-големите общности на докторанти в страната в допълнение към които имат силен студент тялото студент. При Argosy University, Вие ще имате възможност да се учат и да растат в колегиален, подкрепяща академична среда, която съчетава преподаване и практическо обучение с гъвкавостта на програми, предназначени за работни възрастни. В кампуса в цялата страна и онлайн, нашия опит, страстна факултет се стреми да ви даде възможност да постигнете вашите лични и професионални цели.

Изборът Argosy

В Argosy University, ние сме горди да подкрепят един от най-големите общности на докторанти в страната, както и активна, преуспяваща Бакалавърския общност. Като студент, ще се радвате на колегиален, подкрепяща академична среда, която набляга на преподаване и практическо обучение в цяла областите на образованието, бизнеса, здравни науки и психология. Всеки един от нашите програми е предназначена да внуши на знанията, етичните ценности, и междуличностни умения на професионален стаж, и за насърчаване на ценностите на социалната отговорност в подкрепяща, учещия среда на взаимно уважение и академични постижения.

Факултет опит Нашата талантливи преподаватели и служители са посветени да Ви осигурим с умения, ръководството и доверието, необходимо, за да процъфтяват в избраната сфера. Нашият факултет вярва учене идва от това, така че те не просто лекция-те извършват. В допълнение към тяхната академична подготовка, преподаватели разчитат на собствените си лични и професионален опит, за да ви помогне да разберете за практическото прилагане на обучението си.

Гъвкаво обучение Argosy University предлага специалности в гъвкави формати учене, включително онлайн, вечерни, съботно-неделни курсове и-всички построени да отговаря на вашия натоварен график. Научете в един от нашите 28 кампуса места в САЩ или в интерактивна онлайн класна стая, която е достъпна по всяко време, ден или нощ. Или комбинирайте двете за смесени онлайн и кампус опит, който отговаря на вашите специфични нужди.

Personalized подкрепа Защото ние вярваме, че истинската мярка на университет не е прием на студенти, но успехът на студентите, ще получите една по-една подкрепа от нашите преподаватели и персонал от записването до дипломирането, персонализирани за точни вашите нужди. Вашите колеги ще бъдат други възрастни студенти, които, като теб, искат да разширят своите знания, да се основава на техния опит и повишаване на тяхната кариера потенциал. Ние също сме събрали селекция от ресурси, които могат да ви помогнат по пътя, включително онлайн и университетски библиотеки, кариерни услуги, академично съветване, уроци и още много други!

Rich наследство В Argosy University, ние предлагаме обучение построен на една традиция на иновациите и професионализъм. Историята на Argosy University започна през септември 2001 г. с обединяването на три отделни и разграничени академични институции - The American школи Professional психология, Университет на Sarasota, и Медицинския институт на Минесота. Комбинацията от тези училища е създадена уникална учебна среда, която продължава и днес в нашите университети и нашите онлайн програми, в които ние все още възприемат предприемачески дух и да се съсредоточат върху прилагането на знанията в професионалния свят.

Места

оранжев

Argosy University Tampa

Address
Argosy University, 333 City Boulevard West, Suite 1810
CA 92868 оранжев, Калифорния, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 813-393-5290

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: