School of Architecture - Syracuse University

Представление

Прочетете официалното описание

Основана през 1873 г. Syracuse University School по архитектура последователно се нарежда сред най-добрите училища по архитектура в нацията.

Причините най-често цитирани са нашите ангажименти и разнообразна факултет, нашата броя и разнообразието на обучение в чужбина възможности, и нашите национално акредитирани, професионални специалности, които предоставят на учениците на технически умения и културното познания, необходими, за да упражняват професията си в един все по-конкурентен световен Marketplace.

Изживяването студио, в основата на нашите програми, се фокусира върху интензивно изследване на творческия процес, подкрепен от най-предизвикателните подходи към историята и теорията в контекста на технологиите, които информират за бъдещето на нашата област. Училището осигурява висока иновационна среда за проектиране на образованието, в които учениците да се възползват от широка комуникационна един-на-един с специален факултет през формални прегледи и неформални взаимодействия.

За да подготви учениците за един свят под въздействието на глобализацията, на Факултета по архитектура предлага обучение в чужбина семестъра в Лондон и Флоренция в нашите университетски центрове в които работят на пълен работен ден Архитектурен факултет. Студентите имат възможност да прекарат един семестър в Fisher Center в Ню Йорк, съоръжение за състоянието на най-изкуството открита през 2013 г. на университета. Шортър учат в чужбина програми се предлагат в места като Тайван, Турция, Япония, Китай и Индия. Училището също носи практикуващи от световна класа и възпитателите да учат и лекция в нашия дом кампус, както се вижда от нашите посещават лекции с участието на известни архитекти и дизайнери, както и нашето посещение критик програмата, в която международно признати преподаватели водят студиа на територията на колежа.

През последното десетилетие, практиката на архитектурата е претърпяла сериозна промяна, поставяне на архитекта, за пореден път, в центъра на някои от най-определящите въпроси на нашето време. Училището по архитектура не само върви в крак с тези промени, но нашите преподаватели, служители, студенти и възпитаници са довели и да продължи да води усилието да се направи по-добър свят, чрез проектиране на по-добри сгради и градове. Каним ви да посетите и да се присъедините към нас.

Майкъл говори, Ph.D. Дийн, Училище по архитектура

История School

Като един от най-старите програми в САЩ, Syracuse Architecture е нараснал от скромно начало да се превърне в национален лидер в обучението на бъдещите архитекти.

Училището разполага с богата и интересна история, започваща през 1873 г., три години след Syracuse University е основан, когато архитектурата е създадена като една от двете нови отдели в Колежа по изящни изкуства от Джордж Comfort Фиск, декан на новия колеж за изящни изкуства , който е основател на музея Метрополитън в Ню Йорк.

Отделът първоначално предложена четиригодишна програма водеща до бакалавърска степен по архитектура, първата програма по рода си в страната. Dean Фиск оферта услугите на преподаватели от катедрата по боядисване и колегията на хуманитарни науки. Той също се приближи местни архитекти като Хорацио Нелсън White, Архимед Ръсел, и Ward Wellington Ward, и ги помоли да научи архитектурен дизайн - без заплащане. The разчита на местни архитекти за свободна инструкция продължи и в the1900 си, отчасти се дължи на спестовност, но и като стандартна практика моделирани след Екол де изящните изкуства в Париж, в света премиера архитектура училище. Това подреждане на отдел архитектура в рамките на Колежа за изящни изкуства създаде дизайн фокус, която трае и до днес. Първите класове дипломира през архитектура са били малки, с 74 ученици печелят градуса между 1900 и 1922. Frances Whipple Бигълоу стана първата жена се дипломират в училището през 1898. Тъй като програмата архитектура нараства, като същевременно е налице постоянно предизвикателство за намиране на подходящо пространство. През ранните си години, първият дом на колеж за изящни изкуства е в Залата на езиците. Тя се премества в новопостроената Crouse колеж през 1883 г., а след това да Steele Hall през 1908 г., и в крайна сметка до нов дизайн, skylit Слоукъм зала през 1919. Слокъм е проектирана от Фредерик веселби, на 1895 възпитаник на Колежа за изящни изкуства, който е председател на архитектурата отдел от 1902 до 1934 г., и проф Earl Hallenback от Випуск 1897. Заедно, веселби и Hallenbeck проектирана редица забележителности Syracuse University, включително Carnegie Library, Archbold Stadium, и Bowne и Лиман зали.

По време на пост-World War I период, европейския модернизъм започна да прониквам в американската архитектура училища. Докато Syracuse University призна тенденцията, те продължават да се наблегне на обучението на по-традиционни, прагматични стилове. През този период в университета разбрах, че четири години учебен план, който не би могъл адекватно да оборудвате архитект на практика. През 1934 г., Лемуел C. Dillenback бе доведен в Колумбийския университет да учи дизайн. Той скоро се превръща в отдел стол, и под негово ръководство, пета година е добавен в учебната програма под формата на една теза, която включва строителни чертежи и спецификации, с 184 кредити, необходими за завършването. През 1937 г. е създадена програми по градско планиране и проучване. 1930 и 1940 година се поставя началото на автономия за програмата архитектура.

Прагматичен тон на училището е подчертана след Втората световна война, когато 150 ветерани наводнени програмата. Нетърпелив да се заемем с живота си и кариерата си, те са силно мотивирани и практичен за своите цели. През 1957 г., когато Dillenback пенсиониран професор Г. Kenneth "Doc" Сарджънт '27 го наследил, настоявайки за запазване на титлата и орган на Дийн. Така училището става отделна единица от Колежа за изящни изкуства. Известен лекар, Сарджънт започва да преподава през 1930 г. и дълбоко повлиян програмата за следващите четиридесет години. Сарджънт отдава голямо значение на професионализъм, както и на широк образование либерални изкуства. Той вярвал, че архитектите са да бъдат добре образовани, за да се превърнат в лидери, и по време на престоя си на декан, опция шестгодишно е създаден, че присъжда степени B. Арх и арх.

В края на 60-те години бяха години на студентски вълнения на Syracuse кампус, че имаха ефект върху архитектурна школа. През 1969 г., Сарджънт подаде оставка като декан. Той е наследен от редица действащи и временни декани, и в крайна сметка от Джон Фишър който ръководи училището като декан само за няколко години. Werner Seligmann, награждаван архитект и авторитет в областта на Франк Лойд Райт и Льо Корбюзие, е назначен за декан през 1976 г., както и определяне на ясен курс за следващите десетина години. Видимост на училището и международна известност нарасна със създаването на посещение критици програма, лекции и изложба серия, както и създаването на програмата Флоренция през 1980. В края на 80-те години, училището получи грант IBM за близо половин милион долара, които позволяват развитието на мултидисциплинарен компютърна зала в Слоукъм. През 1990 г., Seligmann подаде оставка като декан и се върна на факултета. Програмата Флоренция, често е наричан "перлата в короната на архитектурата учебната програма," продължава да играе стратегическа роля между третата и петата година на бакалавърска проучване. Брус Abbey, бивш председател и декан в Университета на Вирджиния, е обявен за декан през 1990. Syracuse University, изправена пред сериозна фискална криза, създадена от демографските промени, оценена своите програми и стигна до заключението, че от архитектурна школа е основен център на качество, което заслужава допълнителна подкрепа. Заплатите бяха повдигнати, Слоукъм Hall модернизирани, инсталирани нови компютърни съоръжения, и подкрепяни преподаватели изследвания. Студенти по архитектура, класирани с най-доброто от тези, допуснати от университета, както и с ръцете-подход към преподаването направени Училището модел за студентите, в изследователски университет. По време на неговото дванадесет-годишното управление, Abbey разшири програмата архитектура чрез повече в областта на хуманитарните, повече избираеми дисциплини, както и насърчаване на по-разнообразни архитектурни гледни точки.

През 2002 г., Abbey се оттегли от поста декан да се върне в края на мача преподаване. Професор Артур McDonald доведе училището като междинно декан по следващите две години, докато търсенето е проведено за нов постоянен Дийн.

Марк Робинс е поел поста на декан на Факултета по архитектура в Syracuse University през 2004. Под ръководството на канцлера Нанси Cantor, училището и университета стана значителни сили в град Сиракуза, спомага за създаването на по-градска колежа и по-гъста град, докато подбуждане изследването на границите между двете. През това време, един декан и директорите на развитие и комуникационни позиции бяха добавени към административната структура да служи разширяващите нуждите на училището. През 2007 г. програмата Syracuse Архитектура Лондон стартира в Farraday Center на университета и, през 2009 г., програмата Syracuse Architecture в New York City е въведена нова студио пространство в средата на града Манхатън.

Петгодишна инициатива стипендия за по-нататъшно разнообразието на студентите е въведен както и набиране на посещения в големите градски райони в цялата страна, че подсилените тази инициатива и разширяват географския реми на училището. Партньорствата са създадени с други центрове в университета в подкрепа на обучението и на академичния състав изследвания. През 2005 г. северната част на щата: център за дизайн, изследвания и Real Estate е създаден в рамките на училището като ресурс за града, университета и региона, осигуряване на средства, с които архитекти, преподаватели и студенти работиха реалните проекти в Сиракуза. Робинс се оттегли от поста декан през 2012 г. и професор Рандал Корман служи като междинно декан от 2012 до 2013.

През 2013 г. Майкъл говори се превърна в десетия декан на Училището. Досега той заемаше поста декан на Колежа по дизайн в Университета на Кентъки и също е бивш директор на програмата завършил Калифорнийския институт Southern по архитектура в Лос Анджелис. Като учен и лидер в дизайна на образованието, Michael подчертава иновативни подходи и интердисциплинарни връзки фокусирани върху реалния свят решаване на проблеми.

В Сиракуза, той е разработил поредица от семинари в наскоро стартира Syracuse University Fisher център в Ню Йорк, наречена Design и политика, въвежда нови учебни програми, докторанти и създадена продължаващите сътрудничество с университети и правителствени служители в Тайван и Хонг Конг.

Места

Сиракуза

Address
201 Slocum Hall
Syracuse

13244 Сиракуза, Ню Йорк, Съединени Американски Щати