Arcadia – College of Health Sciences

Представление

Прочетете официалното описание

Основан през 1853 г., университетът в Аркадия е глобалният университет на Филаделфия и пионер в международното образование. Това е най-високо класиран частен университет, предлагащ бакалавърска, магистърска и докторска степен. Освен шест колежи и училища в Съединените щати, имаме 10 центъра и офиси по целия свят. Всяка година нашите преподаватели и персонал обогатяват живота на нашите 3700 настоящи студенти, 3000 участници в чужбина и над 26 000 възпитаници.

Класиране и върхови постижения

Университетът Аркадия получава признание от известни източници във висшето образование.

Топ регионални университети на север

Аркадия получи високи оценки в американското издание News & World Report за 2019 г. на Best Colleges.

Най-добрите североизточни колежи

Аркадия е един от изключителните колежи и университети в Североизтока, препоръчани от The Princeton Review.

Национално класиран в чужбина

За процента на студентите, участващи в обучение в чужбина през последните години.

Замъкът Сиви кули

Национална историческа забележителност, Замъкът Грей Тауърс често е цитиран от възпитаници като един от най-ярките спомени от времето им в Аркадия.

Завършена през 1898 г., сградата е архитектурен център на имение, собственост на Уилям Уелс Харисън. През 1929 г. университетът в Аркадия (тогава се намира в Дженкинтаун) закупува Сиви кули от вдовицата и сина на Харисън. Занятията се провеждаха в Дженкинтаун и Гленсайд до 1962 г., когато университетът се прехвърли изцяло в собствеността на Сивите кули.

В сградата се помещават административни офиси на президента, провокации и управление на записването. Неговите разкошни стаи на първия етаж се използват за срещи и събития в кампуса. Първокурсниците пребивават на горния етаж.

Отлично глобално, интегративно, личностно обучение

Кои са основните ценности, които правят университета Аркадия отличителен - стойностите, които Аркадия гарантира на всеки студент?

Обещанието за Arcadia потвърждава, че студентите ще имат отличителен глобален, интегративен и личен опит в обучението, който ги подготвя да участват и да просперират в разнообразен и динамичен свят.

Глобални: Класната стая и отвъд нея

Глобална перспектива

Университетът Аркадия вярва в изграждането на общност от учащи, ангажирани с обучението с високо въздействие, което се случва с глобалния опит като част от академичната кариера на студента. Визията на Аркадия е, че студентите - включително мнозина, които са първото поколение в техните семейства, които посещават колеж - трябва да имат знания от първа ръка за други страни и техните култури, като предлагат програми като:

 • Визуализацията е създадена през 1994 г., за да запознае студентите да учат в чужбина, като предлага глобален опит в една от 17 държави.
 • Първокурсното обучение в чужбина (FYSAE) започна през 2003 г. и се разшири до два семестъра.
 • Втора година обучение в чужбина (SYSAE) дава възможност на повече студенти да учат в чужбина.
 • Факултетът в много дисциплини е разработил основни програми в чужбина (MAP), които изискват година на обучение в чужбина.
 • Колежът за глобални изследвания е международно признат за предоставяне на студенти на достъп до над 130 програми по целия свят.

Ангажиментът на Аркадия е да гарантира на нашите студенти възможността да имат глобален опит. Ние правим това чрез субсидиране на програми, предоставяне на стабилен фонд за стипендии и безвъзмездни средства и друга финансова помощ, за да посетите един от центровете или програмите на Аркадия по целия свят.

Това лидерство в пионерското програмиране е защо Институтът за международно образование (IIE) класира Аркадийски университет №1 за процента на студентите, участващи в опит в чужбина на магистърски училища. През последните девет години Аркадия е класирана номер едно.

136140_pexels-photo-1438072.jpeg

Интегративно: Прилагайте това, което научавате

Планирайте да се заемете със света

Всеки ученик от Аркадия получава многобройни възможности да интегрира обучението в клас с проблемите от реалния свят. Свързването на обучението и теорията на либералните изкуства с професионалните умения и способности подготвя завършилите Аркадия да допринесат и да просперират в разнообразен и динамичен свят.

Художниците произвеждат картини, скулптури и дизайни, които да изложат в Галерията. Студентите по комуникации получават стаж в местни документи и в чужди страни. Бизнес специалностите се конкурират със симулирани корпорации. Специалистите по психология научават за изследвания, основани на доказателства. Студентите по образование практикуват нови техники, докато учат ученици.

Лично: Внимание към факултета от световна класа

Намерете своето място в Аркадия

Поколение от поколение на Аркадия възпитаници разказват същата история - личното внимание, което получиха от професор или служител, който ги вдъхновяваше, помагаше им, напътстваше ги. Това е отличителната черта на образованието в Аркадия. Преподавателите и служителите опознават студентите и работят с тях за постигане на образователните им цели. Студентите се възползват от силни менторства, които насърчават усъвършенстваното обучение и развитие. Участието в живота на кампуса разширява кръга от преживявания на всеки ученик.

Десетки клубове, редица културни и художествени събития, мултикултурно меню за социални, културни и религиозни дейности, дейности в залата за пребиваване и междукултурни и интрамурални спортове предоставят възможности за участие и лидерство.

Мисии, визия и живи ценности

От основаването ни като Beaver College през 1853 г. до наши дни, университетът Arcadia продължава забележително пътуване като водеща институция в чужбина на фона на бързо променяща се конкурентна среда на висшето образование.

Нашата мисия

Университетът в Аркадия предоставя отличителен глобален, интегративен и личен опит за учене на любознателно любопитни студенти и специализанти в подготовка за живот на стипендии, услуги и професионален принос.

Нашата визия, нашата мечта, нашата страст

Пионерското, глобално, интегрирано, либерално изкуство и професионален опит на Университета Аркадия култивира лидери, които са интелектуално безстрашни и уникално подготвени за живот и работа. Нашата високо ценена, ценностна учебна общност отразява света, в който искаме да живеем.

Нашите живи ценности

 • Приспособимост: Ние подготвяме членовете на общността с пъргавост както за справяне с многостранните предизвикателства на гражданския живот, така и за провеждане на нови стратегии в динамичен свят.
 • Превъзходство: Предизвикваме себе си да се представяме и да предоставяме високи стандарти в образованието, опита и възможностите. Академичните постижения се доказват в строгостта и енергията на нашите програми, както и в качествата на нашите възпитаници.
 • Безстрашие: Ние улесняваме безгранична учебна среда в различни дисциплини, които интегрират различни гледни точки в нови знания и нови решения на сложни проблеми.
 • Честност: Ние сме честни и етични в действията си, индивидуално и колективно като институция. Нашият интегративен опит, основан на либералните изкуства и науки, култивира интелектуална и социална отговорност.
 • Интелектуална свобода: Ние насърчаваме свободата на мисълта и изразяването, независимо от идеологическите перспективи в нашата общност от учащи.
 • Справедливост: Ние носим нашите индивидуални и колективни ресурси, за да търсим положителна трансформация в нашата общност и в света. Винаги сме нащрек срещу несправедливостта и нейните причини.
 • Уважение: Възприемането на нашето разнообразие създава богата и приветлива атмосфера, в която разликата в културата, перспективата и вярата обогатява академичния дискурс и живота в кампуса и създава усещане за принадлежност за всички членове на общността.
 • Отговорност: Ние сме ангажирани ръководители на Аркадия и ще гарантираме, че решенията се вземат в съответствие с мисията, целите и насоките на институциите.

Места

Glenside

Address
450 S. Easton Road
PA 19038 Glenside, Пенсилвания, Съединени Американски Щати

Програми

Това училище също предлага: