Прочетете официалното описание

У домаАквински College, Приобщаваща образователна общност вкоренени в традицията католик и Доминиканската република, предоставя образование либерален изкуства с глобална перспектива, подчертава подготовка кариера фокусирана върху лидерството и служене на другите, и насърчава ангажимент за учене през целия живот, посветен на преследването на истината и на Общата добре.

Направете виртуална обиколка на нашия университет, като кликнете тук

Нашата визия

Аквински College е признат като изключително католически колеж либерални изкуства, който подготвя физически лица за кариерата на лидерство и услуги в разработването на устойчива и просто глобална общност.

Либерални изкуства

образование либерални изкуства е всестранно образование, предназначени да развиват студенти, които виреят във всички измерения на живота. В Аквински, а учениците получават подготовка кариера в определени дисциплини, като целта е да бъде готов за всичко. Един образование за цялото лице, че е най-добре за всички на живот, а не само на 9-5 работен ден, но се подготвят за един постоянно променящ се свят.

Какво може да го направи за мен?

 • Свободата на образованието либерален изкуства включва духовна свобода и насърчава начини на мислене и начин на живот, които дават възможност на студентите да се реализира целта на Бога за тях в живота.
 • Чрез фокусиране върху цялото лице, учениците да придобият разбиране за това как да се попълни важни роли в свободното си време, например, като е добър приятел, член на църква, съпруг, или положителен принос за обществото.
 • В придобиване на широк, основополагаща образование, учениците се подготвят за широк спектър от възможности за професионално развитие през целия живот.
 • С по-малък размер и по-малко съотношение ученик / професор, отколкото по-големите университети, ще получите по-персонализирано внимание, е по-вероятно да бъде посочена стажове и работни места и да се научи да се насърчи по-дълбоки взаимоотношения.
изход

Има много неща, за да се гордеем в Аквински. Признати на национално ниво, и е награден за нашите силни академични програми, лека атлетика, успех в устойчивост и услуги усилия, и най-вече на резултатите от нашите ученици.

Национални награди

 • Честване на нашите отчетливо католически и доминикански корени, Аквински е награден със Top 50 католически колеж (2015 ранглиста на най-добър католик колежи и университети).
 • Акинас беше класиран и в "Най-добра средно-западна школа # 3" (2017 US News & World Report)
 • # 41 Best Средния Запад Регионална университет (2016 CollegeChoice.net 2016 Rankings).

Успех Student

Има множество възможности за нашите ученици да изследват техните интереси. Дали чрез изучаване далеч, извършване на студентски научни изследвания, или преследване на стаж, има по нещо за всеки.

 • Аквински има изключително висок процент на разположение, където 90% от нашите 2014 висшисти са или наето или в висши учебни заведения в рамките на шест месеца от завършването.
 • Стажове партньори като Amway, Disney, Steelcase, Spectrum здравеопазването, Музей Grand Rapids Art, Ван Андел Research Institute и Детройт Тайгърс и още много други!
 • Аквински се класира в топ 3 процента от всички счетоводни програми в страната въз основа на степента на изпит пас 2014 CPA.
 • Ние имаме почти 70% скорост на приемане в медицинско училище, и се гради с партньорството с MSU Колеж по Програма хуманната медицина Ранно Assurance.
 • 100% от завършилите в старчески и химия са наети в рамките на 6 месеца от дипломирането.
 • Обучение на учениците да преминат през тест Мичиган за сертифициране на учители в размер на 92,4%.
 • Нашите възпитаници имат 90% скорост на приемане в Физическо Assistant, физикална терапия и Дентални програми.
студенти
Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

Курсове за ръководители

Aquinas College

Програмата Master of Management (ММ) на Aquinas предлага по-широк поглед върху бизнеса. Нашите възпитаници се учат да мислят стратегически, да разбират организационната к ... [+]

Защо управление на ученето?

Програмата Master of Management (ММ) на Aquinas предлага по-широк поглед върху бизнеса. Нашите възпитаници се учат да мислят стратегически, да разбират организационната култура и ефективно да мотивират хората, които управляват бизнеса.

Нашите малки класове и гъвкави графици ви позволяват да се научите на свое собствено темпо. По бърз начин можете да завършите програмата само за 18 месеца за редовни студенти и 24 месеца за концентрации. Или отнеме седем години. Това зависи изцяло от вас. Това е само част от предимството на AQ.... [-]

Съединени Американски Щати Гранд Рапидс
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
16 - 84 месеца
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Магистър по изкуствата (MA)

Aquinas College

Програмата за магистър по изкуствено консултиране по психично здраве в Aquinas College е създадена, за да отговори на нарастващото търсене на професионалисти в областта н ... [+]

Защо да изучаваме клинично консултиране за психично здраве?

Програмата за магистър по изкуствено консултиране по психично здраве в Aquinas College е създадена, за да отговори на нарастващото търсене на професионалисти в областта на психичното здраве. Според Бюрото по трудова статистика броят на новите работни места за лицензирани професионални съветници се очаква да нарасне с 39% в сравнение с настоящите цифри до 2025 година.... [-]

Съединени Американски Щати Гранд Рапидс
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски

I Can Live With Passion

Dominican Pillar: Prayer

Dominican Pillar: Study

Dominican Pillar: Community

Address
1700 Fulton St. E
49506-1801 Гранд Рапидс, Мичиган, Съединени Американски Щати
Телефон
undefined