Apollos University

Представление

Прочетете официалното описание

Аполос университет е създадена с мисията да осигури по-високо образование, за да квалифицирани студенти, които може да не са в състояние да присъства или да си позволи традиционен университет. Университетът е основана през август 2004 г. като университетски с нестопанска цел. По-късно организацията с нестопанска цел, е бил затворен и корпорация с нестопанска цел е създадена през май 2005 година. Новият университет е кръстен Аполос Университета на Калифорния с "правене на бизнес като" (DBA) Аполос университет. Днес, Аполос се намира в Монтана под името на Аполос университет, Inc.

Аполос е останал верен на първоначалната си мисия за предоставяне на висше образование на квалифицирани ученици чрез онлайн технологии и среди. Днес, в университета има студенти в Съединените щати и Канада, както и в Африка, Азия, Европа и Близкия изток. Аполос служи работят професионалисти от цял ​​свят, които не биха били в състояние да напуснат работните си места, за да се запишат в традиционна, тухли и хоросан университет ..

Аполос университет получи одобрението си от състоянието на Бюрото на Калифорния за частно след средното и професионалното образование (BPPVE) през юли 2005 г. и след това се включи първия си студент през септември 2005 година. По-късно е взето решение да се премести на университета да Грейт Фолс, Монтана и получи одобрение от Управителния съвет на Regents Монтана на 8 юли 2016 г. до отваряне на кампуса в Грейт Фолс, Монтана. Офисът в Хънтингтън Бийч, Калифорния е закрита на 30 септември 2016 и офиса в Монтана започна да функционира 1 октомври, 2016. Акредитацията на ДЕАС остана на мястото си и одобрението VA е актуализиран за Монтана ефективна 01 октомври 2016 г.. Аполос беше одобрен за член на SARA (ДВ, разрешаването и договори за реципрочност) на 7 Декември, 2016. Днес, Аполос е одобрена да обучава студенти във всичките 50 американски щата и окръг Колумбия.

През последните няколко години, университетът е успешно да се отглеждат и се е доказала като студент в центъра университет. Първото му завършване се проведе през юли 2007 г. и на завършилите са всички, без изключение, направени значителни подобрения в професионалния си живот на базата на знанията и насърчаване които са получили от своите специалности Аполос университет.

В своята продължава да се стреми за качество; на Съвета на директорите упълномощи Изпълнителния съвет да преследва трети акредитация страна. Аполос кандидатства за акредитация през 2010 г. и получи акредитация през януари 2012 година. Университетът вече е акредитиран член на образованието по акредитация комисия Разстояние (ДЕАС). ДЕАС е в списъка от американското министерство на образованието като национално призната акредитиращ орган.

Аполос университет също е горд да служат на членове на въоръжените сили на САЩ и техните семейства. (Ние предлагаме гъвкави, акредитирани онлайн програми за хората по целия свят) Аполос университет е одобрен за няколко програми за помощ за обучение, предлагани от Министерството на ветераните на САЩ.

Следващите Аполос курсовете са одобрени за записване, използвайки една от програмите по-долу:

 • Доктор по бизнес администрация (DBA)
 • Сътрудник по приложни науки по бизнес администрация (AAS)
 • Бакалавърска степен по бизнес администрация (BSBA),
 • Бакалавър по информационни технологии (BSIT),
 • Сертификат програми в различните бизнес Професии
 • Магистър по бизнес администрация (MBA)
 • Магистър по организационно управление (MSOM)

Записването в тези курсове е на разположение за ветерани, както и техните съпрузи в рамките на програмата MyCAA.

Мисия

Аполос университет е академична институция за висше образование, която е посветена на принципа за осигуряване на най-високо качество на образованието на много атрактивни цени за обучение на студенти, които искат да увеличат своите възможности за израстване в кариерата и да подобрят своите лидерски умения. Нашите програми са изградени на основата на трансфер на знания, прилагане на знанията, критично мислене и изследователски умения. програми Аполос "се предлагат по целия свят чрез онлайн, дистанционно обучение методология за цел да отговори на нуждите на глобалната студента, като същевременно осигуряват индивидуално обслужване на нашите студенти.

Студентът се регистрира за класове всеки мандат и е отговорен за плащането на таксата си за обучение, свързано с тези класове не по-късно от първия ден преди класовете са планирани да започнат.

 • Университетското Обучение $ 145.00 / на Credit
 • Masters Обучение $ 184.00 / на Credit
 • Докторанти Обучение $ 217.00 / на Credit

Всички бакалавърски курсове са 3 кредита всяка и общите разходи за обучение на курс е $ 435. Всички освен един от курсовете за магистърско ниво са 3 кредита всеки и всички разходи за обучение за курс е 552 $. Повечето курсове докторско ниво са разположени 3 кредити всеки и общото обучение на три кредит курс е $ 651. Въпреки това, съществуват четири 1 ½ кредитни докторски курсове цех и разходите за всеки един от тези курсове е $ 325.50.

 • Очаквано Общо сътрудник програма Цената е $ 8775 в САЩ ($ 25 такса библиотека, $ 8700 за обучение (60 кредита) и $ 50 дипломирането заплащане).
 • Очаквано Общо бакалавърска програма Цената е $ 17 475 в САЩ ($ 25 такса библиотека, $ 17 400 за обучение (120 кредита) и $ 50 дипломирането заплащане).
 • Колко струва прогнозната обща магистърска е $ 6883 в САЩ ($ 25 такса библиотека, $ 6808 за обучение (37 кредита) и $ 50 дипломирането заплащане).
 • Очаквано Общо докторантура Цената е $ 13 387 в САЩ ($ 100 Библиотека Такса, $ 13 237 Обучение (61 кредита), и $ 50 на дипломиране заплащане).

Учебник за безвъзмездна помощ

E-книги Учебниците се предоставят на студентите за най-много курсове безплатно чрез Аполос университет Учебник, финансиран от. Учебникът Грант покрива разходите за електронна книга учебник.

Такси

Следните такси и таксите са разходи, които учениците могат да възникнат извън основните разходи за обучение за специфични програми за академични степени. Таксите се заплащат, когато услугите са предоставени.

 • Международен Препис Оценка $ 250.00 One Time Аполос Библиотека Такса $ 25.00 One Time Аполос Библиотека Такса (докторанти) $ 100.00 Такса за участие (20% от Обучение) $ 200.00 максимум (Виж Такса за участие в каталога) Challenge изпит $ 250.00 Късна регистрация Такса $ 25.00 Дипломиране Такса $ 50.00 Допълнителна справка Такса $ 10.00 Банков Такса (входящ или изходящ) $ 25.00 Промяна на програма Такса $ 50.00 курс Extension Такса (2 седмици) $ 50.00 Разрешение за отсъствие Такса $ 50.00 Върнати Check Такса $ 25.00 * Показва такси, които не се възстановяват по
Тук се предлагат програми по:
 • Английски

Преглед Online Програми DBA » Преглед Online MBA » Преглед Online BScs » Преглед Online MSc » Преглед Online Магистратура » Преглед Асоциирана степен по приложни науки »

Видео

A welcome message

Why Apollos?