Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

Представление

Прочетете официалното описание

Висшето училище "Харолд Лойд Мърфи"

Вашето решение да продължите образованието си е свидетелство за вашето желание да направите пряко въздействие върху този свят. И ако искате да учите утрешните лидери, да работите за лекуване на болести или да станете истински агент за промяна на политиката, ASU се ангажира да ви предостави факултета, ресурсите и образованието от световна класа, от които се нуждаете, за да успеете.

Сега е моментът да откриете вашето бъдеще в областта на научните изследвания, рехабилитацията, консултирането, образованието или политиката с висше образование или докторска степен от Graduate School в Алабамския държавен университет.

Визията за завършено образование

Визията за завършване на образованието е следната: Насърчаване на синергична среда за подпомагане на трансформационно и световно ниво на дипломирано обучение в държавния университет в Алабама.

Мисията на университета Харолд Лойд Мърфи

Основната мисия на завършващото училище "Мърфи" е (1) да осигури лидерство за докторантурата, образователния специалист, магистър и сертификат, следдипломна квалификация; (2) служи като адвокат на целия кампус за напредък в дипломирането; И (3) да осигури надзор на стандартите за високи постижения, справедливост и справедливост във всички програми за завършване на висшето образование.

Държавният университет в Алабама е студент-центриран, подхранващ, всеобхватен и разнообразен обществен исторически черен университет, ангажиран с постигането на отлични постижения в преподаването, научните изследвания и обществените услуги. Университетът изпълнява своята мисия чрез насърчаване на критичното мислене, художественото творчество, професионалната компетентност и отговорното гражданство на своите студенти; Като добави към тялото на знанието, за да подобри качеството на живот чрез научни изследвания и открития; И като помага да се развива държавата и нацията чрез внимателна обществена услуга. Предлагайки бакалавърска степен чрез докторска степен, университетът поддържа научен и творчески факултет, най-съвременни съоръжения и жизнена атмосфера, в която всички членове на колежанската общност могат да работят и да се учат в приятна и възнаграждаваща среда. В съответствие с уверението, че расата, полът и икономическият статус не пречат на интелигентността, творчеството или постиженията, ASU предлага мост към успеха на тези, които се ангажират да преследват градивните елементи на развитие, фокус, постоянство и награда.

Места

Монтгомъри

Address
915 S Jackson St
Montgomery, AL 36104
USA

36104 Монтгомъри, Алабама, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми