Akron University

Представление

Прочетете официалното описание

Подготовка и връзка на кариерата на студентите

Колежът за бизнес администрация (CBA) е създаден като професионален колеж в Университета в Акрон през 1953 г. Днес ние се разделихме като национално класирана и световно призната институция за развитие на бизнес професионалисти и лидери.

Инвестирани специалисти в областта

Активната ни бизнес мрежа наистина ни разделя. Студентите на CBA незабавно се присъединяват към бизнес мрежа от 25 000 възпитаници - 400 + в ръководни постове. Повече от 270 специалисти са специално свързани с CBA чрез обслужване на Консултативни съвети, които редовно се срещат, за да предоставят експертиза и насоки относно решенията за учебната програма и стратегическото ръководство. Членовете на Консултативния съвет помогнаха за разработването на нашите свързани с пазара специалности за бакалавърска степен и въздействащи програми за висши образования, които подобряват кариерата на студентите. Членовете на Консултативния съвет ежегодно предлагат на студентите на CBA бизнес стажове и кооперации, проекти и състезания.

Професионално развитие Чете студентите

Здравото, ориентирано към кариерата професионално развитие и практическите възможности за обучение - от стотици стажове до проекти в реалния свят - отличават CBA от другите институции. Нашата програма за обозначаване на професионално развитие EDGE предлага десетки извънкласни възможности всеки семестър, които отнемат обучение извън класната стая и насочват студентите към пътя към готовност за кариера. Чрез тях студентите могат да работят в мрежа с професионалисти, които са активни в нашите консултативни съвети. Тези усилия помагат да се гарантира, че студентите са готови и свързани с кариерата до завършването им. От 2019 г. нашите служители за професионално развитие ще бъдат настанени в нов център за професионално развитие на стойност 5,2 милиона долара, който ще обедини всички ресурси за професионално развитие на CBA на едно централно място.

Преподаване на факултети в CBA - не асистенти

Нашата мисия да гарантираме, че нашите студенти завършват Кариера Готова и свързана е подхранвана от нашите висококвалифицирани и страстни инструктори. Докато нашите преподаватели по CBA извършват качествени изследвания, те също инструктират студенти на пълен работен ден, често в най-съвременни съоръжения и лаборатории за обучение. Те често си сътрудничат с професионалисти в областта и си партнират с десетки компании всеки семестър, за да търсят реални проекти, които предоставят практически възможности за обучение, свързвайки класните стаи с заседателните зали.

Мисията на Колежа по бизнес администрация

Докато Колежът за бизнес администрация (CBA) е създаден като професионален колеж на Университета в Акрон (UA) през 1953 г., бизнес класовете са били предлагани за първи път в UA през 1916 г., преди почти 100 години!

В исторически план фокусът ни беше върху наличието на силни програми и опит за привличане на качествени студенти и преподаватели. Днес този фокус остава, докато изпълняваме мисията си:

Да подготвим нашите студенти да станат компетентни и отговорни бизнес професионалисти и лидери. Тази мисия се ръководи от убеждението, че бизнесът е приложна, глобална дисциплина, което се отразява в нашите широки партньорства с бизнес общността чрез множество консултативни съвети, класни проекти и стажове, както и чрез разнообразни възможности за обучение.

135167_pexels-photo-3184465.jpeg

Посетете национално бизнес училище с двойна акредитация

Организациите за класиране редовно признават нашите програми и общото качество на опита в Колежа по бизнес администрация (CBA).

Класиране - дипломни програми

Дипломанските програми на CBA са включени в списъка на The Princeton Review на най-добрите бизнес училища всяка година от 2005 г. Училищата се признават въз основа на висококачествени академични програми и благоприятните мнения на студентите, които оценяват и отчитат опита си в университета.

Bloomberg Businessweek класира програмата за MBA на непълно работно време сред най-добрите в страната. Тези класирания се основават на мерки за удовлетвореност на студентите, академично качество и резултати след завършване, като наемане на работа.

US News и World Report са класирали програмата за MBA на CBA сред най-добрите програми за MBA на непълно работно време в САЩ. Класацията се базира на среден резултат от партньорска оценка, както и на четири фактора, свързани със студентите - средният GMAT резултат, средният бакалавърски GPA , годините трудов стаж на студентите, които влизат в програмата, и процентът на студентите в програмата, които са записани на непълно работно време.

Списание CEO класира нашата MBA като програма от първи ред. Въз основа на качеството на програмата и успеха на учениците.

Класиране - бакалавърски програми

Businessweek класира нашето висше бизнес училище като едно от най-добрите в Съединените щати за шест поредни години. Businessweek основава класирането на академичното качество на програмите, резултатите след завършването на студенти, удовлетвореността на новобранците и деветте мерки за удовлетвореност на студентите.

Американските новини и световният доклад са класирали CBA като една от най-добрите студентски бизнес програми в страната. Това класиране се основава единствено на партньорска оценка. US News изследва декани и висши преподаватели във всяка бизнес програма за бакалавър, акредитирана от AACSB International и ги моли да оценят качеството на всички програми, с които са били запознати.

Двойна акредитация от AACSB

От 1966 г. CBA е акредитирана от AACSB International, което е отличителна черта на отличните постижения в образованието по мениджмънт и представлява най-високото постижение за бизнес училищата в целия свят. По-малко от 6 процента от бизнес училищата в света - 716 от 13 000 - са постигнали това признание. Освен това, CBA е едно от само 181 бизнес училища, които са получили допълнителна специализирана акредитация за своите счетоводни програми.

Училищата са акредитирани въз основа на 21 стандарта, свързани с квалификацията на преподавателите, стратегическото управление на ресурсите, взаимодействието на преподавателите и студентите, както и ангажимент за непрекъснато усъвършенстване и постигане на целите на обучението в програмите за степен.

Акредитацията потвърждава ангажимента на CBA за качество и непрекъснато подобряване. Той уверява нашите бъдещи студенти, възпитаници, академията и нашата общност, че колежът:

 • Управлява своите ресурси за постигане на мисията ни за подготовка на компетентни и отговорни бизнес професионалисти и лидери.
 • Подобрява знанията за бизнеса и управлението чрез факултетни изследвания и стипендии.
 • Той осигурява висококачествено преподаване и текущи учебни програми.
 • Култивира смислени взаимодействия между нашите студенти и преподаватели.
 • Изработва завършилите, които са постигнали конкретни учебни цели по нашия предмет.

Добре дошли международни студенти и кандидати

Дипломанските програми на Университета в Akron College of Business Administration (CBA) имат богата традиция да записват студенти от цял свят. Всяка година имаме студенти, представляващи над 30 държави, които вземат бизнес класове, и имат повече от 50 студенти по Фулбрайт през последните 15 години. Нашите преподаватели също имат разнообразие от опит, включително опит в индустрията, и идват от много страни. Оценяваме прозренията, които предлага разнообразното население.

Международните студенти имат определени стъпки, които трябва да предприемат, за да бъдат приети и успешно да участват в програма CBA Graduate. Създадохме тази страница, за да предоставим връзки към важни стъпки и друга полезна информация за студенти извън САЩ. За вас ще бъде изключително важно да прочетете свързаните на тази страница страници, за да гарантирате, че заявлението ви ще бъде обработено гладко, за да можете да започнете да планирате да се присъедините към нас в Akron!

Университетът в Университета в Акрон обработва заявления и одобрява приема за всички завършили програми в университета. Информация, специално за международни студенти, се събира в част от уебсайта, включително документи за Visa (I-20) и задължително здравно осигуряване.

Преди да пристигнете в Акрон

Международните студенти могат да организират приемните семейства да им помагат при пристигането си, като се свържат с Global Ties-Akron. Друга информация за статуса на визата, пристигането в Акрон и какво да вземете със себе си можете да намерите от Центъра за международни студенти и учени.

Повечето офиси на Университета в Акрон са затворени в събота и неделя, така че студентите, пристигащи в района през уикенда, ще трябва да направят уговорки за хотел или семейство домакин, преди да дойдат в Akron. Транспортът е достъпен от международното летище в Кливланд Хопкинс или от летището в Акрон Кантон.

В първия работен ден (от понеделник до петък) трябва да посетите Центъра за международни студенти и учени, за да се погрижите за всички визови, застрахователни и други изисквания за новите студенти. След това трябва да посетите нашия офис.

Моля, свържете се с нас, преди да напуснете вашата страна, за да насрочите консултация.

Живее в Акрон

Много студенти и възпитаници коментираха достъпното жилище в Акрон, както и голямото разнообразие от културни и развлекателни заведения, предлагани в североизточната част на Охайо. Кампусните совалки и градската автобусна система осигуряват транспорт в района, така че студентите да могат да се придвижват без кола.

Жилище в Акрон

Корпус извън кампуса

В близост до кампуса има много апартаментни комплекси и къщи под наем, които осигуряват жилище за студенти. Има номер в непосредствена близост до Колежа по бизнес администрация. Тъй като повечето от специализираните ни часове се предлагат вечер, много студенти откриват, че апартаментите в близост до CBA са за предпочитане. Можете да проверите разстоянията до CBA адреса на 259 S. Broadway, Akron, OH 44308.

Жилище в кампуса

Повечето жилища в кампуса са за студенти. Няколко резиденционни зали приемат студенти.

Отиване около Североизточен Охайо

Университетът в Akron Roo Express Shuttle осигурява обслужване в кампуса и в близката общност за студенти, преподаватели и служители в UA с валидна университетска идентификация - Zip Card. Гостите също могат да се возят на совалката, ако са придружени от някой с ZipCard.

Метро автобусната система Akron предлага MetroZip, който осигурява безплатен превоз на студенти около окръг Summit по всеки редовен маршрут на метрото чрез прекарване на Zip карта. Това е достъпно за студенти, преподаватели и служители. SCAT услугите са изключени от тази програма.

Можете също да вземете автобус с метро до Кливланд само за 4 долара. Редовната тарифа е 5 долара, с отстъпка от 1 долар с вашата пощенска карта. Експресната услуга Northcoast до Кливланд предлага два маршрута с произход от района на Акрон, услугата е само в делнични дни и работи рано сутрин и късен следобед.

Метрото не работи в някои празници.

Пътуване из Съединените щати

За по-отдалечени пътувания в Съединените щати, Greyhound Bus е на разположение от Akron, а Amtrak железопътната услуга е на разположение от Кливланд или Alliance. В Акрон има и разнообразни агенции за коли под наем. Летище Кантон Акрон и международното летище Кливланд Хопкинс осигуряват достъп до редица авиопревозвачи.

Променящите се сезони - какво да облека и как да се подготвим

Университетът в Акрон има три семестъра есента, която започва през август (лятото) и приключва през декември (зима), пролетта, която започва през януари (зима) и приключва през май (пролет) Лято, която започва през май (пролет) и приключва през август (през лятото). Това означава, че ако се премествате в Акрон да учите, ще изживявате два сезона всеки семестър и ще трябва да имате гардероб, който да покрива всички сезони. Повечето студенти се обличат в бизнес ежедневни облекла, за да посещават клас, освен ако не правят презентация, в който случай се обличат в професионално облекло. В Акрон и североизточен Охайо има много събития, занимания и места за забавление.

135168_pexels-photo-3184302.jpeg

Стипендии, работа, възможности за финансова помощ и разходи

В подкрепа на академичните постижения както Университетът в Акрон, така и Колежът по бизнес администрация предлагат голямо разнообразие от стипендии и други възможности за подпомагане на студентите в техните образователни занимания. Тези стипендии се предоставят от корпорации, фондации, професионални организации, преподаватели, възпитаници и други лица.

Федерална програма за работа

Финансирането на Federal College Work-Study е на разположение на аспирантите. Трябва да подадете формуляр FAFSA и да се свържете с Службата за финансова помощ на Университета в Акрон за повече информация или да потърсите информация за допустимост.

Стипендии за колеж по бизнес администрация

Всяка година Колежът по бизнес администрация присъжда повече от 100 стипендии за студенти и студенти на настоящите студенти в CBA и на първокурсниците.

Университетски стипендии

Университетът в Акрон предлага стипендии специално за специалности в CBA.

Възможности за външна стипендия

Университетът предлага стипендии извън колежа, предоставени от различни външни организации.

Заетост на студентите

Студентите могат да намерят възможности за работа в университета или извън него. Международните студенти са ограничени до заетост в университета, освен ако не участват в стажантска програма.

Стажовете

Завършилите студенти се ограничават до възможностите за стаж, които се отразяват върху стенограмите като кредитен / без кредитен клас. Налични са ограничени опции за кооператив за студенти.

Стипендия на UA ARMY ROTC

Възможностите за стипендия са на разположение на квалифицирани студенти за висши училища от бизнеса чрез Army ROTC в Университета в Акрон. Чрез тази стипендия можете да получавате пари за разходи за училище и живот, плюс обучение за лидерство от световна класа. Участието в армията ROTC предвижда:

 • Пари за стипендии за покриване на обучение и такси, книги и някои разходи за живот
 • Лидерство обучение
 • Уникални образователни преживявания
 • Pathway към кариерата във военния и гражданския живот

Приветстваме възможността да ви разкажем повече за Army ROTC в университета в Акрон. Свържете се с висшето училище, за да поговорите със съветник за стипендии.

Процес на приемане

Критерии за прием след завършил: Отговор COVID-19

При отчитане на обстоятелствата и събитията около пандемията COVID-19, Колежът по бизнес администрация ще прилага холистичен подход при приемане на дипломирани студенти в UA за учебната 2020-21 година. В тази среда е невъзможно да се игнорират външни фактори, които влияят върху отделните обстоятелства и живот. Мнозина намират работата си и кариерата си в преход и колежът по бизнес администрация иска да предостави възможно най-голяма гъвкавост на всеки студент, който в края на годината реши да посети висше училище в ОАО. В резултат на това всеки кандидат може да подаде петиция да се откаже от стандартизираното изискване за изпитване за прием. Кандидатите могат да изберат да включат тези резултати, но тестове няма да се изискват.

В сила от 22 май, CBA се отказва такса за кандидатстване за кандидати за есен 2020.

Завършване на процеса на приемане

Като студент, който подава материали за прием, е изключително важно да подадете всичко необходимо и навреме. В списъка за проверка на материалите по-долу са изброени изискванията. Комисия за приемане на дипломиран специалист преглежда всички материали за кандидатстване, получени за всички висши програми на Колеж по бизнес администрация (CBA).

Университетът в Университета в Акрон ръководи приемането на всички дипломирани програми. Те осигуряват задължителен процес на кандидатстване онлайн. Студентите могат да подават необходимите формуляри чрез системата за онлайн кандидатстване. Елементите, които не са предоставени в онлайн системата преди подаването им, могат да бъдат изпращани до Дипломираните програми в Business Office. След като бъде подадено заявление и се предоставят преписи, Висшето училище ще препрати вашите данни за кандидатстване в Службата за дипломирани програми на CBA (Колеж за бизнес администрация, стая 412, Akron, OH 44325-4805) за преглед.

Срокове - вътрешни и международни

Домашни ученици

 • Начало на есенния семестър - 1 август
 • Начало на пролетния семестър - 1 декември
 • Начало на летния семестър - 1 май
 • Събота MBA - Само есента - 1 август

Международни студенти

Завършилото училище препоръчва да кандидатствате шест месеца преди началото на семестъра, в който планирате да започнете обучението си. CBA препоръчва да се прилага не по-късно от следните дати:

 • Падане - 15 юни
 • Пролет - 15 октомври
 • Лято - 15 март

Материали за кандидатстване онлайн и по пощата

За да кандидатствате, ще трябва да попълните част от онлайн заявлението и да изпратите определени материали чрез пощата или по имейл на gradcba@uakron.edu до крайния срок.

За да кандидатствате, изпълнете всички следващи стъпки.

Стъпка 1: Попълнете онлайн приложението, което включва:

 • Формуляр за кандидатстване
 • Такса за кандидатстване Отказ от кандидатите за есен 2020 г.
 • 45 долара за домашни студенти, отказали се за кандидатите за есен 2020 г.
 • 70 долара за международни студенти, отказали се за кандидати за есен 2020 г.
 • Такса за повторно кандидатстване в размер на 45 долара Отказ от кандидатите за Fall 2020

Стъпка 2: Изпратете по имейл или изпратете имейл на gradcba@uakron.edu

 • Поне 2 препоръчителни писма (споделете тази връзка с препоръчаните си)
 • Вашето текущо резюме
 • Изложение на целта, очертаващо вашата история. Опишете какво ви мотивира да следвате степента и какви характеристики ще доведат до вашия успех. Ако кандидатствате за интердисциплинарната концентрация на MBA в събота, моля, посочете интереса си към събота MBA в първия параграф.
 • Официални преписи. Всички преписи трябва да бъдат подадени в Аспирантурата. Студентите могат да представят неофициални копия на gradcba@uakron.edu за целите на приемането, но официален препис трябва да бъде представен или изпратен до Абитуриентското училище, разположено в сградата на Лий Хол.
 • Стандартизирани резултати от теста. Неофициални копия могат да бъдат изпращани на gradcba@uakron.edu за обработка на допускане.
 • GMAT (изпратете копие на резултатите си). Поискайте официалното копие да бъде изпратено до Университета в Акрон или при вземане на теста, или след това. Комисия за дипломиран прием (GAC) предпочита кандидатите да имат минимален резултат от GMAT от 500. За тези кандидати с резултати, малко по-ниски от това ниво, е възможно да се подаде петиция до Комисията за приемане с искане за временно приемане.
 • Други стандартизирани тестове. Студенти, които са взели GRE, MCAT, PCAT, LSAT или CAT, могат да поискат разглеждане за прием въз основа на тези резултати. Очаква се студентите, предоставящи CAT, да предоставят резултати от 90% или повече. Ако студентът все още не е взел тест, предпочита се GMAT. Студентите от съвместния бизнес / право могат да поискат Юридическата школа да препрати цялата документация на CBA и Graduate School. Вижте процеса за кандидатстване за съвместна степен за повече подробности.

Студентите, които имат магистърска степен, докторска степен или доктор Juris от американски университет, могат да поискат прием въз основа на висше образование. Цялостното заявление на студента ще бъде разгледано и GAC си запазва правото да изисква GMAT за приемане.

Кандидатите могат да подадат петиция пред GAC за отказ от GMAT, GRE или други стандартизирани тестове, ако са постигнали три години професионални задължения, след завършване на бакалавърска степен от акредитиран университет. При кандидатстване можете да изпратите онлайн формуляра за петиция на тест за отказ. Решението за отказ ще бъде преразгледано по време на прегледа на GAC.

Студентите с по-малко от три години трудов стаж могат да поискат отказ въз основа на нашия отговор COVID-19. Кандидатите трябва да споменат изключението COVID-19 под „допълнителна информация“ в онлайн формуляра за петиция на теста.

Колежът по бизнес администрация като цяло не предлага кандидат за кандидатстване без стандартизиран тест. Ако имате бакалавърска степен, която не е бизнес, и все още не сте взели стандартизиран тест, бихте могли да се запишете като студент без степен, което ви позволява да вземете до девет (9) кредитни часа на курсове за Gateway или Foundation, докато се подготвяте за вашия стандартизиран тест. Моля, обърнете внимание, че студентите, търсещи степен, имат приоритет за записване в часовете. Тази опция без степен е ограничена за домашни студенти.

Езикови изисквания

Тестът по английски на Duolingo временно е разрешен вместо TOEFL на лично лице.

2 март 2020 г. - Имайки предвид затварянето на тестовите центрове в райони, засегнати от огнището на коронавирус (COVID-19), Университетът в Акрон одобри използването на теста за английски език Duolingo (DET) за демонстриране на владеене на английски език. DET ще бъде приет вместо личния TOEFL и IELTS до 31 март 2020 г. Кандидатите ще трябва да получат DET оценка от 115 или по-висока, за да задоволят изискването ни за квалификация за приемане на дипломирани.

Ще продължим да наблюдаваме внимателно ситуацията и ще правим допълнителни съображения, както е оправдано. Благодаря ти.

Очаква се международните студенти и дори някои постоянни жители да покажат доказателство за владеене на английски език. Това може да стане чрез предоставяне на приемливи оценки на теста по английски като чужд език (TOEFL), Международната система за тестване на английски език (IELTS) или чрез тестване, достъпно в Института за английски език на университета в Акрон (ELI). Тези, които не отговарят на очакваните минимални оценки от 79 по TOEFL или 6,5 по IELTS, могат да кандидатстват за условен прием за изучаване на английски език в UA-ELI.

 • TOEFL минимални резултати от 79 теста, базирани в Интернет или 550 теста на хартия
 • Минимална оценка IELTS от 6,5 за IELTS

137761__SRA8472-16x10.jpg.jpg

Места

Akron

Address
259 S. Broadway St.
Akron, OH

44325 Akron, Охайо, Съединени Американски Щати

Акредитации

AACSB Accredited