SLIIT COMPUTING

Представление

Прочетете официалното описание

ЗА НАС

Нашата задача е да се привлекат светли умове, преминете границите на познанието, стимулиране на иновациите и творчеството и образова бъдещите лидери във всички области на образованието и промишлеността

Както бе потвърдено от Комисията Университета Grants по Закона за университети, на SLIIT е създадена през 1999 г., за да се образоват и обучат ИТ професионалисти. През последното десетилетие, SLIIT Computing заедно с Ланка институт Шри на информационните технологии (SLIIT) се превърна в един на Шри Ланка водещите частни институции на Високопреосвещенство посветена да служи на нацията, и извън него.

Записването и Student Service

Ако имате нужда от помощ при прилагане да учи в SLIIT Computing, се нуждаете от повече информация или имате някакви въпроси относно вашата регистрация - ние сме тук, за да помогнем. Свържете се с SLIIT изчислителни Учебен отдел дивизия. Ние ще ви помогне с нещо, което трябва.

Ние предоставяме информация, съвети и насоки за кръг от въпроси: академична, записване, финансова, кариера, извънкласни дейности.

Ако имате нужда от каквито и да било услуги, ние се намира на 13-ти етаж на Campus Metro. Ние имаме редица контакти за ваше удобство

Student Информация

Студентите са издадени студент наръчник за записване. Студентите се издават информационен модул на първото преподава сесия за всеки засегнат да включва резултати модул от обучението модул, който учи графика, списъци за четене и изисквания за оценяване (задачи, дължина оценка, ръка за договорености) Координаторът поддържа редовни контакти с лидерите модул, за да се осигури гладкото прилагане на курса.

Student Life

Като студент SLIIT Computing, ще се присъедини към динамична, вълнуваща и разнообразна общност, където ще се срещнат с нови хора, да развият умения за учене през целия и да получават подкрепа, за да успее в университета и извън него.

SLIIT изчислителни студенти са тук случайно - и ако се превърне в един, не само ще ви се учи в най-съвременен и иновативен институт, вие също така ще имат безкрайни възможности, за да си марки, участват в университетския живот, да се насладят на времето си, и изкове една вълнуваща и динамична кариера.

SLIIT Com Interactive Club (SCOM-IC)

SLIIT Com Interactive Club (SCOM-IC), създадена през 2010 г. е студент Interactive общество, което представлява цялата бакалавър в информационните технологии студент населението. Това беше създаден с цел да се насърчи бакалавър в информационните технологии програма степен заедно с SLIIT на индустрията с целите

Насърчаване на бакалавър в информационните технологии програма степен заедно с SLIIT на промишлеността. Share знания и ресурси между студентите и експертите в бранша. Въвеждане на най-новите тенденции и технологии в съответната област. Придаване на необходимите умения, необходими за успешното изправят конкурентната атмосфера в днешния пазар на труда За да се насърчи и да организират културни и социални дейности.

Места

Коломбо

SLIIT Computing

Address
No. 371, Duplication Road
Коломбо, Западна провинция, Шри Ланка
Телефон
+94 11 7 543600