SBS Swiss Business School

Представление

Прочетете официалното описание

SBS Swiss Business School е пионерска мениджърска институция, посветена на подготовката на студентите за кариерата на световната икономика в международното управление, финансите, маркетинга и други области. Ние сме качествен нишестен играч.

Преподаваме теория за състоянието на изкуството, потапяме студенти в международни преживявания и ги свързваме с най-добрите практики в бизнеса. Участниците в нашите програми научават много повече от теорията и практиката на управлението; те придобиват нови начини на мислене, които могат дълбоко да променят живота си и успеха на тяхната организация.

Възползвайте се максимално от инвестицията си. Ние сме уникално училище по няколко причини:

- Удобно и достъпно обучение

- Международен към ядрото

- напълно акредитирана институция, на която можете да се доверите

- Корпоративни връзки

- Намира се в Цюрих

Международен към ядрото

Ние сме наистина фокусирани върху света. От уникален учебен курс в бакалавърската програма до курс за напреднали в програмата "Доктор на бизнес администрацията", опитът в SBS е изцяло международно. Повече от половината от нашите студенти идват от Европа, Азия и Латинска Америка. Предлагаме на нашите участници опит, който ги подготвя да работят с лекота през границите и културите - в среда, която награждава разнообразието и способността да донесе световна перспектива на изучаването на бизнеса.

Пълно акредитирана институция, на която можете да се доверите

SBS Swiss Business School е изцяло акредитирана от Международната асамблея за колективно бизнес образование (IACBE), орган за акредитация в САЩ. Националната акредитация е най-високата форма на акредитация, която институцията може да получи. IACBE похвали SBS като новатор в бизнес обучението. SBS е акредитирана от Британския акредитационен съвет като независима институция за висше образование.

Корпоративни връзки

SBS е сертифицирана и от Eduqua, сертификацията за осигуряване на качеството в Швейцария за висше образование. Той взема предвид няколко критерия за осигуряване на качеството на институцията и се преразглежда на тригодишна основа.

SBS е тясно свързан със света на бизнеса чрез обучението, факултета, събитията и мрежата за назначаване. Бизнес лидерите често посещават училището, за да разговарят със студенти или да преподават курсове и да предоставят на студентите преки възможности да научат за най-съвременната бизнес практика. Компаниите, интересуващи се от създаването на нови връзки, се поканват да се свържат с нашия отдел за платформи.

Класовете често използват текущите бизнес проблеми като предмет. Студентите се консултират с експертите и участниците в процеса на вземане на решения и представят окончателните си заключения на висшите мениджъри на компанията. Чрез такива "живи" казуси те следят проблемите, които развиват с течение на времето, и се възползват от това как да прилагат знанията за последните развития на световната икономика.

В крайна сметка най-силните връзки с бизнеса са чрез мрежата ни от контакти с работодатели. SBS има завиден рекорд за поставянето на своите завършили в водещи компании и институции по целия свят. Редица работодатели посещават училището всяка година, за да идентифицират подходящи завършили, за да заемат позиции в своите компании. Нашият отдел за пласмент поддържа редовен диалог с потенциални работодатели и е готов да ги приветства в колежа.

Намира се в Цюрих

Цюрих е последователно класиран като номер едно в света за качеството на живота, което го прави идеално място за изучаване на международното управление.

Много мултинационални компании се намират в региона, поради централното местоположение на Цюрих в сърцето на Европа. Това е само един час по въздух от Лондон, Париж, Брюксел или Берлин. Цюрих е финансовата и икономическа столица на Швейцария.

Качеството и разнообразието на културния живот в Цюрих, с многобройните му театри, музеи и международни конференции, го прави подходящо място за придобиване на глобално образование.

Идеално разположен на брега на езерото Цюрих, градът предлага отлични спортни дейности на открито.

И накрая, космополитният характер на града, с близо 100 националности от цял ​​свят, прави всеки да се чувства като у дома си.

Места

Цюрих

Address
SBS Swiss Business School
Flughafenstrasse 3

CH - 8302 Цюрих, Цюрих, Швейцария