Sprachschule Schneider

Представление

Прочетете официалното описание

Философия Sprachschule Шнайдер

Учим всеки, който се интересува от ученето на език. Ние насърчаваме комуникация между хора с различни майчини езици и придават значение на културните и социални аспекти на езика.

МЕТОДИ

Нашите методи на преподаване се основават на следните точки: малки групи от 3 до 6 участници оживени уроци, които позволяват много възможности да говоря индивидуални и гъвкави форми на курса окуражаващи удоволствие в ученето Мини-групи Участниците опит мотивиращ уроци и комфортна атмосфера, и се насърчават да активно участва в клас. Вие ще имате много възможности да се говори и ще загубите всички първоначални задръжки бързо.

обучение

Нашите учители са отлично квалифицирани в лингвистиката, така и дидактика. Уроците са планирани в съответствие с целите на участниците от обучението и се вземат предвид всички индивидуални желания, свързани със структурата на курса.

Успех

За всички участници завършат курса успешно, ние винаги се насърчи удоволствие в ученето по време на уроците. Постигането на целта ви е по-лесно и мотивацията наистина да открие езика е гарантирано!

Места

Цюрих

Address
Renggerstrasse nr. 3
CH-8038 Цюрих, Цюрих, Швейцария

Програми

Това училище също предлага: