Прочетете официалното описание

Добре дошли в GBS!

Geneva Business School (GBS) тук е водеща институция, която осигурява висококачествено швейцарско образование за качество. Нашите програми се преподават 100% на английски език и нашите кампуси са разположени в големи европейски градове като Женева и Барселона.

Нашата иновативна методология означава, че учениците се преподават в малки и фокусирани класни стаи с внимателно подбрани преподаватели, всички от които са професионалисти от най-високо ниво, посветени да ги насочат по пътя си към бъдещи бизнес лидери.

GBS предлага разнообразие от бакалавърски, магистърски и докторски програми.

Студентите могат да избират да се специализират в една от многото ни специалности, като международни отношения, спортен мениджмънт, дигитален маркетинг и международни финанси, между другото.
Кампусите на GBS са стратегически разположени в два от най-многокултурните и динамични градове в Европа.

Кампусите на GBS са стратегически разположени в два от най-многокултурните и динамични градове в Европа.

Campu Geneva се намира в сърцето на квартал на Женевските международни организации, който е в един от най-големите центрове на дипломатическа, финансова и бизнес дейност в света. Нашите съоръжения включват съвременна аудитория и многобройни учебни центрове, специално проектирани да предлагат съвременно преживяване с отлична студентска среда.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Курсове за ръководители

Geneva Business School (GBS)

Магистърската наука по финанси с магистърска степен по международни финанси има за цел да оспори и развие вашето разбиране за световните финанси чрез стриктно обучение в ... [+]

Магистърската наука по финанси (MSc.F) с магистърска степен по международни финанси има за цел да оспори и развие вашето разбиране за световните финанси чрез стриктно обучение в концептуалните, аналитичните и емпиричните усложнения на съвременните международни финанси и инвестиции. Ще разберете макроикономическите сили, които оформят света днес, как да оценявате риска и да отговорите на възникващите финансови и инвестиционни предизвикателства.... [-]

Швеция Geneva Испания Barcelona Madrid  + 1 Още
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
22 - 1 месеца
Кампус
Научете повече на английски

Let's get started!

Geneva Campus

Life in Geneva

Address
Chemin de la Voie-Creuse 16
1202 Geneva, Geneva, Швеция
Address
Geneva Business School Gran Via de les Corts Catalanes, 617 ppl. Barcelona España
08007 Barcelona, Catalonia, Испания
Address
Calle Baltasar Gracián, 4
2815 Madrid, Community of Madrid, Испания