American University in Switzerland

Представление

Прочетете официалното описание

Историята на American University in Switzerland

Подготвяйки ви за съвременната бизнес среда, American University in Switzerland е един от водещите международни бизнес университети American University in Switzerland , разположен в La Tour-de-Peilz. Разположен на брега на Женевското езеро, AUS е близо до олимпийската столица Лозана и Женева, центърът на дипломацията.

През своята 29-годишна история AUS подготви международни студенти със съответните бизнес знания, инструменти и обучение, за да бъде положителен принос за всяка организация през цялата си кариера.

Предлагане на персонализирано образование в международна и мултикултурна среда, с практически и подходящи програми. AUS предлага на всички свои ученици динамична и амбициозна култура, както в класната стая, така и извън училището.

Мисия

Подгответе международни студенти със съответните бизнес знания, инструменти и обучение, за да бъдете положителен принос за всяка организация по време на кариерата си.

Трите стълба на AUS

знание
  • AUS се стреми да разпространява знания и да преподава къде да намерите отговорите във всякакви пропуски в знанието.
Инструменти
  • AUS се стреми да преподава аналитичните инструменти, необходими за решаване на проблеми и сложно вземане на решения.
умения
  • AUS се стреми да развие меките и твърди умения на учениците, за да процъфтяват в непрекъснато променяща се и предизвикателна професионална среда.

Възпитаници

Нашите възпитаници работят и пътуват по света, като всеки ден правят промяна в обществото. Радваме се, че толкова много от нашите студенти са преминали към успешни кариери и възможности.

зрение

Визията на AUS е да осигури образование и обучение за компетентни и отговорни бизнес лидери на утрешния ден. Всички програми на AUS са предназначени да развиват разбиране за човешкото поведение, като същевременно развиват културна чувствителност и постигат глобална перспектива за бизнеса и политиката.

Професионална мрежа

Американският университет в Швейцария предлага на студентите възможност да станат част от и да изградят собствена професионална мрежа, за да подкрепят своята кариера и да изграждат приятелства през целия живот.

136965_pexels-photo-1595391.jpeg

Университетски живот

"AUS предлага на студентите уникална мултикултурна среда, в която те могат да развият приятелства и професионални мрежи до края на живота си."

Д-р М Ел Ханса

президент

Открийте AUS

Разположен на брега на Женевското езеро на Швейцарската Ривиера, AUS предлага на студентите университетско изживяване с микс от космополитен градски живот и живописно спокойствие. Предлага огромни възможности за приключения от ски до туризъм, часовници до шоколад и спиращите дъха гледки между тях. Ученето в Швейцария е наистина една възможност в живота.

Прегърнете живота в Швейцария

В AUS ние не само подкрепяме академичното образование на нашия студент, но и искаме да гарантираме, че ще използвате максимално време като студент в Швейцария.

AUS е приобщаващ мултикултурен кампус, който предлага персонализиран опит в обучението, както и предлага студентско изживяване, което ви позволява да се развивате и развивате лично с кариерна подкрепа, студентски дейности и други. Нашият специализиран персонал работи в подкрепа на всички студенти и гарантира, че те ще извлекат максимума от своя университетски опит и време в Швейцария.

Опитът на кампуса

American University in Switzerland се ангажира да предостави на всички студенти добре завършено образование. През цялото си време в AUS се надяваме, че можете да се развиете като неразделна част от нашата студентска общност, споделяйки вашия уникален опит, за да помогнете и подкрепите другите.

136966_pexels-photo-1438072.jpeg

Места

La Tour-de-Peilz

Address
Chemin du Levant 5
1814 La Tour-de-Peilz, Во, Швейцария

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия