American University in Switzerland

Представление

Прочетете официалното описание

относно

Подготвяйки ви за утрешния ден, American University in Switzerland е един от водещите международни бизнес университети в Швейцария, разположен в La Tour-de-Peilz на красивите брегове на Женевското езеро, близо до столицата на Олимпийската столица Лозана, и Женева, центърът на дипломацията ,

През цялата си 45-годишна история AUS подготви международни бизнес студенти със знанията, инструментите и обучението на днешния ден, за да бъде положителен принос за общото управление на всяка бизнес организация на утрешния ден.

Предлагайки специално обучение в международна и мултикултурна среда, с практически и теоретични курсове, които са подходящи за днешния пазар, AUS разполага с нов, динамичен и амбициозен персонал, осигуряващ личен подход - както в класната стая, така и извън училището - за всички ученици ,

Мисия и визия

Мисията на American University in Switzerland представлява нашата философия и ни ръководи при формулирането на нашата стратегия в посока на непрекъснато усъвършенстване като институция от световна класа.

AUS подготвя международния бизнес студент със знанията, инструментите и обучението, за да бъде положителен принос за общото управление на всяка бизнес организация .

Трите стълба на общото управление на AUS са:

  • Знание: AUS се стреми да предаде знания и да научи къде да намери отговорите на всякакви пропуски в знанието.
  • Инструменти: AUS се стреми да научи използването на аналитични инструменти за решаване на проблеми и сложно вземане на решения.
  • Обучение: AUS се стреми да подобри личните умения чрез дисциплинирано обучение.

Визията на AUS е да осигури образование и обучение за компетентните и отговорни бизнес лидери на утрешния ден. Всички програми на AUS са предназначени да развиват разбиране за човешкото поведение, културна чувствителност и глобална перспектива в бизнеса и политиката.124342_pexels-photo-1595391.jpeg

Членства в акредитацията

национален

AVDEP - Асоциация Vaudoise des Ecoles Privées (член)

Асоциативна мрежа - с нестопанска цел и аполитичност - на частни училища, прегрупиращи общи преподавателски и професионални учебни организми, дневни или интернати, създадени в кантона Ва и адресирани до ученици и студенти от всяка възраст и произход, без дискриминация на раса или изповед.

Панел от учебни програми за обучение на учебни програми и образователни услуги в престижна мултикултурна среда. Дипломите, признати в световен мащаб, удостоверяват качеството и репутацията на педагогическия печат „Швейцарски училища”.

Група интернати с международно призвание и известност, които предлагат на високо ниво, образователни условия и изпълнения, отговарящи на нуждите и изискванията от всякакъв характер и произход.

FSEP - Fédération Suisse des Ecoles Privées (член)

Целта на Швейцарската федерация на частните училища е да прояви и гарантира значителната стойност на швейцарските учебни заведения по целия свят.

Швейцарско-американска търговска камара (член)

Швейцарско-американската търговска камара играе жизненоважна и активна роля в подпомагането на швейцарски компании в САЩ и американски компании в Швейцария за разширяване на техния бизнес.

международен

IACBE - Международен съвет за акредитация за бизнес образование (акредитация)

IACBE се признава от Съвета за акредитация на висшето образование (CHEA). Целта на CHEA е да контролира и утвърждава качеството на регионални, базирани на вяра, частни кариери и програмни акредитиращи организации. IACBE акредитира бизнес програми, които водят до степен на асоциирано, бакалавърско, магистърско и докторско ниво във висшите училища по света, които дават бакалавърски и / или дипломирани степени.

Американското висше училище за бизнес получи специализирана акредитация за своите бизнес програми чрез Международния съвет за акредитация за бизнес образование (IACBE), намиращ се на 11374 Strang Line Road в Ленекса, Канзас, САЩ.

ECBE - Европейски съвет за бизнес образование (акредитация)

ECBE, Европейският съвет за бизнес образование, е международна нестопанска образователна организация, регистрирана в Брюксел. Той се ангажира да подкрепя академични и професионални учебни институции в бизнеса и свързаните с тях области. Той предоставя съвети и консултантски услуги, за да насърчи и подкрепи институциите да се ангажират с непрекъснато усъвършенстване, като се включат в своите процеси на акредитация.

IATA - Международна асоциация за въздушен транспорт

Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA) е търговската асоциация за световните авиокомпании, представляваща около 290 авиокомпании или 82% от общия въздушен трафик. Ние подкрепяме много области на авиационната дейност и помагаме да се формулира индустриална политика по критични авиационни въпроси.124341_pexels-photo-1438072.jpeg

Места

La Tour-de-Peilz

Address
Chemin du Levant 5
1814 La Tour-de-Peilz, Во, Швейцария