Read the Official Description

AACSB Accredited

Запишете се в един от най-добрите университети в САЩ и се обучете в Хърватия!

RIT Croatia е създадена през 1997 г. като глобален кампус на известния частен американски университет,

За разлика от Ден 1!

Използвайки индивидуалния подход, ние ще осигурим стимулираща и интерактивна среда, която ще ви помогне да развиете своя потенциал. По време на обучението ви ще ви предоставим уникална възможност да прекарате един или два семестъра в чужбина в университетските центрове на RIT в Рочестър, Ню Йорк или Дубай, ОАЕ. Чрез програми, ориентирани към практическото приложение на знанията, вие ще бъдете подготвени за предизвикателствата на света на бизнеса.

Международна акредитация

RIT Croatia е частно висше учебно заведение и неговите програми се изпълняват в съответствие с националните акредитации. Качеството на нашите програми е признато от международните акредитации на RIT, като:

  • Комисията по висше образование в Средните държави, институция за акредитация, призната от американския министър на образованието и Съвета по акредитация на висшето образование.
  • Асоциацията за развитие на университетските училища за бизнес. Бизнес програмите на RIT са акредитирани от AACSB International, най-дългата световна асоциация, посветена на напредъка в управлението на образованието в световен мащаб.

Стипендии и финансова помощ

За да подкрепи квалифицирани студенти в финансирането на обучението си, RIT Croatia е осигурила над 350 000 евро за финансова помощ за записване през учебната 2019/2020 година. Стипендиите и финансовата помощ са парични средства, прилагани към разходите за обучение на университета за период от четири години на обучение.

Защо да учим в RIT Croatia ?

  • Проучване на английски език. Спечелете международно призната американска степен: Всички часове се провеждат на английски език, изцяло съобразени със съвременните американски програми и учебници. След завършване на обучението си в RIT Croatia ще получите две степени: американска диплома от Рочестърския технологичен институт и хърватска степен от RIT Croatia .
  • Проучване в съответствие с високите американски образователни стандарти: Програмите и учебните програми са изцяло съобразени със стандартите на един от най-известните частни университети в САЩ. Образование - AACSB International, Асоциацията за развитие на университетските училища.
  • Прекарайте един семестър в Съединените американски щати или Обединените арабски емирства: опитайте различни култури, за да видите нещата от глобална гледна точка и да подобрите своите английски езикови умения. Най-важното е, че се оказва голямо предимство при кандидатстване за работа.
  • Отлична ставка при дипломиране: Повече от 80% от нашите ученици си намират работа в рамките на три месеца след завършване (клас 2017). Моделирани по програмата на RIT за кариерно развитие и кооперативно образование, учениците се подготвят от първата си година да бъдат интегрирани в пазара на труда.
  • Опитът, който ви дава предимство: Нашият кооперативен кабинет по образование и кариера помага на студентите в подготовката им за навлизане на пазара на труда. Нашите съветници помагат на студентите при избора и изграждането на кариерата си, осъществяването на контакти с потенциалните работодатели, намирането на кооперативни умения, преподаването им за написване на автобиография и подготовката им за интервю за работа.
Programs taught in:
Английски

Това училище също предлага:

MSc

RIT Croatia

RIT Croatia ви предлага възможността да получите магистърска степен по лидерство и иновации в услугите на виден университет в САЩ, Рочестърския технологичен институт. Нег ... [+]

RIT Croatia ви предлага възможността да получите магистърска степен по лидерство и иновации в услугите на виден университет в САЩ,

Ръководство за обслужване

Общ преглед на програмата

Учебният план и учебният план са съобразени със стандартите за образование в РИТ. Уроците са на английски език и съчетават онлайн и сесиите в клас. Програмата е предназначена за широк кръг професионалисти, които имат за цел да придобият напреднали знания и умения за лидерство.... [-]

Хърватска Zagreb
October 2019
Редовно обучение
21 
Online & Campus Combined
Научете повече на английски

RIT Croatia Orientation Day 2016

RIT Croatia Early Admission Time Apply Now

RIT Croatia Dubrovnik campus

RIT campus life 2014

Location address
RIT Croatia
Don Frana Bulića 6

Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County, 20 000 HR
Location address
RIT Croatia
Damira Tomljanovića Gavrana 15

Zagreb, 10 000 HR