RIT Croatia

Представление

Прочетете официалното описание

AACSB Accredited

RIT Хърватска, по-рано известна като Американския колеж по мениджмънт и технологии (ACMT) е създадена в Хърватия през 1997 г., когато Министерството на науката, образованието и спорта на Република Хърватия инициира създаването на частни висши учебни заведения. Поради своята репутация в създаването и поддържането на успешни международни партньорства, един от най-известните частни американски университети, Rochester технологичен институт, бе избран за най-добър партньор в тези усилия.

Американският колеж по мениджмънт и технологии през 2013 г. се е променила името си на RIT Хърватска (Rochester технологичен институт Хърватия), за да се съобразят напълно с институцията майка - Rochester технологичен институт.

Две вълнуващи места

RIT Хърватия предлага програми за обучение в два кампуса, единият намира в крайбрежния курортен град Дубровник и един в столицата на страната, Загреб.

стипендии и финансова помощ

С цел да се подкрепи квалифицирани студенти във финансирането на обучението си, RIT Хърватия е осигурила над € 350,000.00 за финансова помощ за записване в 2017/2018 учебна година. Стипендии и финансова помощ, са парични средства, прилагани към разходите за обучение на посещаване на университета в продължение на четири години на обучение.

Защо да учим в RIT?

Като международен кампус на Рочестър технологичен институт, RIT Хърватска предлага предимства ненадминати от други колежи и университети.

An American международно призната степен:

След приключване на обучението си в RIT Хърватия, ще бъде отпусната на две степени: американска диплома от Rochester технологичен институт и хърватски степен от RIT Хърватия. С международно акредитиран и признат American степен, RIT Хърватия учениците могат да търсят вълнуващи възможности за работа в цяла Европа и света.

Високите американски образователни стандарти:

Програми и учебни планове са напълно съобразени със стандартите на една от най-известните частни университети в САЩ Много от нашите преподаватели са американски и европейски преподаватели с богат академичен и професионален опит. Качеството на колегията е било потвърдено от много международни акредитации, като например: - членки Комисията Близкият за висшето образование - AACSB интернационал, Асоциацията на Адванс Collegiate училища на бизнес.

Прекарайте един семестър в Съединените американски щати или Обединените арабски емирства:

Студентите в Хърватия имат възможност да присъстват на един семестър в главния кампус RIT, която се намира в Рочестър, Ню Йорк, или в кампуса RIT Дубай, разположен в Обединените арабски емирства. Това изследване в чужбина опция дава възможност на студентите да изпитат различни култури, за да видите нещата от глобална гледна точка, както и да подобрят своите знания по английски език. Най-важното е, че тя се окаже голямо предимство при кандидатстване за работа.

Отлична скорост на разположение след дипломирането:

Повече от 80 процента от нашите студенти да си намерят работа в рамките на три месеца след дипломирането си. Моделирани след програма за кариерно развитие и организационно образование RIT на учениците са подготвени от техните първокурсник година, за да бъдат интегрирани на пазара на труда. Сложете пред тях са едни и същи предизвикателства, и условията, които ще се изправят в реалния живот среда.

Опитът, който ви дава предимство:

Нашата кооперация образование и кариера офис помага на студентите в подготовката им за навлизане на пазара на труда. Нашите консултанти помагат на студентите при избора и изграждането на кариерата им, осъществяване на контакти с потенциални работодатели, намирането Кооп разположения, като ги учите как да напишат CV, и ги подготвят за интервю за работа. Задължителното Кооп се извършва в предприятия в цяла Хърватия и в световен мащаб, в области, свързани с програмите на обучение.

Проучване на английски език - езикът на деловото общуване:

Занятията се провеждат на английски език, в пълно съответствие със съвременните американски програми и учебници, която дава възможност на студентите да подобрят своите знания по английски език и да се подготвят за напреднало ниво на бизнес комуникация те ще се сблъскате по време на работа.

A голям брой студенти получават ценни RIT Хърватия стипендии.

Класните стаи са оборудвани с най-модерните компютърно оборудване, включително и състоянието на техниката Apple IMAC компютри и IPAD устройства.

Тук се предлагат програми по:
  • Английски

Преглед Програми BSc »

Програми

Това училище също предлага:

Видео

RIT Croatia Orientation Day 2016

RIT Croatia Early Admission Time Apply Now

RIT Croatia Dubrovnik campus

RIT campus life 2014

За контакти
Адрес на мястото
RIT Croatia
Don Frana Bulića 6

Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County, 20 000 HR
Адрес на мястото
RIT Croatia
Damira Tomljanovića Gavrana 15

Zagreb, 10 000 HR