Lingnan University

Представление

Прочетете официалното описание

Университет Лингнан, Хонг Конг

香港嶺南大學 (наричан Lingnan Lingnan, английски: Lingnan University , LU ) в Хонг Конг, Фу Tei в Tuen Мун, Castle Peak Road Lingnan сегмент.

Линда е единствената институция за висше образование в Хонг Конг, която предлага качествено либерално изкуство. Тя предлага магистърска степен по философия, бизнес и социални науки и докторска степен. Училището осигурява на студентите висококачествена академична среда, преподавателите от всеки отдел са изключителни учени от цял ​​свят, всички са ориентирани към студентите и предоставят на студентите подходяща хартиена ориентация и подкрепа, а учителите и студентите също са приятели.

Следващите курсове по "Магистър по философия и докторантура по философия" се предлагат в университета "Линда", а завършващите студенти ще получат задълбочени изследвания в конкретни области, които ще започнат през септември 2016 г.

Колеж по литература - китайски, културни, английски, история, философия, превод и визуални изследвания ;

Бизнес училище - счетоводство, финанси, управление на информационните системи, застраховане, международен бизнес, мениджмънт, маркетинг, управление на операциите и науки за вземане на решения

и

Академия по социални науки - икономика, политически науки, психология и социология и / или социална политика

В допълнение, Ling е по-голям от 2016-17 и ще предложи 8 следдипломни курса, за да даде възможност на студентите да научат съответните теории и практики по конкретни теми.

Места

Туен Мун

Address
Castle Peak Road,8
Туен Мун, Нови територии, Хонг Конг
Телефон
(852) 2616 8750

Програми