The Hong Kong University of Science and Technology

Представление

Прочетете официалното описание

img 1Разположен в сърцето на Азия, The Hong Kong University of Science and Technology ( HKUST ) е млад и изтъкнат изследователски университет в Хонконг. Класиран № 32 в света в класациите на QS World University Rankings (2019), HKUST предлага богат избор от следдипломни изследвания в областта на науката, инженерството, бизнеса и управлението, хуманитарните и социалните науки, екологичните изследвания и публичната политика, водещи до магистърската програма на философия (MPhil) и доктор по философия (докторска степен). Всички програми се преподават на английски.

Глобална и разнообразна изследователска общност

img 2 Най-голямото място винаги се състои от най-великите хора. HKUST има силен екип от

Научни постижения в HKUST

img 3 Присъединявайки се към изследователската общност в HKUST , вие ще бъдете един от нас, който да иноватираме света заедно. С нашите известни професори и най-съвременните научноизследователски центрове HKUST винаги води до голям технологичен и научен напредък. Изследователските му постижения биха могли да се докажат с резултат № 1 сред всички местни институции в Упражнението за оценка на научните изследвания, проведено от правителството на Хонконг през 2014 г. Също така HKUST

Напълно финансирани изследвания следдипломна квалификация

За да подкрепи вашите обучения, HKUST предоставя и следдипломно обучение с месечна стипендия от 17.330 HK (~ 2200 щатски долара) на редовите студенти за следдипломни изследвания. Финансирането е до 2 години за редовен студент MPhil и 4 години за редовен докторант. Освен това, Университетът ще осигури гарантирано настаняване в университета през първите ви две години на изследванията. Още по-хубаво е, че има различни възможности за финансиране и стипендии за подкрепа на вашите изследователски проучвания в HKUST , включително Overseas Research Awards, Fulbright Junior Awards Award, Research Travel Grants и др.

Университетът вече кани кандидатури за приемане на 2020/21.

Места

Хонг Конг

The Hong Kong University of Science and Technology

Address
Clear Water Bay, Kowloon
Хонг Конг, Хонг Конг
Уебсайт

Програми

Курсове за ръководители
Това училище също предлага: