ADEN Tegucigalpa

Представление

Прочетете официалното описание

Аденския е международна образователна мрежа акредитиран от ACBSP, чиято основна дейност е неговото училище по бизнес, основан през 1992 г.. Тя се фокусира върху професионалното развитие на мениджъри и бизнес мениджъри, както модалност като електронно обучение; и в момента разполага с 26 офиса, разположени на 17 страни в Латинска Америка и Европа.

Централата се намира в столичния район на столицата на Хондурас, неговата основна градска и търговски център. В Хондурас икономика се нарежда като осмия десетия по големина икономика в Латинска Америка.

В Аден Business School потърсихме да разработи предложение с широк спектър от програми, майстори и следдипломни курсове, за да отговарят на размера и изисквания на професионалистите в бъдещето на Хондурас.

международни семинари

Като част от образователната предложението за нашия Allumni ние сме разработили редица международни семинари ще се проведат в следните градове: Маями, Панама и Богота.

Глобализацията, конкуренцията и технологиите са се размива границите на бизнеса. През учебната седмица, са осигурени средства за управление, които дават хармония и синхронизация между различните променливи, участващи в международната концертна дейност.

теория и практика в геополитически, търговски, финансови процеси се интегрира, и хуманно управление на междукултурни екипи. Какво трябва да се очаква от този курс е визията на посоката, което означава, че политическото решение за управленски решения и оперативни решения.

Курсът ще се проведе от една dialogued експозиция, с реални примери и "на живо" от идеи, ситуации и planteos генерирани от студенти в реалния живот, и да се свържете с концепциите, повдигнати по време на същите случаи, разбира се.

Целта е да се постигне форум за диалог, изграждане на мрежи и обмен на новите тенденции в света на бизнеса.

Семинарите се провеждат в различни градове и в различни месеци:

Панамамесец юли

Боготамесец септември

Маямимесец октомври

Места

Тегусигалпа

Address
Boulevard Supaya, Metrópolis Torre 1, Piso 16.
Тегусигалпа, Отдел Франсиско Моразан, Хондурас

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

Това училище също предлага: